Youtube’da yayın yaparken daha üstüruplu bi konsepti vardı sonra sanki sapıttı gibi geliyo bana😂 en çok sallama ve kardeşim dolu program ödülü daha iyi olabilirdi😂
Hasan Can Kaya, Konuşanlar ile “En iyi Sahne Sanatları Ödülü”ne layık görüldü. Konuşanlar programını beğeniyor musunuz?
İzleyenlere bir şey demek yanlış. Ama bu kişi ilk çıktığında kısa videoları ile grup toplantıları ile ünlendi. İçimizden biri olarak facebook fan sayfası açıldı. Videolarına tam destek diye resmen hastaları haykırdı. Çok güzel bir kitlesi vardı bende içinde olarak sıkı takipteydim. Tabii ki o zaman böyle ahlaki değerlerimize bıçak saplamıyordu, cesareti de yoktu, insan taklidi yapıyordu. İçimizden biri olmak o örneklerdeki iğrençlikleri, ahlaki değerleri sözde dalga geçmek maksatlı fantezi süsleyerek güldürmek değildi amacı. Ti ye almaktı. Anlayacağınız Temizdi..
Sonra ne yaptı?
Kendini sattı. Nasıl yani, o kendisi için çırpınan, içimizden birisin diyen 18 inden 70 ine her kesiminden insanların seni çok seviyoruz bozma kendini yorumları ile ünlenen videolarını Exxen e geçtiği gün internetten Sildi. Onları sildiği anda Fan sayfasında bi sessizlik, herkes şok.. Yapma kardeş silme Youtube dekileri gibi uyarılara aldırış etmedi.. Yenilerini çekeceksin zaten ama eskilerden seni tanıyanlardan ne istedin.. İşte o zaman masum olmadığını ve menfaat için neler yapabileceğini gösterdi.. Tam tersi sadece youtuber olarak kalsaydı kazancını yine alacağını zaten herkes biliyordu. Ama yapmadı.
Beni çok seviyorlar diye o kitlenin exxen de olacağını sandı. Hayır.. O günden beri bir defa daha izlemedim izlemem. Tek başıma olmadığımı da biliyorum. Artık diğer gündüz programları gibi, içerdekilere hikaye veriyor, o hikayeleri anlattırıp onal hit olmaya çalışan çırpınan bir balık misali, o masumiyeti yakalayamaz. Hele ki Türk örf ve adetlerine daha fazla dokunursa zaten İNDİRİRLER ADAMI. Demedi demeyin.
Lan yine şey olan kız gelmiş :) Her neyse , şu herife acayip kıl oluyorum katli vacip cinsten yemin ederim , bir kaşık suda boğacaksın. Arkadaşım izliyor bazen yanımda ister istemez kulak misafiri oluyorum , espri yapmak için zorlayan , insanlara patavatsızca laf sokup hakaret ederek güldürmeye çalışan , bundan daha çok kendisi gülen şerefsiz haysiyetsiz zavallı bir insan müsveddesi , Allah bin türlü belasını versin. Ağzına tükürdümün boş insanı ya
Programın tek eksi yanı bana göre seyircilerin ön plana çıkmak için uydurmasyon yapmaları. Kötü olsun ama samimi olsun. Özellikle bazı kadın ve seyirci erkekler rahatlığında verdiği cesaret ile sallıyorda sallıyor. Diğer türlü tam benlik ortam küfür gırgır tıpkı sanayide çırakken yaptığımız küçük esnaf muhabbetleri. 😃
Kendi seyircinin babasına küfür etmişti. O seyirci de kahkahayla gülmüştü. Ödüle layık görenler ve seyircileri kendi aralarında bişey denemişler işte. İlgimi çekmiyor, ilk zamanlar iyiydi sadece.
Adam kendisinden o kadar emin ki gelenler rezil olurum korkusuyla sınava girer gibi hazırlık yapıp geldikleri için programın kalitesini düşürüyor kendisi sahane ama.👌
İlk program yapmaya başladığında biraz seyretmiştim. Bana göre ilk başlarda samimi ve inandırıcıydı. Ama sonraları yapmacık ve önceden kurgulandığı belli olmaya başladı. Geçen gün bir açıklamasını seyretmiştim insanlar yaptığı bu iş konusunda önceden onun için çok olumsuz kırıcı yorumlar yapmış ama o pes etmediğini anlatıyordu. Ondan daha iyisi var mıdır mutlaka halen tanınmayan daha iyileri vardır. Ama yinede ödül almayı hak ediyor bir yerde.
Seviye yok. Küfür ve argo hoş görülüyor. Mizahi anlamda yetenekleri de yok bence. Ama '' en iyi küfür ve edepsizlik '' dalında verildiyse ödüller, bir şey diyemeyeceğim. Zira ben 10 dakika dayanamıyorum bunların muhabbet ortamlarına...
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Hasan Can Kaya, Konuşanlar ile “En iyi Sahne Sanatları Ödülü”ne layık görüldü. Konuşanlar programını beğeniyor musunuz?