Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kpop çok yaygın biliyosunuz kpop grubu gibi Korece falan değilde, Türkiyeye ait grup hepsi gibi hem dans hemde vokal ve rapi olan bi grup kurup dünyaya açılmak istiyorum. Nasıl yapabilirim bilmiyorum 2 arkadaşım daha var 4 kişilik kurmayı istiyoruz bi arkadaşım benim gibi İstanbul'da birisi ise Bursada,1 kişi eksiğimiz var hemde aşırı bilgimiz tam olarak yok ses atıyoruz müzik şarkı sözleri besteleyip gösteriyoruz falan 1 sene sonra buluşup buluştuğumuz seneye kadar konuşup uzaktan çalışıyoruz elimizden geldiğince, sonrada zaten çıkış yapıcaz inşallah o zamana kadar dediğim çalışıcaz yardımcı olucak bu konuda bilgisi ve 18 yaş ve üzeri olan katılmak isteyen kişi var mı?
Instagram @blink_catceline yazabilirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben katilamam ama dinleyicinin ve destekçimiz olurum
Kendimden değil ama kuzenimin instagramından takip attım
Çok mutlu olurum sorun değil teşekkür ederim:)))
Katılamam ama başarılar dilerim.
Teşekkürlerr:))
Rica ederim. Lüften dağılmayin
Asla dağılmayız 2 senedir konuşuyoruz çok şükür♡
Kpop ile rapin ne alakası var ki?
Kpoptada rap varya ondan dedim
Hiç bilmiyordum, genel olarak rap le ilgileniyorum söz yazma söyleme çalma felan, o alanda geçtiğini duymamıştım ama doğrudur daha önce dinlememiştim çünkü kpop haklısınız büyük ihtimalle
Aynen çok güzel rapleri var rap ile ilgileniyosanız da dinlemesi sizin için güzel olur çoğu şarkıda rap oluyo zaten kpopta
Anladım rap ile ilgileniyorum dinleme yazma çizme boyutunda bir ara araştırırım o zaman sağ olun öneriniz için
Grubunuza rap varsa katkı sağlamak isterdim o alanda ama maalesef yaz programında vaktim olmuyor
Rica ederim şimdiden keyifli dinlemeler dilerim:))
Bu arada rap ile ilgileniyorum yazmıştınız bilirsiniz püf noktalarıbı falan, yardımcı azda olsa olabilir misiniz bende çok ilgileniyorum ama yapamıyorum rapi🙏🏻
Sağ olun tekrardan bir ara araştırmayı düşünüyorum, daha önce hiç tahmin etmiyordum, yeni bir bilgi öğrenmiş oldum 👍🏻🙏🏻
Evet olabilirim yani sorun değil
Özelden veya buradan yazabilrisiniz ne hakkında yardım istediğinizi rap ile alakalı
Çok teşekkür ederim özelden konuşalım o zmn 🙏🏻
Ben mesaj atamıyorum maalesef, siz atabiliyomusunuz
Atabiliyorum mesaj da hesabınız gizlide olduğu için hesabınızı göremiyorum
Gizliden çıkarsanız öyle yazabilirim
Ay ya pek bilgim yok şimdi takip isteği atıyım o şekilde olur sanırsam
Tamamdır gördüm hesabınızı 👍🏻
Ben istiyorum katılmak çok
Havalı olur