Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in, ülkede düzenlenen bir rock festivaline deri ceket, kot şort ve botlarla gelmesi övgü topladı. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler, kısa sürede gündem oldu.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in, ülkede düzenlenen bir rock festivaline deri ceket, kot şort ve botlarla gelmesi övgü topladı. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler, kısa sürede gündem oldu.

Bizim milletin farklı devletlere karşı övgü dizme hastalığı var. Ne güzel gitmiş lakin Türkiye Cumhuriyeti için bu ne kadar mümkün dört tarafımız da savaş açlık mücadele ne ararsan var. İçeride ki sıkıntıları saymakla bitmez yarın manşetlerde Devlet veya Muhalefet lideri konsere gitti yazsa övgü yağdıranlar. İşiniz yok mu ne arıyorsun orada yorumları yazarlar. Partizanlığı bırakın beyler bayanlar memleket bizim onlar gidecek yine biz kalacağız.
Bundan başbakan falan olmaz, buradaki başbakan yalnızca bir makamı işgal etmekten öte bir şey yapmamaktadır. Neymiş rock konserine gitmiş, başbakanlık makamı evrensel değerleri ve saygınlığı olan bir mevkiidir, böyle ayakaltı acizlerin bu makamlardan derhal uzaklaştırılması pekala yerinde olacaktır.
Tam da bu zihniyet Ortadoğu zihniyeti...
Ortadoğu mu, senin beyninin kapasitesi ortadoğudan ibaretse, ben ne yapabilirim ki, sana dünyanın neresinde nasıl bir başbakanlık anlayışı var, onu öğretecek değilim.
Haklısın
@Altinbasakk @verwindung Ortadoguyu bu kadar küçümseyip onların petrolünü kullanmak 🤣
@Helajas geçen 13 yaşında bir oğlan çocuğuna tecavüz eden Afgan " evli olsaydım yapmazdım, çocuğunda rızası vardı. Bizim kültürümüzde evli olmayan erkeklerin böyle yapması normal görülüyor " dedi. Hı hı haklısın... küçümsemeyelim, başımıza taç edelim !
Bakan'a bak be hey maşallah afet gibi. Birde bizim bakanlara bak. Coğrafya kaderdir dedikleri doğru galiba 😄
Eig için teşekkür ederim 🌸🌸
Ne demek
Siyasetçi de insan neticede kanunda sosyal aktive yapamaz diye bir şey var mı 🤔
Cevap
71Cevap
Harika bir fotoğraf. rock müziği seviyorum zaten. burada 20 yaşındakiler bile böyle poz veremiyor
Vay be müthiş çok hoş ama bizde böyle bir şey mümkün değil ekmek elden su gölden yaşayan bir ülke parçalamak, bölmek, ayrıştırmak isteyen yokki, içerde ve dışarda hain yok. Kim sever yalova kaymakamını durumu kim ne yapsın finlandiyayı politika, yok siyaset yok sistem var tıkır tıkır işliyor başbakan orada muhtar gibi bir şey😆
bizde de olması beklenilen medeniyet seviyesi 👍😍 yanlış anlaşılmasın, rock festivalinden bahsetmiyorum medeniyet seviyesi derken.. başbakanın da sade vatandaş gibi halkın arasına rahatlıkla karışabileceği sosyal ve ekonomik refahı ve kalkınmayı sağlayabilmiş olan bir ülke olabilme hedefinden ve hayalinden bahsediyorum...
Burada birçok kişi bizdekiler gitmez bizdekiler böyle şöyle demiş. Lan her gün bir olay oluyor ülkede. Adam o gün gitse şu olay oldu nasıl gider bu ne umursamazlık vs dersiniz. İlla eleştirilir yerden yere vurulur. İki ülkenin içinde bulunduğu durum, koşullar çok farklı. Sanki hiçbir şeye katılmıyor, bir bok yapılmıyor
Mizac meselesi bu isler biraz, biraz da yasadigin kültürün coğrafyanın gerekleri var... Siz ulkemizdeki Atatürkten itibaren butun liderleri düşünün hangi birisi bunu yapardi hangisine yakisir di? Ama horon tepen, zeybekboynayan halay ceken gördük cok da güzel oluyor.
Ne olmuş yani gittiyse abartmayın batı hayranı olmaktan onlara özenmekten vazgeçin terör sevici ülkenin başbakanı sonuçta...
Yahu ben ne diyorum, tamburam ne çalıyor...
Tamam... onlarda ki kişi başı milli gelir de yok bizde. cok ve çok haklısın
Kışı başı çalışma saati en yüksek olan ülkeler sıralamasında zirvelerdeyiz. Yani sorun bizim çalışmamızda değil, başımızdaki hırsızların bizim hakkımızı yemesinde.
Bakın evet gelir adaletsizliği konusunda haklısınız devletin bunu net bir şekilde en ağır yaptırımlar uygulama yoluyla düzene koyması lazım ancak ülkemizde işverenin borusu ötüyor sendikalaşma dersen hem en düşük seviyede sendika başkanları sermayenin adamı durumunda 2020 den beri kâr oranları %137 artan sermaye sahipleri çalışanlarına yüzde 33 zam yapmayı uygun gördü...
En acısı da şu bizim kadar fırsatçı kendi kendine eziyet eden bir millet yoktur biz bir türlü bir araya gelemedik zengin çalışanları köle gözüyle görmekte bu böyle devam ederse bir cm yol alamayız emeğimizin karşılığını alsak ne iyi ama hep hakkı yenen biz oluyoruz maalesef...
Kadının yaptığı işlerede övgü yağdırıyorlar mı acaba. İş başka oldu mu dünyanın heryerinde var bu parazitlerden
Ben de tam olarak böyle düşünüp sordum soruyu, millet başka başka anladi
o konsere gitseydim başbakan olduğunu bilmeden bunu ayarlardım
Yanlış bilmiyorsam evli kadın 😀
olsun müziğin ritmiyle beraber zıplarım onla yinede :D
😀😀
pek ala gidebilir orada bunlar çok doğaldır ama bizim burada olmaz biz o şekilde bir ülke değiliz liderine fazla özellikler yükleyen bir toplumuz
dolayısıyla konsere gidemez:) festivale hiç gidemez
Başbakanımız olmasada belediye başkanımız memleketi sel götürürken kısa donla bitaraflarını yelliyo. Çokta uzak değiliz yani, zaten Finlandiya başbakanıda bizim İstanbul belediye başkanına denktir ancak.
Gayet normal bir şey oda insan eğlenmeye hakkı yok mu, Cumhurbaşkanı diye takım elbiseyle kalıplamaya gerek yok, alışın arkadaşlar dünya tek tip değildir rengarenktir
Erdoğanın hayko cepkin konserine deri ceket beyaz tişört kot pantolon çekip gittiğini düşünsenize 😂😂
2 ulkenin Önce ülke nüfusunu ve geçmişine bir bakalim sonra katılması normal mi onu kararlastiririz
Bizim devlet büyüklerimiz de konserlere gidiyor. Şaşılacak veya olağanüstü bir durum yok. Vakıayı adiyyeden
Bizde olabilecek bir durum yok. Onların derdi yok ki, gidip gezsinler.
Bizde dertten çok ne var.
Gitsin kadın eğlensin işte ne güzel bizim dinazorlar yiyip içip yatıyor
İş ile eğlenceyi ayırabilecek kadar gelişmiş bir sistemde yaşıyorlar.
Gelişmişlik bambaşka işte.. bizde hala kadınlar mini etek giysinmi diye tartisiyoruz
finlandiya 5 milyonluk ülke biz 100 milyonluk imparatorluğuz yakışmaz
Kim karışabilir ki ama millet lakırdı seviyor🙂
Bence yakışmıyor devlet başkanı olanlara her mesleğin bir duruşu var.
Finlandiya ile Türkiye yi kıyaslamayın. İki ülke bir değil
Bizde olamaz. Bizde başkan festivale gitse başkandan ve korumalardan başka kimse alınmaz içeriye.
Finlandiya rock müziğin beşiği zaten. The Rasmus'u çok severim Finlandiya'dan.
Çok harika bir kadın.. Dünyayı bu kadına verin yönetsin.. <3
Bizde olma gibi bir lüksü yok o yızden yorumlayamam
Kültürel olarak epeyce fark var yani bizde böyle bir şey olmasına gerek yok.
Bizde de olabilirdi ama önemli olan olması değil bize bu imkanı sunması
Aynen
Bu kadın Başbakan mı 😯 böyle başbakanımız oldu da oy mu vermedik 😯😂
Bizimki de okçuluk festivaline gidiyor alla alla 😃
Bizde kim gitse oy pesinde denir. Bayiliyoruz acik aramaya
Bizde olsa marjinal çapulcu satanist derlerdi 🤣
Bizde tuvalete bile ytanmasalar 10kişi gidecekler. Namaza bile konvoy şeklinde gidiyorlar.
gidebilir herkesin kendi zevki diye yorumlardım
İhtiyar resmi siyasetçilerden bıktık keşke bizde de böyle olsa jddj
Bizde reis gitse nereden nereye rock albümünü yaptırırlar
Ne var bunda bizim Cumhurbaşkanıda şort giyip futbol maçına gitmişti
La orasıyla Bixim ülkeyi kıyas etmiyorsunux de mi komik
Kadının korkacağı bişey yok ki, gayet gidebilir.
Reisi düşünemiyorum ya o şekil 😃 baya komik olurdu
İlk aklıma gelen gitmeyi bırak olan festivaller yasaklanıyor.
Bizde olsa yobazlar ve halkın bir kısmı kafir olarak niteler.
sonra pkk/ypg gösterisine mi katıldı acaba...
Finlandiya Metal müziğin vatanı gibi bir şey. Garipsemiyorum. Finli tanıdıklar var hepsi rock ve metalci
aynen gördüm ve ooff çok iyi yaa dedim çok cool bi hareket
İnsanlar eglenmeli ya, kasıntı olmaya gerek yok. Bence gayet güzel 😌
Bu ülkede öyle bi konsere uyum sağlayacak bir siyasi vardı. Atatürk.
Bizde olsa festivali eve getiririz ne gideceğim ayağına kadar deriz
Kafalar gavur gibi olunca
Hayranlık besledikleri de gavurun halleri oluyor
Sen de haklısın tabi
Başkan dediğin böyle olacak zaten ülkeye teşvik edecek sanat sanatçı nedir bilecek. Helal olsun darısı bizim başımıza diyeceğim, biraz zor..
Bizde yöneticiler Allah oldukları için Allah gibi hareket etmeleri lazım cahil toplumlar böyle idare edilir ancak
Bizde zaten olamamasından belli değil mi yorumlar
Bana fazla laubali geliyor böyle şeyler. Devlet başkanının böyle boş işlerle uğraşmaması gerek.
issiz diye yorumluyorum, yernin hakkini veremeyen woke biri iste
Ya rock var derler 😀
Bizde olsa gomerler. Yerin dibine sokarlar
kopek olurum kopekkkk
Bu kızı nasıl başbakan yaptılar aklım almiyor
Böyle başbakana kurban olurum ben
Hayın satanist kedi kesiyordur bu (!)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?