Aşk İlişkileri Evlenmeden önce bekarlığa elveda deyip partini yapar mısın? a101kekspir Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @Esra _bayram😘💓 Evlenmeden önce bekarlığa elveda deyip partini yapar mısın? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Ben bekarlığa veda paritis tabi ki de yapardım çünkü 23 yıldır bekar olduğum için bunu kutlamak isterdim hem de çok uzun bir süre :D :D 1 5 Yorumla a101kekspir +1 yıl Masum yaklaşım jdjdjd u Barış_LonelyForever +1 yıl Başka türlü yaklaşımı da mı var sjssjsjk benim aklıma sadece bu geldi a101kekspir +1 yıl Hahshs ne zihinler var jsjs u Barış_LonelyForever +1 yıl Ben masum kalmışım gerçekten snbvjsj a101kekspir +1 yıl Maalesef Allah seni korusun hshshs
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bekarlığa veda partisi falan çok gereksiz geliyor bana, karşıyım yapmam 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Mlsf hanımcıyım ama izin verir belki ya zor gibi ama çok isterim sjdjkdkdkdkdkd 1 1 Yorumla a101kekspir +1 yıl Hshsh belki Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evlendikten sonra eşimle başbaşa yapabilirim evet 1 2 Yorumla a101kekspir +1 yıl Kgkgjvhgg Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl Ne yapayım sevmiyorum öyle parti falan. İlla bişey kutlayacaksam evlilikle ilgili eşimle başbaşa kutlarım Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Türkiye'de bazı kızlar yapıyor, hatta yapan arkadaşlarım da var. Çok cringe oluyor, saçma sapan hareketler yapıyorlar genelde. 1 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yapmam. O partiyi yaptığım an benim hatun canımı okur. Riske girecek şeylerden kaçınıyorum. Kdkskks 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bu partiler çok saçma, özellikle bu partilerde cinsel münasebet yaşayanlar. Evleneceğin kişiye son sağlam kazık galiba. 1 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kızlar beni çağırabilirler partilerine :P 1 2 Yorumla a101kekspir +1 yıl Bu da farklı kafa hshs Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Valla çok eğlendiririm onları çokkk 😄😀😃😈 Yorumla
Thetekniker7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl oha kimler gelecek :D 1 1 Yorumla a101kekspir +1 yıl Erkek arkadaşların herhalde kskd Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yok diğer güzel kızlara veda yaparım 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yaparım dansöz getirmeyi düşünüyorum 😂😂 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben çok saçma ve gereksiz buluyorum, yapmam. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bu gidişle bekarlığa elveda diyemeyeceğim 1 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. yapılabilir erkek erkeğe, kız kıza 1 0 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. O partide başka şey oluyor ama kanka düşünme 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. yok yapmadım 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pek degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben bekarlığa veda paritis tabi ki de yapardım çünkü 23 yıldır bekar olduğum için bunu kutlamak isterdim hem de çok uzun bir süre :D :D
Masum yaklaşım jdjdjd
Başka türlü yaklaşımı da mı var sjssjsjk benim aklıma sadece bu geldi
Hahshs ne zihinler var jsjs
Ben masum kalmışım gerçekten snbvjsj
Maalesef Allah seni korusun hshshs
Bekarlığa veda partisi falan çok gereksiz geliyor bana, karşıyım yapmam
Mlsf hanımcıyım ama izin verir belki ya zor gibi ama çok isterim sjdjkdkdkdkdkd
Hshsh belki
Evlendikten sonra eşimle başbaşa yapabilirim evet
Kgkgjvhgg
Ne yapayım sevmiyorum öyle parti falan. İlla bişey kutlayacaksam evlilikle ilgili eşimle başbaşa kutlarım
Türkiye'de bazı kızlar yapıyor, hatta yapan arkadaşlarım da var. Çok cringe oluyor, saçma sapan hareketler yapıyorlar genelde.
Yapmam. O partiyi yaptığım an benim hatun canımı okur. Riske girecek şeylerden kaçınıyorum. Kdkskks
Bu partiler çok saçma, özellikle bu partilerde cinsel münasebet yaşayanlar. Evleneceğin kişiye son sağlam kazık galiba.
Kızlar beni çağırabilirler partilerine :P
Bu da farklı kafa hshs
Valla çok eğlendiririm onları çokkk 😄😀😃😈
oha kimler gelecek :D
Erkek arkadaşların herhalde kskd
Yapmam ya ne gerek var 😄
Gereksiz etkinlikler.
Yok diğer güzel kızlara veda yaparım
Yaparım dansöz getirmeyi düşünüyorum 😂😂
Ben çok saçma ve gereksiz buluyorum, yapmam.
Bu gidişle bekarlığa elveda diyemeyeceğim
yapılabilir erkek erkeğe, kız kıza
O partide başka şey oluyor ama kanka düşünme
Lükslerim yok öyle
Evett
yok yapmadım
Gerek yok bence
hiç yapmam çok saçma
hiç uğraşamam üşenirim
Yok be
Pek degil
Yapmam