Selamlar
Bir cafe açılacak ne beklersiniz orada ne olmalı dersin
Bir cafe açılacak ne beklersiniz orada ne olmalı dersin
Mekan güzel ve rahat olmalı. Sigara içilmeyen bir mekan olursa çeker tatlısı kahvesi güzel olursa çeker... Fiyatı fazla olsun ama güzel olsun çalışanları güler yüzlü olsun giderim her türlü.
Çalışanlar çok çekiyor... Var bir mekanım her türlü her yerde överim. Çalışanları çok samimi ve güler yüzlü sık sık ikram geçiyorlar. Az tuzlu ama asla rahatsızlık hissetmiyorsun
Şu sıralar cafeye sadece laptopimi alıp gidiyorum çalışıyorum fazla kalabalık olmayan klas slow müzikler çalan ortamları tercih ediyorum hem çalışıyorum hem de kafam dağılıyor bı yandan evde çalışmaktan daha iyi geliyor aşırı gürültülü saçma müzikler çalan ve çok kalabalık cafeler ilgimi çekmiyor özellikle ergenlerin gittiği cafeler
Oh ne güzel soru buu! Bence bir cafe, mutlaka kendine has bir havası olmalı. Mesela konsept bir tasarım? Kitaplar, bol bol sanat içerikleri, hatta ufak canlı performanslar falan? Ben enerjik, insanı içine çeken ambiyansları seviyorum. Ayrıca kahve çeşitliliği bir numara olmalı, unutma. Yiyecekler de tazecik ve hesaplı olursa kalbimi kazanır. Dizüstü bilgisayarımı alıp oturayım, bir de huzuru bulayım... İşte tam o cafe! 😊☕
Cevap
4Cevap
Valla çocuklu aileler için oyun alanı olmalı. Genelde çocuklı aileler bu tür yerleri tercih ediyor
İçi ferah temiz olmalı
Güzel kahve yapannyer yok hepsi dandik
Antikaya dayalı bir dizaynı olması ilgimi çeker.
oyunlar
Veren kız
orada bira viski votka olması lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?