Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)7 aySenin yüzünden buray babam ölmeden önce dinlediğim şarkı
012 Yorumla
Soran7 ayO benimde sevdiğim şarkıdır
Cevap sahibi7 aySevmek değil de kötü anımsatıyor bana
Soran7 ayÇok dinlememeye çalış o zaman
Cevap sahibi7 ayZaten direk o şarkı çalınca aklıma farklı şeyler düşünüyorum
Cevap sahibi7 ayDışarda cafe vb
Soran7 ayboş ver hatırlama ozaman
Cevap sahibi7 ay☹️
Soran7 ayüzülme ya kıyamam
Cevap sahibi7 ayEic için teşekkür ederim
Soran7 ayrica ederim en çok senin yorumunu beğendim saygılar
Cevap sahibi7 ay😊😊😊
Soran6 ayfıstık ❤️🔥
En İyi Cevaplar
7 ayGöksel Yalnız Kuş
01 Yorumla
Soran7 ayHarika seçim
Yapay Zeka Cevapladı
Unutamadığım bir şarkı kesinlikle The Cranberries - "Zombie"! 😍 Başa sarıp sarıp dinlemekten asla sıkılmıyorum, bağımlılık yapıyor resmen. O melodisi, Dolores'in efsane sesi… Beni alıp başka bir dünyaya götürüyor! 🎶 Senin de varsa böyle favorin, paylaş bi' ara, belki yeni favorimi bulurum! 😏💃
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sagopa Kajmer Ben Hüsrana Komşuyum hiçbir şekilde bu şarkının etkisinden çıkamıyorum
0144 Yorumla
Soran7 ayDinlemedim hiç
Soran7 ayBir bakayım birazdan şu an evde değilim müsait de değilim ama söz dinleyecem
Soran7 ayRica ederim canımsın ❤️
Soran7 ay💙🧡❤️🔥
Soran7 ayKalp sana benden ♡♡♡
Soran7 ayya benden de sana sonsuzluk işareti bu arada şarkıyı dinledim çok süperdi saygılar bundan sonra şarkılar senden sokağa çıktığımda dinlerim kulaklığı takacaksın
Soran7 ayaklıma şey geldi dıftıs dıftıs dıptıs dıptıs kopacaksın
Soran7 ayşarkı sözleri insanın karakterini çözmeye yeter bence ben çok kaliteli şarkılar dinlerim mesela irem derici gelmessen gelme sevmezsen sevme çok başarılı şarkı tavsiye ederim
Soran7 aysenin kafada mıyım aynen iyi anlaştık senle zevklerimiz uyuşuyor
Soran7 aybeni görünce gurur duyuyomuşsun ya türkiyede yaşamaktan bende senin gibi tatlı kızları görünce saygım artıyor ben senin umudunsam sen de benim umudumsun çok yobaz var ama napalım
Soran7 ayteşekkür ederim aynı şekilde düşünüyorum senin gibi gurur duyulacak insanlarda vae iyi ki seni tanımışım çok mutluyum bu durumdan
Soran7 ayçok teşekkür ederim
Soran7 aysende iyi ki sen iyi ki iyi ki sen benim çok şekersin bayılıyorum sana sen bana ben sana bayılıyorum karşılıklı duygularımız
Soran7 aykürtçe müzik severmisin ben bayılırım benim ruhumda kürtlük var galiba kürt değilim ama severim şarkılarını eski kız arkadaşım diyarbakırlıydı
Soran7 ayvalla bence sen değerlisin bana değerlisin demişsin ama bence en değerli şey sensin ben seni çok sevdim ayrıca evet kürtçe müziğin ayrı bir tınısı var sayfamdaki sorulara herzaman beklerim
Soran6 ayunutamadım senı
Soran6 ayboş ver bende kalsın
Soran6 ayaşık olsam ne farkederki
Soran6 aysana aşık olsam ne diyeceksin bana mesela
Soran6 aygerçekten mi çok üzüldüm
Soran6 ayaşık oldum ya üzüldüm o yüzden seviyorum seni
Soran6 aynasıl anladın ama benim sana aşık olduğumu nasıl farkettin yani
Soran6 ayyazarmısın özele konuşmak istiyorum seninle
Soran6 ayrica ederim de aşkımın bir önemi yokmuş senin için bu üzücü geldi bana hem çok iyi hem çok kibarsın
