Hasan Can'ın ayrı bir sempatisi var. Arada Konuşanları izliyorum eğlenceli oluyor. Oxford'da çekim yapması şaşırttı. Ünlü komedyen, dünyanın en prestijli üniversitelerinden Oxford'da sahneye çıkan ilk Türk komedyen olarak tarihe geçti.

Hasan Can'ın ayrı bir sempatisi var. Arada Konuşanları izliyorum eğlenceli oluyor. Oxford'da çekim yapması şaşırttı. Ünlü komedyen, dünyanın en prestijli üniversitelerinden Oxford'da sahneye çıkan ilk Türk komedyen olarak tarihe geçti.

Çok çok hazır cevap biri. En azından sadece Cem yok artık. Tabii ki birileri parlamalı ve komedi mizah olayının bayrağını devam ettirmeli Cem 55 - 57 yaşında artık. Hasan Can daha önce senaryo yazıyordu. Ama tabii ki birileri elinden tuttu , yardımsız olmuyor demek ki. Hâlâ onun yaptıklarının önceden hazırlanmış bir cast mı? yoksa doğaçlama mı yaptığına emin değilim. Şu an dünyanın her yerinde gösterisi var Hasan' ın. Ve bilet bulamıyorsunuz 6 ay veya 1 yıl sonrasına kadar bilet yok. 👍🏻
Bizim alanya sanayide elektrikçi Naim usta var yemin ederim daha iyi espri yapıyor. Zekaya detaylara gözleme düşündürmeye dayanmayan küfür ve belaltı konuşmalarla güldürmeye çalışan ama belli zeka seviyelerinin güldüğü bir karakter. Nerede cem yılmaz ve yılmaz Erdoğan gibi komedyenler nerede bu
Muhtemelen Cem Yılmaz'a reklam olsun diye düşündü biraz da. Aralarında bir atışma var ya. Bak ben iyi komedyenim falan. Hep cinsellik üzerinden konuşuyor. Espri yaptığını sanıyor. Hep aynı şeyler, bir yaratıcılık yok.
Nerede çektiği değil ne yaptığı önemli. Herkesin mizah anlayişi farklı. Yaptığı işin komedi mesleğinin komedyenlik olduğunu sanmıyorum. Ama tam da bu adamdaki gibi izahı olmayan şeyin mizahı olur.
Cevap
73Cevap
Hayır izlemiyorum
Eskiden izliyordum oxforda giden ilk komedyen oldu tebrikler gerçekten de Cem Yılmaz’ı solladı geçti
Soruma Davetlisin
izlemiyorum instagram'da bir kaç kesitini görmüştüm benlik değil insanlar birbirlerini aşağılamanın veya rezilliklerini anlatmanın nesinin komik ve samimi olduğunu düşünüyorlar bilmiyorum
Öğrencilerime ders anlatmaya çalışıyorum beyfendi dikkat dağıtmayın lütfen
YouTube shorts videolarında denk geliyo bazen. Bunun programı olduğunu anlayıp kaydırana kadar beş saniye geçince o beş saniyem için bir sigara yakıyorum.
İngilizler bizim Türkler gibi değiller. Buna çok gülmezler. Acaba orada ne oldu rezil oldu mu ben onu merak ediyorum. "Ne biçim konuşuyor ne saçmalıyor bu adam" demişlerdir kesin.
format başta güzel geldi ama bir süre sonra sıktı. Konuşanlar harici de beğendiğim başka bir çalışması yok.
Bizimkiler ise hâlâ şey desin
Ya bunu da Gülen var mığğ ciğden
ben gülüyorum gayettt de komik hem de sempatikkk bebişşş
Konuşanları Çok seviyorum ve keyifle izliyorum stres atmak için birebir
Formatın bana çekici gelmesinin sebebi katılımcıların hikayelerini dinlemek, Hasancan espirilerinden ötürü izliyor muyum sanırım hayır 😅
boş beleş insanların hikayeleriyle geçinen bedavadan ünlü olan ve devamlı küfürle insanları rencide eden saçma sapan bir program ve adam
Cem Yilmaz küfür etmiyor mu sanki?🤣🤣🤣
Özellikle takip ettiğim birisi değil. Arada izleyecek bişey bulamadığım zaman arkada ses yapması için açıyorum.
Cumhurbaşkanlığı külliyesinde çekse de izlemem. Oraya katılanları ülkeden göndersek ülkecek atmosferimiz rahatlayacak.
Konuşanları hiçbir zaman oturup tam bir şekilde izlemedim. Fragmanları hep karşıma çıktı ve beni hiç çekmedi.
