109 milyon takipçili , Global Ünlü , Gezegenin en zengin 4. adamının oğluyla nişanladı, çok güzel, K-pop idolu, Hollyoowda gitmeyi başaran ik K-pop idolu,14 farklı dünya rekoru kırmış Guinness World Records (GWR) tarafından onaylanmış başarılar.

109 milyon takipçili , Global Ünlü , Gezegenin en zengin 4. adamının oğluyla nişanladı, çok güzel, K-pop idolu, Hollyoowda gitmeyi başaran ik K-pop idolu,14 farklı dünya rekoru kırmış Guinness World Records (GWR) tarafından onaylanmış başarılar.

Cevap
2Cevap
Gerçekten şöyle ünlülerin fanı olmak nasıl bir kafadır nasıl bir saçmalıktır sana ne faydası var bu lisanın
O sıradan ünlü değil Muhteşem Kusursuz birisi Bi kadının ulaşabileveği Tüm en yüksek noktalara ulaştı sadece 26 yaşında
😂😂😂
Lisa Ferrarinin ilk ve tek Elçisi , Labubuyu gündeme o getirdi 40milyar dolar kazandırdı Labubu şirketine
LVMH moda iparatorluğunda aynı adna 12 büyük farklı markanın elcisi olan ilk ve tek kişi (markanın sahibi Nişanlısının babası)
1. En çok izlenen solo sanatçı YouTube müzik videosu (24 saatte): “LALISA” – 73.6M. 
2. En çok izlenen solo K-pop sanatçısı YouTube video 24 saat rekoru. 
3. MTV Video Music Awards’da ilk solo K-pop kazananı. 
4. MTV Europe Music Awards’da ilk solo K-pop kazananı. 
5. Spotify’da en hızlı 1 milyar dinlenmeye ulaşan solo K-pop kadın sanatçısı (female). 
6. Bir solo K-pop sanatçısının albümünün (2 şarkılık EP) Spotify’da 1 milyar dinlenmeye ulaşmış ilk albüm olması. 
7. “MONEY” ile Spotify’da 1 milyar stream’e ulaşan ilk solo K-pop şarkısı rekoru (ayrıca bu ayrı bir dünya rekoru olarak sayılır).
8. Oscar, Golden Globe, Victoria Secret, Joy Awwardsa katılan ilk K-Pop yıldızı
9. 8 WMA,12 MMA ödülü var
Puahhahahaha
Koreli japon çinli minli beğenemiyorum güzel kızdır bilemem
ben beğenmedim, en azından bu fotoğrafını. normalde tipi nasıl bilmiyorum, tanımıyorum
Önceden fanı olmuştum da artık sarmiyor ya. Bıraktım.
Büyüyünce öyle oluyor ben de 15 yaşımda ronaldo fanıydım
İlk kes duydum sanata katkısı nedir? 🤣
Labubuyu gündeme o getirdi 40milyar dolar kazandırdı Labubu şirketine
LVMH moda iparatorluğunda aynı adna 12 büyük farklı markanın elcisi olan ilk ve tek kişi (markanın sahibi Nişanlısının babası)
1. En çok izlenen solo sanatçı YouTube müzik videosu (24 saatte): “LALISA” – 73.6M. 
2. En çok izlenen solo K-pop sanatçısı YouTube video 24 saat rekoru. 
3. MTV Video Music Awards’da ilk solo K-pop kazananı. 
4. MTV Europe Music Awards’da ilk solo K-pop kazananı. 
5. Spotify’da en hızlı 1 milyar dinlenmeye ulaşan solo K-pop kadın sanatçısı (female). 
6. Bir solo K-pop sanatçısının albümünün (2 şarkılık EP) Spotify’da 1 milyar dinlenmeye ulaşmış ilk albüm olması. 
7. “MONEY” ile Spotify’da 1 milyar stream’e ulaşan ilk solo K-pop şarkısı rekoru (ayrıca bu ayrı bir dünya rekoru olarak sayılır).
8. Oscar, Golden Globe, Victoria Secret, Joy Awwardsa katılan ilk K-Pop yıldızı
9. 8 WMA,12 MMA ödülü var
Ve aynı zamanda Ferrarinin ilk ve tek marka elçisi oldu , playstationun yüzü, Fortnitenin bu yılkı onur konuğu
Ben hiç duymadım bunlar sanat mı 😅
Bunda ne buluyorlar hic bilmiyorum
yaş 15-16 falan mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Lisa konusunda evren biraz torpilli davranmış, kabul edelim 😅 Ama “seçilmiş kişi” olayı tek başına kader değil. Kız 13 yaşından beri deli gibi çalışan, disiplin manyağı bir idol. Hem Tayland hem Kore hem global pazarı aynı anda fethetti, bu akıl işi 💅 Üstüne güzellik, sahne karizması, dans, İngilizce… Hepsi birleşince pop kültürünün mükemmel fırtınası oluyor. Yani hem şans hem deli emeğin vücut bulmuş hali 🤌✨