Soran6 aysenden çok hoşlanıyorum napacam ben şimdi
Soran6 aykalp kırmıyosun ama en azından tatlısın
Soran6 ayben seni unutmak için bir kilo çekirdek bitirmem lazım galiba
Soran6 aysenle aşk yaşıyor gibiyiz ama
Soran6 ayaldatırsın demedim ama aramızda bir etkileşim var bunuda inkar edemem
Soran6 aybelkide benim sana ilgim hoşuna gitmiş olabilir
Soran6 ayrica ederim ama senle birlikte olamamak çok üzdü bütün kadınlarla ilişkim var ama senle yok çok sevmiştim
Soran6 ayismin ne
Soran6 aygüzelmiş
Soran6 aysenden çok hoşlanıyorum uyuyamadım seni düşünüyorum
Soran6 aybence sende bana aşıksın evli olduğun için ihanet gibi geliyor sana
Soran6 aybenim zaten sevgilim var öylesine şansımı denedim
Soran6 aysevgilim var ama seven aldatmaz başkasına bakmaz ömür boyu bir kişiyi sever demekki aşık değilim ona o bana aşık
Soran6 ayvalla ben dünyadaki bütün kadımlarla yattım sevgili oldum dünyada ki bütün kadınlar bana aşık ama ben hayatımdaki kadına aşık değilim şıpsevdiyim gördüğüm her kadına aşık oluyorum
Soran6 ayşıpsevdi olmak hiç güzel değil hiç bir kadın hayatımda kalıcı değil her saniye sevgili değiştiren biriyim güzel bişey değil yaptığım çok yoruldum aşk işlerinden uzaklaşıp kafamı dinlemek istiyorum da kızlar beni bırakmaz
Soran6 ayo seni hiç alakadar etmez kimi seveceğim bu senin hayatın değil karar benim kararım saygılısın sandım ama saygılı değilmişsin
Soran6 aygece cevap verecektim aslında uyumuşum ölene kadar kadınları sevecem son nefesimde bile dünyanın sonuna kadar canımı veririm kadınlar için
Soran6 ayben hiç bir kadının namusunu kirletmem ben kadımlarla oyun oynamam duygularıyla oynamam haklısın ama bütün kadınlarla sevgili olduğum konuştuğum için duygularıyla oynamak gibi oluyor demi
Soran6 aybide sen zaten namuslusun kimse senin namusunu sorgulayamaz sen çok iyi bir kadınsın
- 6 ay
Yok yanlış anlama hepsiyle yatıp kalktım beni bırakmazlar falan dedin ya o anlamda dedim namus kendini ve çevreni her anlamda korumaktır yatıp kalktıktan sonra namus kalmaz ben töre insanıyım ve çok ağır yetiştim o yüzden bana biraz o anlama geliyor kimi sevecegine kimse karışamaz zaten ama sende kendini bilerek ağır yaşamalısın
Soran6 ayyani bir kadınla yattığım zaman lgbt bireyi olduğum için bu zinaya mı giriyor sence bilmediğim için soruyorum
Soran6 aybak sana tek bişey söyleyecem ben belki kadınlarla nikahlanmadan yattım hem reelde hem sanalda ikiside zina zaten biz lgbt bireylerinin evlenmesi yasak zaten evlenemeyiz istesek bile ben nasıl ağır oluyum hayatım boyunca kadının namusu kirlenmesin diye kadınlardan kaçıyımmı zaten canım sıkkın biraz kadınlarla konuşmakla namusu mu gider haram olduğunu kabul ederim kadın kadına ilişki aşk dolu cinse. l sohbet zina bu konularda sen haklısın aslında sana çok önemli bişey anlatacam bu konuştuğumuz konuyla alakalı zaten benim başka problemim yok her şey yolunda benim kadınlarla aramda olan bu yakışıksız ilişki zaten bu doğru değil sana çok önemli bişey anlatacam lütfen bana akıl ver bu konuda akıl akıldan üstündür
