+1 yılÖmürlük olan kizlar vardır.. Gerektiğinde en zarif cümleleriyle dövmekten beter eden kızlar.. taktire şayandır.. Zerafetiyle hayran bırakan ama gerektiği yerde yumruğunu masaya vuran. Şu fevkalade kâinatta herkes gibi.. tıpkı herkes kadar etten kemikten bir vücuttan ibaret olduğunu bilen ama ruhunu derinlerde yüzdüren.. ruhuyla nice sevdalar adamlar dağlar deviren.. viraneye çeviren.. kızlar ömürlüktür.. tadı yatakta değil.. damakta kalır..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen ve aşko kuşko tarzı bir kız olmak ikisi bir arada kulağa hoş gelmiyor imkansız diyebileceğim kadar zor bir ihtimal benim ağzımdan öyle çok sevgi sözcükleri çıkmaz sevdiğimi sevdiğime davranışlarım ile gösteririm her zaman sadelikten netlikten yanayım
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂Siz erkekler evde bile bakımlı süslü püslü gezen kadınlar istemiyor muydunuz? Geçende @nordun_gadasi öyle bir soru paylaşmıştı. O hâlde geçirin.
35 Yorumla- +1 yıl
Ya süslü püslü olmak ile bu aynı şey değil kiii :D
- +1 yıl
Aşko kuşko süslü püslü değil miydi 😊
- +1 yıl
Biraz öyle de. Birde konuşma tarzı olarakta değişikkenlik gösterirler.
- +1 yıl
Avrupa Yakası Selin gibi mi 😂😂
- +1 yıl
Aynen öyle :D
- Aşk İlişkileri konusunda 264,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır geçmez tabi ki de.. yani herkesin kendi seçimi ve kararı tabi ama ben aşko kuşku bir kız ile yapamazdım.. aşko demesi bile soğumam için yeterli bana. biraz ergence buluyorum bu tür hitapları. ben kadının ciddi olmasını ama yerine göre de eğlenceli olgun aklı başında olmasını tercih ederim daha çok. zaten genelde yaşı küçük olanlar aşko diye konuşurlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSeven var sevemeyen var. Seven geçirir, sevmeyen geçirmez. Allahim ne güzel cümle kurdum. Her yere çekilir 🤣
10 Yorumla
+1 yılBenlik değil bilemiyorum sevgilime özel bebek taklidi yapabilsem de ko lu hiçbir şeye açık değilim😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Normali ile ömür geçmiyor da aşkoo kuşko ile hiç geçmez :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani ben geçiremezdim ama illa geçirecek vardır. Her tencereye bir kapak var sonuçta. O tiplemenin varlığının sürmesinin de bir sebebi var sonuçta.
Bu Recep İvedik sorunsalı gibi. Sorsan kimse izlemiyor ama kaçtır rekor kırıyor. Ne diyeyim, o var olmayan kişilerin tikileri beğenmesi beni alakadar etmiyor.10 Yorumla Bundan hoşlanan erkekler için geçer herhalde. Ben sevmem öyle ağzını yaya yaya konuşanı, çocuksu davrananı.
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kaos kızıyım. Tek düze olan aşko kuşko olamam.
https://www.youtube.com/embed/B9mhgms5FX0112 Yorumla- +1 yıl
Kaos'u çok yanlış anlamışsın. Asker arkadaşın mıyım? Benim karakterim çok değişken. Ruh hâlim sürekli değişir. Her tarz olabilirim. Ciddi, tatlı, çocuksu, olgun, yaramaz, sinir bozucu, kavga eden, kıran, eğlenen, seksi, ne istediğini ve ne yaptığını bilen. Videoyu da o sebeple koydum. Benim gibi birisiyle baş etmek kolay değil. Tek düze insan değilim. Sürekli şirinlik yapamam birisine. Sen mesela düz ilişkilerin insanısın. Ben değilim. Sen mesela tavizler verebilirsin. Ben olduğum gibiyim, olduğu gibi değerlendirir ve saygı duyar, saygı beklerim. Aşko kuşko sana göre sanki. Çılgın birisi sana göre değil sanki. Baş edemezsin.
