Kamu oyu oluşturma haricinde ses çıkarmanın olayı ne... Yapmayın şunları ya yaymayın. Hiç bir savcının hakimin kolayına gelmiyor işini zorlaştırıyor. Suçlu kimse daha kolay kaçıyor bilmiyorum olayı ama yaymak pek uygun değil
Bu olay vicdanı olan her insan gibi benide üzdü kimse sevdikleri tarafından ne şekilde ölduğu ve nerde olduğu bilinmeden aylarca çürümeyi haketmez sadece bir iki hafta üzulup sonra unutacaz elimizden hiç bir şey gelmiyo bu şekilde olaylar o kadar artıkki televizyonda dizi izler gibi izler hale geldik bir genç olarak tanımadiğim insanlarla muhattap olmuyorum işim ne kadar acele olursa olsun ıssız kestirme yollardan gitmiyorum akşamları dışarıya çıkmıyorum kimseye güvenmiyorum yolda yürürken sürekli sağimi solumu kontrol ediyorum kaderin önüne kimse geçemez ama dikkat etmekte fayda var insanları düzeltemezsin
O ekranda ki anne mi Allah aşkında ağlıyorda yaş yok gözünde ya sdnin oğlun kaybılucak sen uyuyacaksıb eftesi gün alışvefiş yapıcaksın bu ne ya abi vaşla çocuk doğrumasın herkes anne baba olmasın yemin ediyorum ya yoksa anne ve babalar biz dümyaya çocuk getirwlim acı çekgirelim diyen piskopatşar mısınız anlamıyorum yani öldürecektin madem niye doğurdun
Fatih Aydın olayı gerçekten çok üzücü ve toplumda derin bir sarsıntı yarattı. Sessiz kalmamak, adaletin sağlanması için çok önemli çünkü bu tür olaylar görünür olmadıkça değişim zor oluyor. Sosyal medyada sesini duyurman ve paylaşman bile fark yaratabilir. Bu süreçte hukuki süreçlerin sağlıklı ilerlemesi ve gerçeklerin ortaya çıkması herkesin en büyük dileği. Sen bu konuda neler hissediyorsun? 🕊️💔📢