Soran6 ayben sana bişey söyleyimmi ben çocukluğumdan beri kadınlara aşık biriyim ve biz lgbt bireylerinin ilişkisi yasak günah haram biliyorsun az çok evlilikde yasak bize sevgilimiz var ama nikah yapamıyoruz yasak nişanlanabiliriz sadece hep kadın sevgililerim oldu hep kadınlarla ilişkim oldu aslında kadınlar benimle sevişmek istedi ve sen haklısın sana haram neyse banada o benimde nikahsız yatmam normal değil bu şerefsizlik bazen napacağımı şaşırıyorum ama tek suç bende değil benle konuşan kadınlarda benle sevgili olan kadımlarında suçu var herkes zeynep suçlu diyor benim karşımdaki kadın değilmi yatağa giren ben sütten çıkmış ak kaşık değilim ama herkes benim üstüme geliyor karşımdaki kadınlara ahlaksız niye zeynebin koynuna girdin diyen yok insanlara çok yüz veriyorum şımarıyolar kendilerin de her şeyi söylemeye hak görüyolar ben kadınları sevdiğim için sessiz kalıyorum her haltı söylemeye hak görüyor kendine ben olsam patavatsız derler benim moralim aslımda bozuk ama başka bişeye çok severek ayrıldım hala unutamadım başka hiçbişey umrumda değil kaeşılıklıydı çok sevdim ne ailem ne akrabalarım nede komşular hiçkimse beni üzmüyor ssdece sevgilim beni üzüyor aldattım affetmiyor beni
Soran6 ayben o kızla tanıştım hayatım çok güzeldi çok düzgün bir insandım daldan dala konmuyordum düzeliyodum o kız beni düzeltti ben o kızı unutamıyorum küçüklükten beri tanıyorum liseden beri tanıyorum benim ilk sevgilimdi ben aldattım ve senin dediğin gibi kızın duygularını kullandım bam bu dünyada bütün kadınlar bana mesaj atıyor arıyor tanışmak isteyen oluyor hep ben suçlanıyorum adaletli kızsın sen hayatıma giren bütün kadınlar benim hayatımı mahvetti suç bendeydi bak ben aldatıyodum aldatmayı durduramadım hayatımı hadi ordan babam bile niye ağlıyosun zeynep diyor benim kızlar hayatımı hadi ordan afedersin bi hanımefendisin hayatımı mahvettiler bak sende bir kadınsın ben kadınlarla iyi anlaşırım yanlış anlama dost olarak da iyiyim biliyomusun en çok ne isterdim bu dğnyada hiç bi kadının bana aşık olmamasını isterdim bana aşık oluyolar bende zaten şerefsizin tekiyim tutamıyom kendimi ben sevgilimden kız arkadaşımdan ayrıldığım gün ölüyodum mosmor oldum nefes alamıyodum ben intihar etmek istedim babam öldüresiye dövdü bu kadar ağlamadım bir kadınla ayrıldım ölmüş gibi ağladım düşün sen kızlara uyma kendini tut diyosun brn kendimi zaten tutabilsem bu halde olmam onlar beni aramasın ben aramıyorum kışkırtıyolar azdırıyolar beni bütün tokat sille bana geliyor
Soran6 aybak sen benim dostumsun kötülüğümü istemessin sen doğru olanı söyledin zeynep düzel artık dedin kızlarla yatma çok güzel olsalar bile haram dedin yanlız kal ama kadınlarla görüşmemeyi dene dedin hepsiyle gerekirse küs arana mesafe koy dedin ya zina yapma arasalar açma mesajlarına bakma arayan kadınsa meşgule at dedin ya haklısın ben çok aşığım işte köpek gibi aşığım düşman ol demiyorum ama konuşma dedin ya çok seviyorum kadınları cehenneme girecem ömür boyu cehennemde sürünecem ya ben ilk aşkımı unutamıyorum dünyada kadın kadına ilişki çok var erkekleri sevmeyen her kadın lezbiyendir kadın kadına ilişki yaşar