Müzik & Etkinlik Bir şarkının sözleri mi yoksa melodisi mi ilk etkiler sizi? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 101 Yapay Zekaya Sor Selamlar...Bir şarkıyı ilk dinleyişte ya melodisi ya da sözleri etkiler dinleyiciyi.Sizin için bir şarkının sözleri mi yoksa melodisi mi ilk etkiler sizi?https://youtu.be/QcP1EcVGhyE#MustiEmre#Müziketkinlik#melodiVSsöz Bir şarkının sözleri mi yoksa melodisi mi ilk etkiler sizi? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Dubbelgeest Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İlk önce melodisi etkiler çünkü bir şarkıda ilk dikkati çeken ilk şey budur. Melodidir bir şarkıyı sevip dinlemeye devam etmene neden olan genelde. Ama sözler de önemlidir tabi. Melodiyle bir ahenk içinde ve anlamlı olmalıdır 1 2 Yorumla Dubbelgeest +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Rica ederimm 😊 Yorumla
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Mutluyken şarkının melodisine yoğunlaşırım Üzgün isem sözlerine yoğunlaşırım. 👽 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Melodisi çünkü aynı şarkının sadece Melodi versiyonunu dinledim yine de güzeldi 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Melodisi, zaten Türkçe olmayan şarkılar dinlediğim için bazılarının sözlerini anlayamıyorum bile ilk dinlediğim zaman. 1 0 Yorumla
marsilya56 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Değişir çünkü bazen sadece biri daha iyi olabiliyor sözlerinden etkilenmediğim ama melodisini hoş bulduğum müzikler var 1 0 Yorumla
flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl melodisi kafama uyuşuyosa ilk ona dikkat ederim. sözlerinin çok da önemi yok ama onu da sonradan farkederim 1 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Şarkılarda genellikle ilk önce müziği duyuyoruz. Sözler daha sonra geliyor. Dolayısıyla ilk melodi etkiliyor beni ama sözleri de önemli. 1 0 Yorumla
borntodiee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Melodisi ve seslerin yükselip alçalması ruhun orgazmı diyebilirim 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ilk etapta melodisi. Sonrasinda sözler kötü ise şarkı sarmaz. 1 0 Yorumla
DJACUN Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 91% +1 yıl Önce Söz Yazılır Sonra Bestesi Oluşur Ama Her Zaman Melodiler Hafızalarda Kalır 👍😉 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Duygusal oldugum donemlerde sozleri, mutlu oldugum zamanlarda melodisi 1 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kesinkikle melodi ya.. Sözler zerre umrumda olmaz.. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İkisi de çok önemli birini seçmek zorunda kalsam melodi derdim 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 346 cevap paylaştı. Melodisi güzel olsa da sözleri iyi değilse dinlemiyorum genelde 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şarkıyı ilk açtığımda müzik ama onu devamında dinleyip şarkıyı değiştirmem için de sözleri 1 1 Yorumla evapo0 +1 yıl *değiştirmemem olacaktı :) Yorumla
crimsoon Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Elveda deme bana şarkısının melodisi beni öldürür öldürür diriltirBirde boş çerçeve sarkısı... 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Melodiye uyumlu sözleri.. sözler yaralar, derin yeelere dokunur 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İlk önce melodisi beni etkileyecek sonra dinledikçe sözlerine inerim 1 0 Yorumla
Aysls Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Önce melodi kulağıma hoş gelck ki sonra gerisi gelsin 1 0 Yorumla
ÜlküZeybek Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Melodi tabiki... ayrıca melodisi guzel olup ta şarki sözlerinin sacma olanına raslamadım henuz 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Melodisi etkilemeyen müziği dinlemem ben. 1 0 Yorumla
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkisi de etkiler ama daha çok sözlere odaklanırım. 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Melodisi, sözleri her ikisi de etkiler. 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 605 cevap paylaştı. Her ikiside diyeyim seçim yapamıcam 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Melodisi kesinlikle.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 469 cevap paylaştı. İlk sözleri beni benden alır 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Melodi dinletir, söz seni şarkıya bağlar.. 1 0 Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 368 cevap paylaştı. İlk melodisi , sarıyorsa sözlerine takılırım 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 504 cevap paylaştı. Melodisi 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Melodi 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 520 cevap paylaştı. Sözler... 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 432 cevap paylaştı. Melodisi 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar