sadece ortamda bulunmak mıdır? ortamın keyfini çıkarmak mı? insanlar evde ailesiyle bile eğlenceli aktiviteler yapacak kadar pozitif olursa her yerde eğlenmesi mümüm müdür?

sadece ortamda bulunmak mıdır? ortamın keyfini çıkarmak mı? insanlar evde ailesiyle bile eğlenceli aktiviteler yapacak kadar pozitif olursa her yerde eğlenmesi mümüm müdür?

Bana göre eğlenmek sevdiğim değer verdiğim kadınla mutlu olmak onunla zaman geçirmek demektir.. ama eğer sevgilim ya da eşim yoksa dostlarla ya da arkadaşlarımla geçireceğim kaliteli zaman da buna dahil olur elbette.. yalnız başına zaman geçirmek ya da eğlenmek pek de bana göre değil
Aktif rol aldığım ortamlarda daha keyif alabiliyorum ama bazen izlemek, dinlemek de beni mutlu edebiliyor. Önemli olan kendimi iyi hissettiğim ortam olması.
Eğlenebilmek için eğlenceli biri olmak gerek , eğlenceli olmak için; moralinin iyi olması gerek. Tüm bunlar sağlandığında eğlenmeye hazırsındır. Benim için mekan yer zaman fark etmez. Her türlü eğlenirim.
Cevap
6Cevap
Gönlünce çocukluğunu yaşayabilmek..
Çay türkü mangal bide @pembikellerr bana yeter
Çeyrekleri hazırlayın şimdiden 😁😁
😂😂
@o-m evet hayatım tabiki.. Görümceyim ne de olsa.. 😅 Nasıl olsa bugünün yarını da var.. 😂
@o-m herhalde hayatım çaktırma sen şimdi onu.. 🤣😍
Eğlenmek diyince de ben yani.. 😄 Benim olduğum yerde eğlenmeyen insan olmaz.. Enerjim karşımdaki insana da yansır.. 😍
Bana göre eğlenmek sevdiğin insanlarla güzel vakit geçirmektir bu bir sohbet olabilir biri etkinlik olabilir
Hayatı tiye almak, sevdiklerimle beraber gülmek beni eğlendirir.
Şuna park , akış park vs heyecanlı etkinlikler beni çok eğlendiriyor.
😊😅sevdiğim insanlar veya eğelneceli bir ortam yeterli
Kişiye göre değişir şahsen ben bulunduğum her ortamda eğlenebiliyorum
Uzun zamandır şu atraksiyonlara binmedim yaa özledim
Beni mutlu eden insanlarla beraber olmaktır
Ortamın keyfini çıkarmak.
gülebilmek eğlenme benim için
Arabayla diyar diyar gezmek
İstediğini yapmak 🤌
Tek kalmak
her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?