Kişilik & Karakter En büyük eğlenceniz nedir? KαΙbims Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eğlenmek deyince aklınıza ne geliyor? 😅😊 Güncellemeler+1 yıl ……. En büyük eğlenceniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sigara ve filmler 0 0 Yorumla
yeleklimont Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl uçak yolculugu... uzun yola çıkmak yeni yerler görmeye gitmek :) 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Benim tokmak. kafa ile oynamak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alkol almak 0 13 Yorumla KαΙbims +1 yıl En iyisi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen almada Yorumla KαΙbims +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok fazla duygusal olursun Yorumla KαΙbims +1 yıl Ağlar mıyım? Sence nolur 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok ağlarsın kesinn Yorumla KαΙbims +1 yıl Ağlatmayandan içerim o zaman 😂 başkaları eğleniyor ben ağlıyorum olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süt iç o zaman😋 Yorumla KαΙbims +1 yıl Kokteyl içerim genelde alkol içilen masalarda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onda da alkol var ama Yorumla KαΙbims +1 yıl Alkolsüzleride var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar saman gibi olur Yorumla KαΙbims +1 yıl Nooo meyveli çok güzel Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seks ve şarap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sigara ve filmler
uçak yolculugu... uzun yola çıkmak yeni yerler görmeye gitmek :)
Tüm her şeyin içine etmek yarın yokmuş gibi davranmak
İnsanı delirtmek, kudurtmak😂
Benim tokmak. kafa ile oynamak
Oyuncak oynamak diyeceğim inanmayacaksın
seks yani
Her türlü eğlenceye varım
Alkol almak
En iyisi 😂
Sen almada
Neden?
Çok fazla duygusal olursun
Ağlar mıyım? Sence nolur 😅