Evet, bitirir.
Hayır, bitirmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şu bir gerçek ki Aile çok önemli.
Eğer Eşler birbirini seviyorsa kendi Ailelerini kendi iç meselelerine karıştırmamalılar. Sizin artık ortak bir eviniz var. Siz bir olup karı koca olup yuva kurdunuz. Hiç kimse bu yuvayı huzursuz etmeye hakkı yok.
Aileler elbette destek olmalı. Sonuçta evlatları ve düşünmeleri gayet doğal. Ama şu var ki aşırıya kaçmak eşler arasında sorunlara neden olur. Sen neden annemi sevmiyorsun gibi konularla yıpranan siz olursunuz.
O yüzden de eşler ilk önce kendi aile saadetini düşünecek. Kendi aile saadetini düşünmeyen kişiler bi' zahmet evlenmesin Kendi anasının babasının yanında kalsın ve başkalarının hayatlarına karışmasın.
Ben konuda böyle düşünüyorum. Hayat tecrübeden ibarettir
İnsanlar özellikle kadınlar hep erkek annelerinden yana şikayetçi oluyorlar peki siz niye hiç düşünmüyorsunuz bir gün de sizin çocuğunuzun olup da erkek annesi olup da sizin de kayınvalide olacağınızı biraz hatayı niye kendinizde aramıyorsunuz hep kayınvalideleri yükleniyorsunuz Tamam bir kuşak çatışması kültür çatışması oluyor doğru haklısınız onların bildiklerini size aktarmaya çalışıyor siz kabul etmiyorsunuz Ama bu genel anlamda hep bir düşmanlık var yani bunun sebebini oldu mu olası çözemiyorum ondan sonra kendiniz de evlat sahibi olduğunuz zaman aynı duruma düşüyorsunuz bu sefer size yapılmasını istemediğini siz de başkasına yapıyorsunuz yani ne fark ediyor Ben onu anlamadım Bence evlenen kızların birçoğunun annesi kafalarını bu lüzumsuz şeyleri aşılıyor.
Kaynana var vezir eder
Kaynana var rezil eder aman dikkat
Kaynana değil bence sizi yeteri kadar sevmeyen ana kuzusu erkek aşkı bitirir
Cevap
28Cevap
Kaynana aşkı’nı kim bitirebilir kim, mübarek yâri doğurmuş büyütmüş, kaç sene çilesini çekmiş :D can kaynana sjdj
Ne gelirse kaynanayla gorumceden geliyor vallahi çatır çatır bitirir eğer o gücü verirsen.
Şu kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı :D
yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı :D
Ruh eşi kaynana, kafa kaynana bulan gelinin aşkını da evliliğini de tazeler kaynana sanırım. Bazı kaynanalar oluyor mesela, kadının sevdiği erkekten daha güzel huyu, karakteri var, daha dost ve anlayışlı. Gelinin hayırlı eş isterken hayırlı kaynana da istemesi iyi olur herhalde.
Erkek, karısı ve annesi arasında dengeyi kurabilirse bitirmez ama çoğu kuramıyor.
Bunun örneğini çevremde gördüm. Yine sorun olduğu için bir yerden sonra görüşmek istemediğinde anlayışlı olursa devam eder. Gelgör ki çoğu "İdare et." der.
Bitrir bitirmez diyenler bence eşiyla annesi hir evde yaşicak ne doğru düzgun cinsel hayatlari olucak ayy annem duymasin yok bu duymasin sonra 2 kişi kendi arasinda doğru duzgun karar veremicek hep kaynana faktoru olucak az da olsa o da kendini dahil edicek nede olsa oğlusu paşası onun hakkı bulucak o konuda karar vermeye kendini neyse ya çok uzatmiyim sfsfsffs
Hee ev davasi gedecey axirda
Ah o kaynanalar kayananalar neler çektiriyor benimkinde gıcık suratsız uyuz ay bide gör oğlu sanki dünyadaki tek oğlan 5 oğlu var bide sal kocamı ya arıyor senin tırnakların niye uzun arıyor sen niye temizlik yapıyon arıyor o gelin yemek yapmayı bilmiyor sen yap boğucam olmayacak 😂😂 ben bu anneleri anlamıyorum ilerde bende çocuk sahibi olucam ama ona bu şekilde davranmam bu kadar da benimcilik ayrıca bencillik olmaz senin oğlun insanda ben neyim yani dimi
İşi gücü yok sanirim.
