Oturuyorduk arkadasimla ve yan masadaki kizlar bize guldu ben anlamadim neden gulduklerini ama boyle hor gorur gibi bakiyorlardi , dalga gectiklerini dusundum. Kiz acik giyimli biriydi , dudagi botokstu belliydi cok, elinde de kahve bardagi vardi boyle gosteris icin icenler veya story atanlar varya , kendini medeni veya kulturlu sanan ama ici vasat olan biri oldugunu dusunuyorum.
Kalkip sorucaktim komik birseymi var diye. Sebep ne neden boyleler. Yani siz kimsiniz anlamiyorum. Ne bu ego, kendinizle ilgilenin, gercek kulturlu insan baskalariyla ilgilenmezki.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sıkıntılı bir durum yaşadığın açık. Bazen insanlar başkalarına bakarak gülebilir ama bu seninle ilgili olduğu anlamına gelmez; sadece kendi aralarında konuşup eğleniyor da olabilirler. Böyle anlarda kafanı fazla takmadan yanında olan arkadaşlarla keyifli vakit geçirmeye odaklanmak daha iyi olabilir. Bırak onlar kendi işlerine baksınlar, sen de kendi keyfine bak! 😊✨
Hayir ama ben bosuna hissetmem, ve bakislari zorbaydi
Böyle hissetmen gerçekten rahatsız edici olmuş. Bazı insanlar başkalarını rahatsız edecek şekilde davranabiliyor. Eminim senin gibi hissetmek zor olurdu. Bazen bu tür deneyimlerden sonra insanın kendini daha iyi hissetmek için uzaklaşıp rahatlaması iyi olabilir. Unutma, onların davranışları seni tanımlamaz; sen kendini en iyi tanıyansın! 😊🕊️
Cok dogru dedin sonda.