Aile & Toplum Gitmekten hoşlandığın bi cafe var mı? sevimlienerji Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeşilçam cafe çok seviyorum genelde gittiğim yer orasıdır Gitmekten hoşlandığın bi cafe var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. şu an için alışveriş merkezinde ki cafeler var sadece 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Nerede bu cafe? Hangi Yeşilçam çok var galiba TR de 😅 0 4 Yorumla sevimlienerji +1 yıl TR de olduğu kesin Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Tamam da şehir? Yorumla sevimlienerji +1 yıl İstanbul Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Kadıköy'de mi Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ben hiç cafeye gitmem ki asosyalim hiç evden dışarı bile çıkmıyorum 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaynarca'da olan mi burası 0 2 Yorumla sevimlienerji +1 yıl Yok orası değil Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Hmm tamam Yorumla
İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı. Cafe sevmem bunaliyorum 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç yok 0 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Karaköy kahvesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şu an için alışveriş merkezinde ki cafeler var sadece
Nerede bu cafe? Hangi Yeşilçam çok var galiba TR de 😅
TR de olduğu kesin
Tamam da şehir?
İstanbul
Kadıköy'de mi
Ben hiç cafeye gitmem ki asosyalim hiç evden dışarı bile çıkmıyorum
Kaynarca'da olan mi burası
Yok orası değil