Aşk İlişkileri Ayrıldiginiz sevgilinizin dogum günunu kutlar misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet kutlar misiniz? Güncellemeler+1 yıl Yarın dogum gunum ve kutlamayacak biliyorum Ayrıldiginiz sevgilinizin dogum günunu kutlar misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kalbikırıkbiriyim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Kutlamam eski eskide kaldı önemsediğini gösterirsin değer verdiğini 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ayrılmışsam bitmiştir kutlamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum, istemiyorum diyemedi. Bizden olmayacagini anladim deyip gitti Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Eski manit umrumda olmaz niye kutlayayım ki aw 0 0 Yorumla
gamzedesaklı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kutlamam. 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kutlamam eski eskide kaldı önemsediğini gösterirsin değer verdiğini
Hayır
Nasıl ayrildigimiza bağlı
Ayrılmışsam bitmiştir kutlamam
Sevmiyorum, istemiyorum diyemedi. Bizden olmayacagini anladim deyip gitti
Eski manit umrumda olmaz niye kutlayayım ki aw
İletişim kurmam.
Hayır
Yok daha neler