erkekleri hiç sevmez dünyadaki kadınların yarısı sevmez bana göre tamamı lezbiyen hepsi benle ilişki yaşadı hadi yarısı olsun ben evli kadınlarla da yattım aile baskısı yüzünden korkudan evlendik diyenler neler neler ama ben deryayla sevgiliyken biz zaten lezbiyen ilişkiydi ama her türlü cinsellik konuşuyoduk cinsellik yoksa zaten adı arkadaşlık olur cinsellik olduğu için haram beni sev veya sevme dürüst kadınsın sen doğruyu söylersin ben zaten kız olarak doğdum kendimi erkek gibi hissediyorum kızlar bunun farkında biliyor söyledim hepsine bile bile benle yatak muhabbeti yaparsa benmi suçluyum kadınmı suçlu bak bunu bütün dünyadaki herkese sor suç kadının der niye benim ne bok olduğum belli kadın isterse durdurur zaten ben bütün kadınların bedenini beğeniyorum lezbiyensem ya da trans erkeksem farketmez lgbt bireyiyim sonuçta çok sevsemde aşık olsamda dokunmamam lazım evlenmedik sonuçta sen haklısın dokunmamalıydım sen
Soran6 aybok olduğum belli kadın isterse durdurur zaten ben bütün kadınların bedenini beğeniyorum lezbiyensem ya da trans erkeksem farketmez lgbt bireyiyim sonuçta çok sevsemde aşık olsamda dokunmamam lazım evlenmedik sonuçta sen haklısın dokunmamalıydım sen namuslu kadınsın sana aşık olduğumu söyledim sen ne dedin olmaz zeynep dedin evliyim dedin namusum gider dedin sende kadınsın hoşuna gider beğenilmek senin gibi kadınları özlemişim kadın dediğin ağırbaşlı olur hafif olmaz her türlü kadın var dünyada kadının tekiyle tanıştım ilk tanışmada bana memesinin resimlerini yolladı çıplanmış video atmış kendi videoaunu cinsel organını kadınsın sen ya biraz edep yahu kadınlığın da bir şerefi haysiyeti onuru olur ayaklar altına alıyorlar
Soran6 ayaşk bu aşk sapkınca kız kıza aşk ama inanılmaz sapkınca yoksa zaten kimse tepki göstermez dünyanın en büyük sapkınlığı kendi cinsine aşık olmak ama aşığım maalesef kalbimede duygularımada dur diyemediğim kalbime çarpı atamam o hangi cinsiyeti seviyorsa doğru olan odur yanlış olsa bile kadınları seviyor duygularımı çöpe atamam yaşadıklarım da çok değerli herkes yüzüme tükürse bile vazgeçmem bütün dünya yüzüme tükürsede ordu olup gelselerde vazgeçersem namerdim zeynep hatalısın diyebilirsin ben tek bir konuda hatalıyım delikanlı insan bir tane kadın sever bide ben çok serseri bir tipim var bir bok yapmasamda konuşmam bile kardeşim bir insan ben doğru bir insan kalbimde bir kadın olur bütün kadınları kalbime almam adam değilim ki ben varya insan bile olamadım bir insan ölene kadar bir tane kadın sever bunun örneklerini görüyoruz insan olan elalemin kızlarına iç geçirip durmaz adam gibi durur götü başı yan çizmez al işte elin kızlarıyla konuşup duruyorum bu kızların duygusunu çalmak demek yaptığım çok bokluk var akşama kadar elin kızlarıyla vik vik mesajlaşıyorum ne konuşuyon zeynep kızlarla diye sorsan bel altı şeyler sen doğulusun sana aykırı bunlar sen iyi birisin ama ben seni çok sevdim insanlığını
