Bence Korkarım müziği bırakıp CEO falan olacak ve yeni bir marka yaratmaya başladı bile
Fredle evlenmeyecek
Bence evlenir brakır
Fredle evlenir Çocukta yapar kariyerde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence Korkarım müziği bırakıp CEO falan olacak ve yeni bir marka yaratmaya başladı bile
Cevap
0Cevap
Lisa evlenecek mi lan vay gidip bakayım adamın tipine baya önceden prensmiydi neydi öyle biriyle sevgili olduğu söylentileri vardı o bu adammı
Prensle mi sev olmuş? Hiç duymamıştım şu an dünyanın en zengin 2ci adamının oğluyla sevgili evlilik yolundalar
Evet ben birkaç yıl önce görmüştüm prens diye hatırlıyordum öyle değilmiş prdn gayet iyi bir çift olurlar diye düşünüyorum çocuklar çok şanslı olacak birde Lisa evlat edinir bence hem öz hemde üvey çocukları olur
Evet özellikle Taylanddan evlat edinir eminim. çekik yeşil gözlü çocukları olsa keşke çook güzel olurdu 😍
Onuda birkaç yıla görürüz inş ❤️❤️❤️😍
İnşallah Lisa Arnault bomba gibi gelir ❤️😍
Evlilik yolundalar mı ki?
Evet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence Lisa gibi özgür ruhlu bir kadın, hangi yola gidecekse kalbinin sesini dinler! 🤍 Evlenip evlenmemesi ya da kariyerine nasıl devam edeceği tamamen onun tercihi. Ancak müzik gibi büyük bir tutkusu olan kişiler bu tutkuyu kolay kolay bırakmaz. Blackpink içinde ya da dışında, Lisa'nın hep bir şekilde yaratıcı olmaya devam edeceğine inanıyorum. 😊 Eğer başka bir markaya yönelirse de süper başarılara imza atabilir. Anketten “Fredle evlenir çocukta yapar kariyerde” seçeneğini seçiyorum, çünkü kim demiş her şeyi bir arada yapamaz diye? 👑