İnsanlarda para yok ve heves de yok. Çünkü baksana olm dinlenenlere lvbl c5 baba arabada gaz pedalmış çakalmış ati muti kukiymiş harip garip enterasan şeyler dinleniyo. İnsanlar cesaret edemiyo çünkü biliyolar ne olacağını
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya asla onlar yüzünden hayallerimden vazgeçmem. Çok saçma eğer gerçekten böyle düşünüldüğü için istenmiyosa
İddiaya normalde yok olacaktım ama sen böyle diyince var olasım geldi. Seninle iddiaya girip seni heveslendirmek sana daha da güç, enerji katacağı için varım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsanlarda para yok ve heves de yok. Çünkü baksana olm dinlenenlere lvbl c5 baba arabada gaz pedalmış çakalmış ati muti kukiymiş harip garip enterasan şeyler dinleniyo. İnsanlar cesaret edemiyo çünkü biliyolar ne olacağını
Ya asla onlar yüzünden hayallerimden vazgeçmem. Çok saçma eğer gerçekten böyle düşünüldüğü için istenmiyosa
Ama hayatım bak dinlenmiyo ki işte sorun da burada. İnsanlar garip şeyleri dinliyorlar artık ben de inanamıyorum
İddiaya varmısın müzik grubu kurulunca piyasa yıkılmazsa ne olayım
İddiaya normalde yok olacaktım ama sen böyle diyince var olasım geldi. Seninle iddiaya girip seni heveslendirmek sana daha da güç, enerji katacağı için varım.
Tabi bak görün iddiayı kazanıcam o kadar eminim ki lakin kaçmazsınız inşallah o zamana kadar 😂
Yok kaçmam ne zaman kuruluyor
Seneyi bekleyin beyefendi 😂
Bekliyorum hanfendi
Anlaştık
Müzik piyasasi çöktü artık
Yükseltmeye geliyorum ben 😄
Gel canım güveniyorum sana 😁
💪🏻😌
Kore'de filan çok. Ama onları şirketler var kuran
Evet ya şirket olsa çok kolay olurdu ama neyse zor yoldan olucak artık başka yol görünmüyor
Başka işiniz mi yok ya 😂
Sus yusuf
Olum benim adımı nereden biliyorsun ya 🙁
Bilirim ben
Gündem olmuşuz 😂
Evet bende gizli hayranınım
İsmimi bildiğine göre gizli hayranım degilsin 😂
İsmini biliyorum diye neden olamıyormuşum saçma 😀
İsmimi tanımadığım insanlara söylemiyorum 😂
Brad Pitt'in ismini biliyorum onun tanıdığı mı oluyorum yani 😀
Ben ünlü muyum
Ne alakası var ünlü olup olmamakla djdksj neyse boş konu uzattık