Soran6 aykucağına zıplarım diyen kızlar var onlara kız bana değil zeynep kucağına al diyor sen ağır ol diyosun ya kızlar kendine hakim olamıyosa sen kendine sahip çık zeynep diyosun ya kız bana asılıyor ben kızlara aşık biriyim zaten kız soyunacak ben duracammı bende kendimi tutuyum çok gğzel kafalardasınız kanka tamam ben serserilik yapmasam bile dokunmasam bile kız diyoki zeynep ben seni alırım istesem diyor sevgilinin elinden diyor ne diyejen kanka hala ben mi suçluyum kız lezbiyen bana aşık zeynep beni kucağına alsana diyor sana bir kadınlık yaparım sevgilini unutursun diyor yinemi ben suçluyum kanka hadi zeynep suç sende de
- 6 ay
Öyle ben adam değilim deme kötüyüm bir bokum deme sen kendine güven kalbinin sesine elbette bir şey yapamazsın sonuçta bunun suçlusu sen değilsin kendinin bilincindesin ki böyle düşünüyorsun sen adam gibi adamsın hadi ordan et insanları kendini bildikce kimseye ihtiyacın yok bak bana herkes gizli psikopat o dediler sende deli misin yapamazsın dediler herşeyi yaptılar ailemde dahil olmak üzere herkesi herşeyi sildim attım onun için ve hiç pişman değilim önemli olan bunun bilincinde olmak
Soran6 ayvalla sana dediğim gibi kadınlar boynuma atlıyor zeynep sana aşığız diye terbiye etmek çok ağır bir kelime onlarda insan zaten bütün dünya eşcinsel artık
Soran6 aysenle iyi anlaşıyoruz biz sohbet etmek güzel bağlanıyorsun ama konuşa konuşa ısınıyosun sen evli olmasan seni kaçırmazdım sen evli olduğun için ağırdan gidelim sence ben adam gibi adammıyım gerçekten böylemi düşünüyorsun farkındaysan gaza basmadan gidiyorum çünkü evlisin sen hani yıldız tilbenin bi şarkısı var ama evlisin benim değilsin yıllar öncr nerdeydin çok geciktik sevgilim kıskanıyorum sanma havalara girme ben aşık olmam ben aşık ederim benim adım zeynep
Soran6 ayben genelde evli kadınlarla yatarım ama şuanda moladayım
Soran6 aydünyada bir sürü eşcinsel kadın var napalım sevmek eşcinsellerin hakkı değilmi
Soran6 aysevişmek eşcinsellerin hakkı değilmi
Soran6 ayben niye kendimi ağırdan alacam evli kadın kendini ağırdan alsın banane mesela
Soran6 aybak tamam ben kızları kullanan birine benziyorum uzaktan öyle duruyor kızlar benimle kendi isteğiyle yatıyor zorlama yok eftelya zorlayan yok kendi namusu kendi korusun desinki elleme beni benim ciddi düşünmeyeceğimi bilir eşcinseller evlenemez yasak bizim evlilik işi kendini kullandırmasın aklı var ama bak bir tane kız arkadaşım var zeynep ben senle yatmam dedi niye dedim sana aşığım dedi sen beni elde edersen diğer kızlar gibi bırakırsın beni de dedi yapmayan yapmaz
- 6 ay
Aynen öyle bu konuda çok haklısın asla kızları kullanıyorsun demem demedim zaten ki isteyen dediğim gibi istediğini yapıyor engel olamıyorsun ki sonuçta sen kendini bil onlar zaten bitmiş yapacak bir şey yok o insan karakterlerine ama koruyan kendini korur doğru diyosun sonuçta kimseye zorla bir şey yapmadın ki
Soran6 ayaynen öyle sen kaçta uyuyosun saat
Soran6 aybu devir öyle bir devirki kimse kimseye zorla bişey yapamaz yaptıramaz o işler boş
Soran6 aysana örnek veriyim merve diye bir afet var çok güzel kız manken manken ama çok duygusuz bir kere sinirlenirse belana okur affetmez köpek eder zeynep sen çok kardeşimsin dedi bana o gün bugundür affetmez çok manyak severim öyle kızları kız çok güzel ama çok mert bir kız agzına yüzüne sıçar acımaz sende kalp yok güzelsin ama allah kalp vermemiş eksik oluyor kendine aşık etti beni manyak benide kendine benzetti