- +1 yıl
İşte ben sadece sakinlik sevmiyorum. İlişkinin adrenalinli olmasını seviyorum. Dengesizim. İlişkiyi çılgınca yaşayabilmeliyim ki değerini bileyim. Güzel anılar biriktirmek istiyorum. Kötü anılardan ders çıkarmak istiyorum. İlişki bu şekilde olgunlaşır ve insanlar. Hayatı paylaşmak bana göre bu. İnsanî duygular ile. Özgürce. Ben kendim olabiliyorken o ilişki değerlidir.
- +1 yıl
Mafya değilim çünkü. Erkek gibi kızda değilim. Kadınsıyım, sert eleştirilerim, çıkışlarım olsa da.
- +1 yıl
Başımı neden belâya sokayım ki? Savaş olsa neyse. Rahatıma düşkünüm.
- +1 yıl
Kustum. Aşko kuşko hiçbir zaman olmadım. Fahri ne? Belâdan korkup güçlü bir erkeğin arkasına saklanabilirim. Beni koruyacak erkek seviyorum. Beni belâya çekecek değil.
- +1 yıl
Beni mi deniyordun? Hiç çaktırmadın. Sinsi.
Benim fikrim yerine göre davranılmalı mıy mıy , aşko kuşko kız sıkıcı bir zaman sonra erkeğe bıkkınlık verir diye düşünüyorum. Sanki bu tarz kızlar şımarık, aşırı tripli gibi geliyor bana.
13 Yorumla
+1 yılruhundaki şımarık ergeni büyütemeyen kadınla pardon çocukla bi cacık olmaz bi yerden sonra bıktırır yorar
21 YorumlaYanından bile geçmek istemem. Onların bu hayattan çok öğreneceği şey var. Sıfırdan insan eğitmek bana göre değil.
21 Yorumla
+1 yılBen mıy mıy nazlı bı tipe tahammül edemem..
10 YorumlaKarşı tarafta barbi varken erkeğin harbi olması gerek ki onu elinde tutsun 😂 fazla maçoysa erkek olur ancak
19 Yorumla
+1 yılVesselaa
11 Yorumla
+1 yılAşko olmk suç keko olmk suç napalim biz😑soruya gelcek olursak degilim
11 YorumlaErgen işler. Kadın dediğin ne istediğini bilen, yerine zamanına göre davranmayı bilmeli.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçireceksin 😂😂 ama onlar çok daha tasasız ve eğlencelidir.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben diyorum da sen de diyor musun 😄
- +1 yıl
+1 yılBiraz aşko kuşkoluk iyidir, hayatınıza ve cildinize ışıltı verir. Ayakkabı numarasıyla eşit zekaya sahip olanlar yerine harbie iyidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez. Ne yemek yapmayı bilir, ne bulaşık yıkar, ne çamaşır. Napcan böylesini. Varsa yoksa 7/24 sadece süslensin gezsin.
Sözün eri harbi kız/kadın en iyisi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılSen de aşko kusko isen neden olmasın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbovvv evlerden uzak kabeye direk olsun 😂 öyle kızlardan ne ev kadını olur ne de anne olur oyuzden herkes yöresine kişiliğine uygun kişilere gönül versinler
10 Yorumla
+1 yılBence geçmez tahammül sınırlarım dahilinde değiller geçirenlere de saygı duyarım 😃
20 Yorumla
+1 yılSokaktaki çocuklar bile daha olgun gibime geliyor 🙄
10 YorumlaAllahın rahmeti nasıl ki şeytanlardan uzaksa, öylelerinden Allah bizi uzak eylesin.
10 YorumlaGeçer ya sevdikten sonra her hareketi çekici geliyor insana.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Pek bana göre değiller, ben de onlara göre değilim 😬
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Geçebilir de geçmeye bilir de sevgi varsa her türlü geçer
10 YorumlaAbartıp kendini çocuk gibi yapmaya başlarsa çekilmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geçmez hiç sevmem böyle vıcık vıcık ilişkileri
10 Yorumla
+1 yılBen geçiremem.
