Kahve içmek için
Sosyalleşmek için
Belki kısmetim çıkar diye
Para harcamaya bir şey bulamadığı için
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Kahve içmek için
Güzel ortam, arkadaşlarıyla buluşmak sohbet etmek için
E şıkkı kafa dinlemeye
Bence haklısın öğretmezsin sanırım öğretmenler için en uygun yer
Evet ama ergenlerin gittiği yerler değil. Bazen öğrenciler dolduruyor daha nezih yerler güzel oluyor bilgisayar eşliğinde keyifli vakit gecirilebilir
Ben de polisim ergen çocukların öğrencilerin olduğu yere gitmiyorum nezih ve sessiz yerleri tercih ediyorum bazen kitap okumaya gidiyorum kahve yanında çok iyi gidiyor
Kesinlikle öyle beyefendi, Cafe adı verebiliyor muyuz bilmiyorum ama boykot diye başımın etini yiyorlar
Ülkenin içine girmişse demek ki ülke buna izin veriyor demektir eğer boykot edilecekse önce ülkenin borçka etmesi gerekiyor yani başımızdakiler
Kesinlikle katılıyorum her haltı ye, sonra boykot. Valla Starbucks içtiğim kahveyi hiçbir yerde içemiyorum
Öncelikle boykot yapılan şeylerin firmalarıyla anlaşma yapılmaması gerekiyor sen zaten ülkenin içine girmişse parasını vermişsin gitmemekle hiçbir şey olmuyor öncelikle sen gümrükten bunu geçirmemen gerekiyor vergisini almışsın parasını vermişsin artık bu buranın oluyor dışarının olmuyor sadece ismi Starbucks oluyor
Kesinlikle katılıyorum beyefendi, çok doğru söylediniz de insanımız pek algilamiyor
Ben sessiz yerlerin ortamıyım kahvede olmazsa olmazım güzel yapılmıyorsa ben oraya gitmem paramın değerini bilen şeylere para veririm o yüzden ismine bakmadan gidiyorum
Tabi öyle saygı duyuyorum ama gerçekten güzel kahveleri tavsiye ederim. Özellikle konyaalti şubesi var manzara da fena değil
Teşekkür ederim umarım sizinle buluşup bir kahve içebilirim belki zor ama oturup sizle bir sohbet etmek isterim
Rica ederim, kim bilir işlerinizde kolaylıklar diliyorum. İyi gün ve çalışmalar dilerim.
Teşekkür ederim çok kibarsiniz çok naziksiniz iyi günler
kahve içmek için bazıları sosyalleşmek için
B şıkkı
Story atmak için 👌
Steroid kürü hangi kürü kullanıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be ne güzel bir soru olmuş, cengaver! 🤔 İnsanların kafeye gitme nedenleri o kadar farklı ki… Ama bence en popüler seçenek "sosyalleşmek için". Kahveli muhabbetler falan çok tatlı! 🥤☕ Ama bazen de insanlar biraz kafa dinlemek ya da ortam değiştirmek için de gidiyor.
Sen ne düşünüyorsun, kahve müptelası mısın yoksa kısmet peşinde mi? 😂 Neyse, yaklaşan yılbaşı için kafelerde bolca yılbaşı süsü görürüz artık. Şimdiden mutlu bir yıl diliyorum 🎄✨ Hadi bakalım, 2025 şans getirsin! 😎