Soran6 ayben uykuyu sevmem sen gibiyim
Soran6 aysende mi öylesin merve gibisin mervede öyle unutmaz asla ama iyi kız severim
Soran6 aysana bişey sorabilirmiyim sen neden bu kadar namusa takıntılısın tamam çok namuslu kızsın ahlak veya namus önemlimi namus diye bişey yoktur bu canım toplumun uydurduğu kadınları damgalamak için yapılan canım şey
Soran6 aykuzum diye bişey yoktur hayat kadını yoktur bunlar kadınları toplumda erkeklerin canım kadınları mahçup etmek amaçlı kullandığı kelimeler namusun kadını erkeği olmaz ben bu dünyada namusa kadınların ihtiyacı oklduğunu düşünmüyorum terbiyesiz olan erkekler nahoş konular bunlar
Soran6 ayöncelikle cinsiyetlerle ilgili konuşacaksak ben konuşurum bütün dünya dinlesin beni konferans veriyim zeynep koçak olarak ilk olarak kadın ve erkek yani kadınların suç oranı toplumlarda yüzde 5 erkeklerin suç dosyası yüzde 99 yani 100 erkekte 99 u suçlu örnekleyelim hayvanlar kadınlar kız çocukları kim tarafından tacize uğruyor erkekler tarafından kadınlar yolda şortunu giyip kimseye laf atmadan okula evine gezmeye gitmek istiyor arabadan kafa uzatıp laf atıyorlar kızlara kimi suçlayım şöyle düşün sen bir kadınsın zaten gece yolda yürüyeceksin belki kız kardeşin kaza yaptı oraya gitmeye çalışıyorsun gece gece seni rahatsız ettiler naparsın hoş bişeymi gece bara gittin kızlarla votka içtin olabilir bu dünyada erkeklere göre kadımların alkol içmesi de doğru değil kadınlar alkol alınca başına kötü şey gelir diyolar lan bakma kansız kadın sarhoş diye faydalamazsın bak erkeklerde testesteron varsa bende doğuştan kız doğdum kendimi erkek gibi hissediyorum kadınlara aşığım belki erkeklerin yüz katı daha fazla hoşlanıyorum kadın görünce ben niye saldırmıyorum
Soran6 ayzaten feminizm diye bişey var ben feministim şahsen feminist kadınların sayısı dağ kadar çoğaldı şimdiki kadınlar kendine rahatsızlık veren erkekleri ifşalıyor ben sosyal medyanın buna çok olumlu katkısı olduğunu düşünüyorum bak bir insanın hormonu ne olursa olsun çevremde çok dünyada çok kadınlara el kaldırıyorlar dövüyolar vurmaya çalışıyor kadın korkuyor bunu yaptıkça kendini güçlü hissediyor elini kolunu kırıp popon sokasım geliyor kafasını gözünü kanatacan yerden yere vuracan bir kadına mesaj atmak bile kadın rahatsız oluyosa normal değildir sürekli kadın aranmaz ben sevgilimi bile gece 3 te aramam
Soran6 aybak benim bir sevgilim vardı zeynep beni niye aramıyon derdi hep benmi mesaj atacam arayacam ben çok saygılıyım sevgilim bile olsa dururum benim sevgilim bana yaklaşma derse asla dokunmam sevgilin bile olsa zorla sevişmek tacizdir zaten hangi konu olursa olsun bir insan seni zorluyosa ayrılacaksın bende insanım herkes gibi ben nasıl kendimi tutabiliyorum herkes tutabilir işine gelmiyor bitek bişeye kızarım aşıksan söyleyeceksin saklamayacaksın bu saflık söyle kabul etmezse gidersin takır takır konuşurum ama zaten dünyada sadece iki cinsiyet yok