Yoksa bu bangır bangır arabayla gezmenin başka bir açıklaması olamaz gibi 🙄 Bu nasıl bir kişilik kodlaması hala anlamadım.

Yoksa bu bangır bangır arabayla gezmenin başka bir açıklaması olamaz gibi 🙄 Bu nasıl bir kişilik kodlaması hala anlamadım.

Öyle kızıyorum ki , saçmalık rezillik gerçekten. Çevrede hasta insan olabilir , hamile insan olabilir. Yanından geçtiğiniz insanların rahatsızlığı , güya hava atıyorlar ilgi çekmek istiyorlar. Kapasite yoksunluğu ve cahillikten başka bir şey değil.
Sanmam. dikkat çekmek için yapıyorlar sanki? Oysaki yüksek sesle müzik şehirler arası yolda ve özellikle yol boşken bide en sevdiğin şarkı çalıyorsa mükemmel oluyor.
Ayyy hiç sorma yaa gürültü kirliliğinden görgüsüzlükten başka bir şey değil bazen öyle bir ses sistemi koyuyorlar ki kulaklarimiz çınlıyor artık evde 😂 noluyor yaa diyoruz
Birde bu arabalara LED ışık taktıranlar var iç kısma ya da alt kısma pavyon arabası gibi ışıl ışıl yanıyor 😂😂
Haha burası Güngören olduğu için bizde daha çok oluyor öyle kop kopçular 😂😂
Beyler size bir sır vereyim, arabada yüksek sesli müzik dinlemek sizi çekici filan yapmıyor, sadece ne kadar büyük bir hödük olduğunuzu kanıtlıyorsunuz.
Cevap
21Cevap
Öylemiymiş? Biz yüksek ses açıp bangır bangır bağırarak eşlik ediyoruz şarkıya ve eğleniyoruz. Dışarıdan kim ne düşünmüş umrumuzda değil 😂
Kıskan😀
Hayır bunu anca nesli tükenmemiş kekolar yapıyorlar.. güya kızları etkilemek için araba ile geçerken yüksek sesle şarkı falan açarlar.
Müzik yüksek sesle dinlenince daha hoş oluyor. Ancak parklarda insanları rahatsız etmenin adı başka bir şey. d
Galiba öyle hissediyorlar jsjsj ama çok cringe gözüküyor
Keko oluyorlar farkında değiller 🤣
Valla öyleler yaw
Yüksek ses ; insanın kafasının içinde yükselen düşünceleri bastırır...
ayayagagag darısı başımıza diyelim durrrr WKDKFKDOWWJDWOQOQŞ
onu bunu bilmem ben böyle bişey yapsamm var yaaaa offf beheheytttt böyle bir çekicilik göremezsiniz yemin ediyorum epfkdospslkf
Hiç sanmıyorum. İnsanlar sevdiği için müzik açar. Eskiden sevdiği kızın oradan geçerken müzik açanlar varmış. Çekici hissettiği için müzik açmak çok saçma bence.
Yüksek ses müzik dinlemek güzel ama 😛. Kulaklara zarar vermeyecek kadar.
Eskiden öyle insanlari gördüm. Bana çekici gelmiyor, cok yüksek ayarı açması amacı nedir bilemedim.🙄
Yüksek ses sadece otobanda gaza getiriyor onun dışında zevk işi.
Hee dandik ses sistemiyle son ses açtıklarında sa keko oluyorlar 😂
Kaliteli ses sistemi candır ama abartı olmayacak. Az çıkacak ama kaliteli ses çıkacak 🤤
Düğün salonu gibi olunca ağır davarlık o 😔
Oyle birine denk gelince ben de son ses aciyorum sonra kisiyolar :D
Müziğin sesi birkaç tık artınca gaz pedalı yok gibi hissediyorlar belki de. 🤷♀️
Belkii
Şehir veya yerleşim birimleri dışında evet 😂
Ona keko denmiyor ya..😅 çekici bir yanı yok bilmeliler.
Ergence hareketler bunlar. Mahalle arasında özellikle. Yaz tatili diye sabrediyoruz ergenlere motorcusu, serserisi, arabada konser vereni bi bitmediler sdfsdf 😃 Otobanda sevgilimle/eşimle birlikte müzik eşliğinde sürmek muhteşem olur ama o ayrı.. 😃
Çok sinir bozucu oluyorlar. Bir tane yapıştırasım geliyor 😤
Tabi mesela yüksek ses üstüne full egzozla yanımdan geçtiklerinde ben düşüyorum
Hiiiiii aşık olurum yapma
Kimin ne düşündüğü umurumda değil. Kafamdaki sesleri bastıracak kadar yüksek sesle dinlemek bana iyi geliyor.
Hiçbiri güleyirum haluna katula katulaaaa etkisini yapmadı bende bugüne kadar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ arabayı inletiyordu bildiğin adam 😂
daha çekici hissediyor bence. bu arada sokakta yanımdan yüksek sesli şarkı açan bir araba geçince bunu havalı buluyorum sjdjsjdj
Ne diyeyim Allah akıl fikir versin öyle kanka
Kendilerini havalı sanıyorlar
Aynen açıyorum son sesi milletin müzik zevki gelişsin biraz 😀
kendi düşüncelerini duyamayınca demek olmayan şeyleri hissediyorlar
Ergenken olağan şeylerdi ama artık kısıl dinliyorum, sevdiğim parçalarda bir tık yükseliyor tabi ki
Bu sorunun cevabını sizin vermeniz daha doğru olmaz mı 😀😀 Sonuçta " erkekler " yapıyor. 😀
Çok hızlı gidiyorlar şarkıyı bulamiyorum shshsg🤣🤣
Bence kendilerini çekimde veya editte felan sanıyorlar
Sanırım öyle ama büyük cahillik. Bazen de egzoz falan patlatıyolar nssıl sövüorum nasıl
Lan yok zevkine sadece
Özgüven geliyor galiba
Peki motoru bağırtırarak süren erkeklerin amacı nedir
Yok dahası itici geliyor 😏
Sevmiyorum o tipleri rahatsız ediciler
vallah aynisini kizlarda yapiyo bence eglentisine yapiyorlar hahahha
Bence ergenlk yıllarına geri dönüyorlar
Ben sayamadım buluyorum şahsen 😒😒
Hoşlarına gidiyor
Evet herkes o an bize bakıyor😅
En nefret ettiğim şeylerden biri.
Brad pitt öyle yapiyosa...