Müzik & Etkinlik Bekarlığa vedanızı kutlarmısınız veya kutladınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor ya da nasıl kutlarsınız? Güncellemeler+1 yıl Guncell Bekarlığa vedanızı kutlarmısınız veya kutladınız mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
çepnibeyi0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En son Yıldırım Demirören’in kızı kutlamıştı. Sonra bekarlığa vedaya çağırdığı siyahi bir dansçıdan hamile kaldığı ortaya çıktı. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl bu kutlanacak biir şey mi? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl bence değil:) Yorumla
lezzetustası072 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Çok kutladık arkadaşların ve çokta eskiden bayanların bekarlığa veda partisine katıldım danacı olarak mükemmeldi gece bitişleri 😂 1 0 Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Saçma sapan ecnebi işlerini adet edinmeyin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Parti demedim yalnız Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Evlenince de keşke dersiniz zaten. Yorumla Soran +1 yıl On yargılı olmayalım lutfen Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Evlenip pişman olmayanını hiç görmedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bitane erkek cagir ve kizlarla eglenin 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ay yok ben kutlamayacagim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl Bana göre degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada konusakim mi gzliden cikim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler, böyle kafi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden bas bisi sorcam hem konusurs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu begendim Yorumla Soran +1 yıl Buradan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüze oturmayi severmisin Yorumla
Kirlikartopu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kutlamak isterdim şahsen 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesela nasil Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Kutlamadik 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kutlamak istermiydin Yorumla ucankazmorton +1 yıl Gereği yok Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla ucankazmorton +1 yıl Sen Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ucankazmorton +1 yıl İyi sevindim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kutladım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kutlasin peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müzik ve kadınlarla Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
izmirligenc35xx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Nasip olmadı daha 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kutlarmisin peki Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl Bilmem arkadaşlarla olabilir Yorumla Soran +1 yıl Anladım, tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
En son Yıldırım Demirören’in kızı kutlamıştı. Sonra bekarlığa vedaya çağırdığı siyahi bir dansçıdan hamile kaldığı ortaya çıktı.
🤣🤣🤣🤣
bu kutlanacak biir şey mi?
Bilmem
bence değil:)
Çok kutladık arkadaşların ve çokta eskiden bayanların bekarlığa veda partisine katıldım danacı olarak mükemmeldi gece bitişleri 😂
Saçma sapan ecnebi işlerini adet edinmeyin
Parti demedim yalnız
Evlenince de keşke dersiniz zaten.
On yargılı olmayalım lutfen
Evlenip pişman olmayanını hiç görmedim
Bitane erkek cagir ve kizlarla eglenin
Ay yok ben kutlamayacagim
Neden ki
Bana göre degil
Anladimm
Bu arada konusakim mi gzliden cikim
Teşekkürler, böyle kafi