Yanlış yönetim, çökmüş ekonomi derken hepimizin suratı asık.. Gülmeye açız. Bu dönemde kim halkı eğlendiriyorsa sonsuz saygı duyuyorum
hayır birkaç kere izledim ama hiç komik değildi aksine gıcık kaptım kendisinden bilmiyorum bana pek komik ve eğlenceli biri gelmiyor
İzliyorum hatta şimdi o programa katılan Süheyl your Beautiful skin chocolate diyen karşımda duruyor😂😂😂😂
Sadece shot kısımlarını izlerim. Acun abisi yapmış yine bir güzellik desene.
Ülkenin iq sunun düşmesinin nedenlerinden biri olur kendisi
Hiç sevmiyorum millet ne anlıyor anlamaıyorum bel altı hep
Parayı verip küfür hakaret yiyen tek zalak millet bizim millet
Exxen alınmaya değecek bir platform olmadığı için sağda solda görürsem öyle izliyorum
Ancak izliyoruz bilet bulunmuyor. Bulunan bilet tarihi de uymayabiliyor
Adama devlet nişanı vermek için çıkartmamışlar ya, vermiş parayı kiralamış salonu. Orada sahneye çıkması ne gibi bir detay olabilir cvsinde
başlarda biraz izlemiştim artık çok itici gelmeye başladı abartı izlemiyorum bayadır
youtubede ilk bölümünden izlerdim exene geçene kadar sonra bıraktım youtube bölümleri çok iyidi
Exxen yok ki bazen YouTube de karşıma çıkıyor ama güzel bir program değil
Bu adamın belaltı konuşmalarından başka bir şeyi yok.
Onlarda öyle bizler gibi şakadan pek anlamazlar çok yürümez sanırım
Arkadasım izlerken izlemiş bulundum. Çok boş gereksiz konuşuyorlar
Evet denk geldikçe izliyorum ama her bölümü güzel olmuyor genelde
Evet izliyorum. Eylülde gideceğim izlemeye :)
Bel altı çok yapıyor rahatsız edici olabiliyor bazen ama severim komik sempatik birisi
Hiç izlemedim. Bir kaç sahnesine göz attım. Ama samimi gelmedi. Komik biri olduğunu da düşünmüyorum.
Ben buna gülersem başta Haldun Taner gibi ustalara ayıp etmiş olurum
bizim millet belaltı espiriler olunca komedi diye güler ama o gülenlere aynı espiriyi ben yapsam sapık derler. belaltı komedi olcaksa her erkek espiri yapart
Tabii ki üzülme cuma günü yayına girecek ne güzel üyeliği olmayanlara verebilirim sadece kızlar yazsın
İzliyorum gayette komik biri
Yok bel altiymis yok bilmem neymiş diye yazanlarda burada sabah akşam s**ting yapanlar
Onlarin rahatız olması ayrı bir tuhaf 😅
Bu adam eğlenceli ama bel altı şakalar herkese uygun değil yani normalleştirmek güzel bişey değil sonuçta internette gezen çocuklar var
Fazla abartı samimiyetsiz dışı konuşmaları.
Nerede ota b*Ka gulen karılar varsa orada. Aq diyor hahaah diyor kadınlar.
Yorumları okudum kimse izlemiyormuş ya bu adamı kim izliyor 😀
İnstagramda denk gelince öyle Reels olarak arada bakıyorum
İzlemiyorum ve komikte değil bence küfür etmekten başka bir şey yapmıyor.
Hayır izlemiyorum. Komik degil hic. Laf sokmaktan başka bi halt etmiyo
Bunla Cem Yılmaz'ın olayı nee
İzlemiyorum sevmiyorum da görünce değistiriyorum. Antipati nedense
Belalti hariç espri yapamıyor
Bir kaç bölüm izlemiştim
Ben bu adamı bayılıyorum çok zeki
Denk geldikçe izliyorum, samimi ve eğlenceli iş.
İzlemiyorum. İlgimi çekmiyor
Bir bölüm bile izlemişliğim yok
Su adam bi banami komik gelmiyor
Küfrederek bir yere gelmek 😂
izliyorum arada komik
Ne alaka ya oxford 😃
İzliyorum ve seviyorum. Başarılı da buluyorum.
hadi oradan be sende.. Bel altı konuşma ne zaman başarı sayılmış serserinin işi gücü gırgır geçme insanlarla alay etme edeb ahlak hiç yok oraya gelenlere de inanamıyorum akıl kokusu yok olsa zaten mantıksız aptalca olan birseyi izlemeyi bırak yanından bile geçmezler
iki argo konuşuyor diye ünlü yaptılar ilginç
Hiç sevmiyorum bu şahsı
Yok izlemiyorum
boş şeylerle beynimi dolduramam izlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?