lgbt var üçüncü cinsiyetler trans kadın trans erkek dünyada renkli olaylara renkli bakarsan tepkisiz kalırsan kazanırsın dünyada her türlü insan var sen bana kızarsın lgbt bireyi olduğum için başkası ölür aşkımdan örnek verelim sana hoş gelmeyen bişeyin başkasına hoş gelme ihtimali var başkasının kararına karışmadan durmak lazım çağ değişti sen bana burada taş atarsın örnek veriyorum lanetlisin lut kavmisin diye başkası hakkımı savunur allahın bile sevmeyeni var örnek veriyorum sen bana gıcık oluyosun diye başkasıda gıcık olamaz oda aşıktır bana sen yerden yere vurursun o kaldırır
Soran6 aydertler derya olmuş bende bir sandal devdilip batmışım boğulmuşum ben
Soran6 ayaynen ya bana bir şarkı hediye edermisin
Soran6 aygüzel olur dinlerim sen anlarsın
Soran6 ayyav slow şarkı söyle
Soran6 ayo biraz arabesk
Soran6 aybende çok güzel şarkılar var ama asla kimseyle paylaşmam şarkılarımı sadece aşık olduğum kadınlarla benim aramda kbma benim şarkılarım kadınlarımla aramda benim sevgilim olan kadınlar bana hediye etti eski sevgililerim her dinlediğim şarkının hatıraları var
Soran6 aysen benim deryayla olan aşkımı biliyomusun ilk aşkımdı ayrıldım çok seviyordum kızla ayrıldım zaten kendime hala gelemedim çok sevdik ama aşk acısı düşmanıma dilemem ben düzelemiyorum ben böyle değildim o kızla tanıştık zeynep sana noluyor diyolar aşık oldum daha nolsun karşılıksız olsa bırak gitsin derim çöpe atarsın hatıraları ama karşılıklıydı yandım bir ben bi allah bilir son nefesimize kadar da ikimizde sadece birbirimizi sevecez sevipde ayrılanlara bizide yazsınlar kavuşamadım vursaydı kalbimden keşke keşke kalbime tutsayfı silahı vursaydı beni kalbimden aldattım kızı herşeyi mahveden bendim çok severdik herkes derdi zeynep ve derya ayrılmaz herkes bilirdi kara sevdaydı çok sevdik çok sevdim demiyorum çok sevdik kaeşılıklı ben ona ben ona bu dünyada bir söz verdim yaşadığım sürece kalbimde ismi yazacak çok sevdim şiirler yazardım ellerine avuçlarına dudaklarına oda beni sevdi ömğr boyu senş sevecem sadece dedi ayrılsak bile dedi ben ölmeden asla seni unutmam zeynep dedi ben biri olabilirim ama aşık olduğum bşr kadın vardı çok ciddi bir ilişkim vardı ben bazen takılıyorum ya tek kadın sevdim ben diye ben tek bir kadına aşık oldum son nefesime kadar onu sevecem ben nasıl unutuyum ben nasıl unutuyum onu ben zaten bu hale düşmezdim affedemedi beni cok sevdik ihaneti affetmedi çok aşık olunca insan neyi anlıyor aşk için her şey yapılır ayrılık mı ölümmü daha ağır ayrılık hiç kimseye söylemem ama sana söyleyecem bunu deryayla ikimizin bir şarkısı var bana hediye etti ömir boyu unutmam çok özel kimseye bahsetmem sana söyleyim kolay kolay içimi açmam aşkımla alakalı ıslak imza bana hediye etmişti şarkıyı deryayla ikimizin şarkısı
- 6 ay
Islak imza gerçekten çok farklı bir şarkı ya gerçekten anılar zor ama kendini suçlama sen gerçekten bambaşka bir insansın emin ol buna ben anlıyorum gerçekten insanları çok iyi algıladım çok zor zamanlardan geçip yine yenilmeyen bir karakterin sahibisin bence sen bu dünyanın en zenginisin çünkü kalbin belli bambaşka atıyor
