Yani sizi ne eğlendirir? Kendinizi eğlendirebiliyor musunuz?

Yani sizi ne eğlendirir? Kendinizi eğlendirebiliyor musunuz?
Kendimle kaldığım her an eğleniyorum aslında. O an neyle meşgul olsam mutlu ediyor beni. Kitap okurum, film izlerim, müzik dinlerim. Canım ne istiyorsa onu yapmak beni her zaman mutlu eder.
CAD programlarında tasarım yapmak,
Gitar çalmak (kendimi amatör kabul ediyorum),
MSFS, XP-11, DCS gibi bilimum profesyonel uçuş simülatörlerinde uçmak (tercihen 90'lar ve öncesine ait uçaklar, onca analog sistem yığınıyla uğraşmak çok fantezik oluyor :) ),
Simülasyonlar için kod yazmak, modelleme yapmak ve discord gruplarında developerlara katkıda bulunmak (genelde dev'lere katkıda bulunmayı seviyorum),
Kitap okumak (yatmadan önce 1-1.5 saat yaptığım standart aktivite),
Discord'daki kimya gruplarında "yine kim garajında ne sentezledi acaba?" diye çakma Walter White'lar arasında dolaşıp shitpostlara gülmek (çakma dediğime bakmayın, adamlar sağlam akademik birikimler, kitaplar, makaleler, fikirler vs paylaşıyorlar),
Müzik dinlemek (favori şarkıcılarım & gruplarım Rauf & Faik, Niletto, Anet Sai, Leah Kate, Bella Poarch, Yulya Savicheva, Lyudmila Senchina, Eduard Khil (Nam-ı diğer "The Trololo Guy"), Sabaton, Tungsten, Oktoberklub, Kàrpàtia Zenekar, Roki Vulovic, Ernst Buch ve Kızıl Ordu Korosu),
Film izlemek (en son Modern Family 2. Sezonda kalmıştım).
Şimdilik aklıma bu kadar geliyor.
Ben anca bir köşede oturur çocuk gibi zırlarım🙄 şaka şaka tepkini hissetim bir an🤭
Bazen müzik eşliğinde yanlızken ama 🙄 bazen, küçük bir bebeği severek en çok da sokakta karşılıştığım sevimli hayvan doslarla kendimi eğlendire biliyorum..
Güzel eğlence 🧐😬
Bence bu soruya cevap vermem saçma olucak çünkü ben eğlencenin zaten ta kendisiyim ben nerde makara , eğlence , aksiyon , çılgınlık orada 😂😂😂
Cevap
9Cevap
Ben film izlemeyi severim daha çok
Yok ben anca ağlarım 😂
Bisikllet sürmek, kendi kendime ya da arkadaşlarla saçmalamak
Eğlenceli bulduğum insanlarla sohbet halinde olmak en büyük eğlencem.
O iç huzuruma bağlı birazda eğer içimde beni sıkan birsey varsa hicbirseyden tad alamam ama aksi durumsa keyfim yerinde ise 4 duvarım arasında da keyifli zaman geçirebilirim.
Ksde görüş paylaşmak, çok güzel yemek tarifi bulmak, kitap alışverişi yapmak gibi eğlencelerim mevcut
Çevremdeki insanlar olmasa cidden çok güzel şekilde eğleniyorum kendimle matrak kadınım helal olsun bana😁
Benim eglencem aklımdaki kisiyle arkadaş olsakta birlikte vakit gecirmek
Bu aralar hiç bir şeyden mutlu olamıyorum, yaz gelsin deniz kum güneş biraz mutlu olurum. 🤪
Düşündümde ozamanda çok sıcak olur sıcaktan bunalırım 🙄pöfff.
Ya ben Instagram keşfette falan çıkan komik videolarla çok eğleniyorum son zamanlarda
Eğlendiğim yerde dolayısıyla mutlu olduğum için ata binmek, müzik dinlemek ve niceleri
Ramazandan sonra kadıköy sokaklarında gezmeye devam. Tek Sevdiğim şey kadıköy de gezmek :)
müzik dinlemek, gezmek, yeni yerler görmek, tatil yapmak..
Enaz senin düşündüğün gibiydi nedir ki senin
Gezmek dicem artık onada üşenir oldum 😂
kitap okumak ve deli gibi şarkı söylemek
Müzik dinlemek.
Evde çay içmek 😂
😂😂
Pek sayılmaz
Kimler var kimler? Nasıl gidiyor
Harikasın 😬
Bende arada sırada bakıyorum, bugün sorasım geldi. İyi gidiyor şükür ✨
Estağfurullah deme öyle fkdfjs
Güzel bakan güzel görüyor her zamanki gibi 😃