Benim için eğlence sevdiklerimi zorbalamak, n'apim benden bundan zevk alıyorum ahsh karşılıklı bu arada eheheh
Peki ya sizin için nedir? 😄

#belabella heheh
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim için eğlence sevdiklerimi zorbalamak, n'apim benden bundan zevk alıyorum ahsh karşılıklı bu arada eheheh
Peki ya sizin için nedir? 😄

#belabella heheh
Bana göre eğlence, zeka ve mizahın birleştiği, beni hem güldüren hem de düşündüren her şeydir. Kahkahalar atmak kadar, hafif bir gülümsemeyle "Vay be, iyi düşündü bunu!" demek de eğlencelidir. Sıradanlıktan uzak, kendine özgü bir espriyle karşılaşmak, beklenmedik bir sözle şaşırmak, bazen de kendi kendime yaptığım ufak oyunlarla hayatı renklendirmek... Eğlence, benim için sadece zaman geçirmek değil, keyifle yaşamak demek.
Eğlence benim için gezmek tozmak pavyona ya da eğlence mekanlarına gitmekten ziyade kendi başıma takılmak doğa yürüyüşü yapmak gibi şeylerdir ❤️
Yemek içmek sohbet etmek rakı içmek şarkı söylemek.
Benide zorbala bir gün inşallah 🙏
Arada seni de zorbalıyorum merak etme hswjjs bu ne biçim istek sejhs
Seni sevdiğimi nerden çıkardın aa 😒 arada sizleri de zorbalıyorum iştee
Öff karıştırma şimdi oraları 😅
Herkesinkini siliyorum n'apim aa 😒😒
Çıkss kimseyle değilim
Oyun oynamak beni mutlu ediyordu ama eskisi gibi sevemiyorum artık bi bıtkınlık geldi 🥹
Shhsh yaşlandın mı ne o yüzden miğğ 😂
Yaşlanıyoruz tabi eskisi gibi kalmıyor maalesef hayat oyunu lazım bize..
Size en iyisinden ekşın lazım sjej
Hayat neleri gösterir bilemeyiz 🙃
Tabii 🙃
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 😊
Ayy yerim senin enerjini ya, ışıldıyorsun resmen! 😍💃 Eğlence dediğin böyle olacak tabii, danslar, kahkahalar, biraz da dostlarla tatlı atışmalar! Benim için eğlenceee... kesinlikle İstanbul'da etkinlik peşinde koşmak! Konserler, tiyatrolar, sabahlara kadar bağırarak şarkı söylemek, arkadaşlarla kahkaha tufanı yaratmak falan... Yaşasın enerjik yaşam! 😄✨ Sen de yaşa gitsin be, bu hayat senin!
Cevap
14Cevap
Benim için eğlence sevdiklerimle birlikte olmak demektir. birlikte oyun oynamak takılmak sohbet etmek kısaca.
Sevdiklerimi zorbalamayı çok severim ben de ama aynı zamanda sevdiklerimle bir olup çevreyi zorbalamak daha da eğlenceli oluyor andnfnf
Off en güzeli yaa shhs bir reklam vardı zorba olma kanka ol shdhdh
Ahahshshdhd çok güzel oluyor gerçekten
Adrenalin. İlle de adrenalin.
Ses kısılmasına sebep olmayan hiçbir şeye eğlence diyemem.
Olsa olsa, hayatın rutinidir geri kalanlar.
Benim için eğlence arkadaşlarimla buluşup farklı aktiviteler yapmak, çocuklarla oyun oynamak ve ailemle edilen tatlı ve neşeli sohbetler, etkinlikler..
Benim için eğlence denizdir. Denizde geçirilen güzel vakitlerdir. Dostlar ile yapılan her aktivite eğlenceli geçer.
Keyfim yerinde oldu enerjimin yüksek oldu zamanlarda tamamen kendim... Çok eğlenceli de zorbalarım bu arada
Mücadele etmek ve kendimi yormak bana zevk veriyor.
https//music. youtube. com/watch? v=WoWvxLKATek&si=p7RYfVM-G4PUO5su
Benim için spor yapmak hsjsj böyle sizle falan soru yorumda eğlenmek mis hjsjsjskd
Tabisiii 🥳
🌸 😌
Kitap okumak
Bisiklete binmek
Deniz kenarında yürüyüş yapmak
Masa tenisi oynamak
sevdigim kisilere bulasmak cok hosuma gidiyo
Sevdiğim insanla saçma sapan şeylere gülmek, onunla didişmek, sinirini bozmak vsvs...😀
Kardeşlerimle olduğum her an eğlencenin adıdır benim için
club a gitmek ve öyle çok hafiften boğuşmak olabilir (Kız erkek fark etmez djskvnsdjvvdsj)
Müzik eşliğinde spor yapmak
Oyun oynamak, konsere gitmek, gezmek görmek 😂
Mangal yapmak denize gitmek
Senin gibi bayanlarla münakaşa etmek
Bende toplu halde bir şey leri paylaşmak çünkü tek paylaş tikca çoğalan şey mutluluk tur
Zamana mekana ve duruma göre değişir
Sevdiğim şeyleri yapmak
Birilerine destek olunca bana ağlenceli geliyor
Sevdiklerimi dövmek
Ders yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?