Benim bitirdi hemde daha evlenmeden nişanlıyken ve ayrıldık. Çok müdahale eden insanlar ise hayattan bile soğutuyor. 1
Hayırlısı olmuş diyelim. Hayatını bitirmediklerine şükret.
Kontrolcü ise aşkı ve evliliği bitirir. Hele kendi evliliğinde mutlu olmayanlar ve eşlerinden ilgi görmeyenler, oğlu eşine iyi davranmasını kıskanır.
Aynen öyle sanki
Abe kaynana ne yaptın bize
Ne yaptın bizeee
Biz birbirimizi çok sevdik
Kaçıyoz yarımlleee
Hap koydum ez koydum
İçine de roj koydum
Kaynananin adını kuyruklu yılan koydum
burada kaynanasına asık bı manyak vardı o geldı aklıma sjsjsj
Bitirmez de. Arada parazit olup müdahele eder. Mühim olan oğlunun ne düşündüğü sonuçta gece kendi evinde yine karısı ile.
😀😃😄 ipler yine karısında
Üçüncü şahıs kim olursa olsun ne olursa olsun aşkı da evliliğide iliskiyide bitirir hatta düşman bile olursunuz
Bitirmekle kalmaz tüy bile diker. Sonra kenara geçip ben ne yaptım ki hep onun annesi yaptı der. Allah şerlisinden korusun 😄
Söyle evlenince aynı evde yaşarsanız aşkı bilmem ama huzur kalmaz ve huzurun olmadığı bir yerde kimse duramaz yaşayamaz
Benim kaynanam olmadı o hissi tatmadım kaynanam olmadığı için ana bence bitirmez bilmiyorum
Kaynana aşkı sevdayı evliliği herşeyi bitirir
Eğer iyi bir kaynana ise hayır kötü kaynana ise evet
Eğer sinsi ve haset değilse sorun olmaz ama böyle insan bulmakta pek mümkün değil
Eğer taraflar aileleri ile aralarına sınır koymayı beceremez ve birbirlerini hayatın merkezine koymazlarsa ve annelerde burunlarını sokarlarsa bitirirler. Yoksa hiç bir şey olmaz.
Evet isterse bitirir :D
Kaynana aşkı bitirmez annesine sülük gibi bağlı erkek aşkı bitirir illa anneni seversin ama o aileden kopup yeni bir aile edindiğinin de bilincine varmalı
Evet yuva yıkanlar olduğunu çokça duydum Allah esirgesin böylesinden
Hayır. Aşkı taze tutmanın yollarını buldurur.
Şahane haytımda bile var şeytan kaynana çok. Eğer dayanılmıcak biriyse ve oğlu da ana kuzusuysa hiç uğraşma bence. Onlardan hayıt mayır gelmez
Bitirir, oğluna aşık kaynanalar bitirir. Ben mesela soğumaya başladım ikisindende üzücü.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Ne de olsa onlar öyle yapiyor.
Çok müdahalesi varsa üstünüzde bitirir. Tehlikeli bence
önyargı olarak belki ama toplumda çok fazla iç işlerine karışılıyor
Kaynana kim ya mum ederim ettimde zaten insan olana saygım sonsuz
Kaynana oğlunu etkilemiyosa niye bitsin. Melek gibi kaynanalar kelek gibi gelinler de var ama
Çok etkili bir faktör. Bitirir de başlatır da.
Kaynanaya göre değişir
Kaynanaya göre değişir msjdslsk
İkilinin arasinda güçlü bi bağ varsa kaynana çünkü gibi kalir arada sösmms
Cücü*
Hic bilgim yok kaynanamda yok :D
Kötü biri ise bitirebilir
Olabilir de olmayabilir de
Yüksek ihtimal bitiriyor.
Bitirenide var bitirmeyenide.
Evet bitirebilir gayet
Bitirmeye müsaittir ama tek sebep olamaz.
Bitirir ama ben de onu uzak tutardım.
Kaynana düşman başına
evett
Kaynanaya göre dəyişir aslıda cevap
Allah kaynananın kötüsünden korusun
Kesinlikle etkili oluyor
Kaynanadan uzak durmak lazım
Sebep olur evet
Kaynanaya göre değişir o
Hayır bitirmez
Nedir bu kızların kaynana sorunu yav
Bitirmez