Müzik & Etkinlik Kadınlar arabada yüksek sesle müzik dinleyen erkekleri sevmiyorlarmış bu doğru mu? ? bucali-caglar Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kadınlar arabada yüksek sesle müzik dinleyen erkekleri sevmiyorlarmış bu doğru mu? ? Kadınlar arabada yüksek sesle müzik dinleyen erkekleri sevmiyorlarmış bu doğru mu? ? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Doğru tabi ki öyle maçoları hangi kız sever 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Alakası yokkk. 1 3 Yorumla Coraline-0 +1 yıl Seviyor diye okudum ya sevmiyoruz. Allahın hanzo, kekoları Yorumla bucali-caglar +1 yıl hangisi kız seviyorlar mı sevmiyorlar mı hshf Yorumla Coraline-0 +1 yıl Sevmiyoruz net son karar😂 Yorumla
egomanya Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ben sevmiyorum şahsen ama benim sevmeyisim genelin fikrini belirlemez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fuarlarda bizim yaptığımız arabaların başında dans etmeyi biliyorsunuz ama 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 462 cevap paylaştı. Hayır yanlış. Ben çok sesli müzik severim. 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Halbuki arabada giderken müzik storysi çekmeyi seviyorlardı, kadınlar da bir değişik. 0 0 Yorumla
azrayenilmez72 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet ben sevmiyorum aynı kekolar gibi one sessiz sakin git gel ne var bunda illa arabada tıps tıpsss diye diye gidiliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doğru tabi ki öyle maçoları hangi kız sever
Alakası yokkk.
Seviyor diye okudum ya sevmiyoruz. Allahın hanzo, kekoları
hangisi kız seviyorlar mı sevmiyorlar mı hshf
Sevmiyoruz net son karar😂
Ben sevmiyorum şahsen ama benim sevmeyisim genelin fikrini belirlemez.
Fuarlarda bizim yaptığımız arabaların başında dans etmeyi biliyorsunuz ama
Hayır yanlış. Ben çok sesli müzik severim.
Halbuki arabada giderken müzik storysi çekmeyi seviyorlardı, kadınlar da bir değişik.
Evet ben sevmiyorum aynı kekolar gibi one sessiz sakin git gel ne var bunda illa arabada tıps tıpsss diye diye gidiliyor
Kekoysa sevmiomm
Ben seviyorum
Evet sevmiyoruz
Sevenin aklından şüphe ederim.
Hepsi Değil
Kusasım geliyo
Yalannn
Ben sevmem