Hayata realist yaklaşan kadınlar daha çekici.
10 YorumlaAşko kuşko kızları koruyan seven erkeklerde var o yüzden geçer.
10 Yorumla
+1 yılHayır geçmez aynı durum erkek içinde geçerli ayy evlerden uzak 😂
10 YorumlaÖmür geçirmeyi düşünenin rızası varsa geçer
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet benim gibi asko kusko bir kız ile bir ömür geçer diye düşünüyorum ~♡😹💅
10 Yorumla Geçer sevdikden sonra aşko dese nolur ki, ona mı kırılacağım sjsj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılBen geciremem. Yaşam tarzları ve konuşma şekilleri itici
10 Yorumla Olabilir yani denklerini bulurlar illaki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişil olsun gerekirse aşkı tuşko olsun sjsjsj
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeksi kızlardan iyidir
Cevap sahibi+1 yıl@Gzz00 no mümkün aşkı tuşko dişil ve güzel dkjdjd
Cevap sahibi+1 yıl@Gzz00 hayır ben tabirleri bilmiyorum ki. ben şunu demek istedim. Dişil enerji yüksek olsun yani pembe olsun o yöne daha yakın olsun
Erkeksi hükümet kadın sevmiyorum 😅…
Kızma bana senin yorumlarını seviyorum, benim de sorularıma geliyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Gzz00 kesinlikle okunaksız yazdım zaten gizlenmemin sebebi buydu 😃
Aşkı tuşkoyu bilmemem tam bilemem de bence övmen gereken bir durum …
😄😉
Cevap sahibi+1 yıl@Gzz00 tamam dövdün hiç zorlanmadan 😏 hırçın kız
Cevap sahibi+1 yıl@Gzz00 bu nafiliğini seviyorum… teşekkür ederim suçların hepsi benim sana bırakmam centilmenimdir 🙃😁😎😉
Cevap sahibi+1 yıl@Gzz00 biliyorum tanıyorum seni sorularımdan …
Komik olan ne biliyor musun… Ben pek gizlenmem… yorumum baktım saçma oldu gizlendim…
Ama zevkliymiş …😄
Tüm yorumların için teşekkür ederim 😁
Cevap sahibi+1 yıl@Gzz00 hmmm şifre 😎 Thats cool
+1 yılGeçmez en basiti tırnağı kırılacak yhaaa aşşşşkkkkkııığğğmmmm tırağııımmmm diye bağırınıcak ağlıycak bunlara katlanabilirim dersen tabii geçer
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benden daha aşko olamaz 😄💕
12 Yorumla
+1 yıl"Aşko kuşko" tek başına bir karakter özelliği olmadığından sorunun cevabı yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen geçiremezdim...
00 Yorumla
+1 yılOrtasıysa, abartmıyorsa geçer evet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ömür değil saat dahi geçmez benim açımdan.
10 Yorumla
+1 yılGeçer niye geçmesinki 🤪
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyyyyy asla merkez bankası olsa yetmez onlara
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı. Geçiyo valla henüz sıkıntı olmadı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 20li yaşlı erkekler için geçer 😄
10 YorumlaGeçirmek isteyen bir şekilde geçirir. (ömrü)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz öylelerini seviyorsunuz seve seve geçer
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. her iki tarafın da zekasından şüphe duyarım.
10 Yorumla
+1 yılYaani geçebilir herhalde
10 Yorumla
+1 yılsever erkekler öylelerini
10 Yorumla
+1 yılAşki kuşkolarda lazım ya öyle demeyin😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez , çoluk çocuk takımı onlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez çok sinir bozucu yapmacıklar
10 Yorumla
+1 yılGeçmez çok sinir bozucu
10 YorumlaTam dayaklık öyle tipler
10 Yorumla
+1 yılEvet erkeğin yaşlanmasini önler. d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgün bile geçmez
12 Yorumla- +1 yıl
ona bakılır, işimiz yoksa saat takılır, sevap : )
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBi dene bence sjdj
11 Yorumla - Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat