Diğer Bekarlığa veda partisi yapar mısınız? Kaçak26 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bekarlığa veda partisi yapar mısınız? Gece kulübünde, eve dansöz çağırıp alternatifler çok... Evet yaparım/yapardım Hayır yapmam/yapmazdım Sevgilimin tepkisinden çekinmesem yapardım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bekarlığa veda partisi yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
merdum Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 53% +1 yıl Evlenecek kız buldum da bekarlığa veda partisi kaldı. Türklerde cins cins bayanlar olduğu sürece bekarlığa veda etmeye çok niyetim yok. Batı özentisi vatandaş örneği. 0 0 Yorumla
Zibidi_Gonzales_06 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl yapmam... eğleneceksem kına gecesi ne güne duruyor çağırırım eşi dostu akrabayı deli gibi eğlenirim :D 0 2 Yorumla Zibidi_Gonzales_06 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Kaçak26 +1 yıl rica ederim Yorumla
evkızıyımmk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl nasıl yapalım nasıl bizimkilere eve stribzci çarcaz bize şow yapıcak derdim bizimkilere açıklayamam bu durumu modern değiliz biz aga :D :D 0 1 Yorumla Kaçak26 +1 yıl barda yap cafe de yap alternatif çok :D Yorumla
Kirazmevsimiask Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Bir veda edebilsem yapardım 😂 0 1 Yorumla Kaçak26 +1 yıl bu iyiydi :D Yorumla
brsaicnaztrkou Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Hayır tabii kide! Kim bilir hayatımdaki kişiye nasıl hissettirirdi, biraz empati yapmak lazım. 1 1 Yorumla Kaçak26 +1 yıl kesinlikle böyle düşünüyorum Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl bana saçma geliyor...yapmam yaptırmamda.. 0 0 Yorumla
nefesiz Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Diğer konusunda 865 cevap paylaştı. kesinlikle yaparım :)=) 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Hayır yapmam yaptırmam da NET. 0 0 Yorumla
BulutlarİyikiVar Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yaparım ulaaan 0 1 Yorumla Kaçak26 +1 yıl Yap kızzz :D Yorumla
oxygeen Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yapmam yaptırmam :D 0 1 Yorumla Kaçak26 +1 yıl bende yaptırmam :D Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı. Yapmazdım heralde ya 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar