Lisede çok aşık olduğum bir kızla. Bulutsuzluk Özlemi grubunun konserine gitmiştik. Sözlerimi Geri Alamam şarkısını bağıra bağıra söylemiştik. O anı hiç unutamam. Bu yüzden o şarkıyı dinleyemem. Gerçekten sevdiğim ilk kızdı ve hatırlayınca üzülüyorum.
Ay hiç öyle bir şarkı olmadı ya. Ben genelde şarkıları kafamda güzel anlarla eşlerim. O anlar o anki insanlar hayatımda olmasa dahi beni üzmez. Belki şu an yoklar ama o zaman varlardı ve ben çok mutluydum. Yanıma kar sayarım ve şarkıları dinlemeye devam ederim. Dinlediğimde de tebessüm yayılır yüzüme.
Evet var. Senin aksine anısı olan şarkıyı bile isteye dinliyorum. Acı çekmiyorum yahut üzülmüyorum. Sadece arada bir onu hatırlamak, o anlara kısacık bir tur yapmak "vay be ne günlerdi" demek istediğim için dinliyorum:)
Hayır yok aman iyi ki yok hiçbir şarkı birini hatırlatmıyor ya da mekan 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nigar Muharrem Aykırı yollarına, boylarına maşallah Bizim evde damat yokta, sen olursun inşallah
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Prisoner of your eyes. Bunu storysine attı ben de üzerime alındım ve bütün gece dinledim. Yarın oldu ve ona açıldım. Şey sevgilisi varmış MDÖXPSKDJWJDJDJDJDJJDJDJD hayır bide hiç mi anlatmazsın bence bahaneydi.
Bağırdım çağırdım bilmediğimi sandıkları her şeyi yüzlerine vurdum ailesinin... Ahmet kaya patlar giderim, akkor değersizmi benim aşkım, ufuk uzun eyvallah, ömrüm ömrüm oyun havası olan daha baya var