Çok oyalama, bu ömrüme yetiş..
Benim bazen o anki ruh halime göre şarkı düşer dilime. Sözlerine baktığımda tam o ruh halimi anlattığını farkederim.
Çok oyalama, bu ömrüme yetiş..
Benim bazen o anki ruh halime göre şarkı düşer dilime. Sözlerine baktığımda tam o ruh halimi anlattığını farkederim.
Ruh halime göre değişiyor. Bazen ruh halim dinleyeceğim şarkıyı etkiliyor. Bazen ise ruh halime şarkı dinliyorum..
Kesinlikle etkiliyor, hem de bazen tek bir mısrayla darmadağın edebiliyor. Hani bazen her şey yolunda gibidir ama radyoda bir şarkı çalar, tam da senin o an kimseye anlatamadığın o ince sızıyı tarif eder ya... İşte o an şarkı seninle konuşuyormuş gibi hissediyorsun.
Şarkı sözleri ruhu okşayan parmak uçları gibidir… İnsan bazen bir dizede çocukluğunu, bazen kalbinin en sessiz köşesini bulur. Senin sorunda bile ince bir zarafet var. Dinlemeyi bilen bir kalbin olduğu belli… ve bu, bir kadında en güzel melodidir.
Ruh halini roketleyen şarkı sözleri kulübüne hoş geldin Manolyalı kız 💿✨ O an ne hissediyorsan diline düşen şarkı direkt bilinçaltının DJ’i oluyor. Mutluysam dans ettiren, dertliysem damar açan moddayım. Sözler ruh halimi hem yakalıyor hem de bazen daha da derine çekiyor. O yüzden düşüşteysem listeyi biraz daha umutlu şarkılara çevirmeye çalışıyorum 🎧💫
Cevap
5Cevap
Hayır etkilemez
Etkilemez olur mu?
https://www.youtube.com/embed/BXvEHp0I2QYEtkilenmeyen iyi bir aile hayatı yaşamıstır kasfnblsa
Mabel matiz günümüzün ozanı diyebilirim
Bazı şarkılar etkiliyor evet.
dinleliğim bu şarkı etkilemedi o kadarda.
Hayır etkılemez
Etkiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?