Soran6 aybide ağlayacağım bir şey var bana son şarkısı bana son hediye ettiği şarkı gitme kal ne yaşarsak yaşayalım beni terketme zeynep diyordu biz ne yaşarsak yaşayalım hayatımda kal dedi bu şarkı bizim ortak şarkımız olsun aşkımızın şarkısı dedi biz ayrıldık inanılmaz çok severken kız hergün ağlıyordu benim için uğradığı ihanete gücü yetmedi
Soran6 ayözel değil anlatıyım ben sana neden bitti bu kadar büyük aşkımız ben başka kızla yattım hemde hayat kadınıyla normal bir kadınla da değil ben facebook ta bundan yıllar önce bir kızla tanıştım kız pavyonda çalışıyormuş bana söylemedi zeynep beni istemez diye sakladı bende ozamanlar deryayla çıkıyodum sevgiliydim çok aşıktık ağlaya ağlaya ölüyoduk sonra birgün çok ağladım bu facebooktaki kız canlı yayın açtı gece klubünde beni çağırdı zeynebe aşığım dedi herkesin içinde canlı yayında derya gördü deryayla Facebook hesabımız aynıydı benim hatun zaten kıskanıyodu kızı bide bana aşık olduğunu öğrendi o kızla konuşma zeynep dedi bir kere affettim ikincisi olursa aşkımdan gebersem gelmem sana dedi sonra ben bunu gene aldattım başkasıyla yakaladı beni aradı zeynep sen benim ilk aşkımdın dedi senden önce sevmedim hiç aşık olmadım sadece sana aşık oldum aşık olmayı semde öğrendim dedi benim ilk aşkım da oydu birbirimizin ilk aşkıydık aslında ikimizde birbirimizde öğrendik sevmeyi aşkı o kız beni seve seve kafamı okşardı gögsünde yatardım herkes o kıza dediki zeynebi sevme zeynep çok * uyardılar kimseyi dinlemedi ne arkadaşlarını ne ailesini ona teklif eden herkesi reddetti ben zeynebe aşığım diye şerefsizinntekide diyoki zeynebi boş ver kardeşim o bama gel dedi deryaya derya bunu nir bozdu ben zeynepten sonrasını istemem dedi o kadar seviyodu sanane kardeşim benimle onun arasında sana noluyor dedi yapıyosa bana yaptı zeynep olmasa bile ayrılsam bile sana bakmam başkasına da bakmam ben zeyneble ayrılsam bile sadece onu severim dedi bak zeynep bişey demiyor yanımda dedi ben istemiyorum seni dedi
Soran6 aysonsuza kadar zeynebi sevecem dedi beni zeynep ağlattı evet aldattı affetmem ama aşığım dedi ben yalnızlıktan ölsem yinede zeynepten başkasına sarılmam dedi o şerefsiz beni aldatır dedi iki gün sonra unutur ben onu hayatım boyunca sevecem o sevmedi ama ben çok sevdiö dedi halbuki bende sevdim halada birbirimizi seviyoruz o bana güvenmiyor başka kıza gidecek diye
Soran6 ayçok severken bide facebookta bile derya zeynep diye hesabı var silmemiş hala beni seviyor benden bir bok olmaz
- 6 ay
@hayaletbiri00 Sen psikolojik problemlisin ki adam gibi şarkı dinlemek istiyo kız sen ironi diyorsun sen boş konuş dediğin gibi havla anca ilgilendiriyor bıktım sizin gibi dikkat düşkünü beyinsizlerden ki burayı ironi yeri gördüysen gerçekten ben kalıbımı basarım ondan başka bildiğin bir bok da yok adam akıllı şarkı da yok tırnağım olamazsın zaten havla dur
7 ayLvbelc5 Havhav ne zaman duysam tuylerim diken diken
019 Yorumla
Soran7 ayo şarkı güzel değil bence ben pek sevmem
Soran6 ay@EfBay buraya yaz
- 6 ay
Kral ironi ne demek bilmeyen şahıslar boş yorum yapmasın bı aq ya sg kardeşim kafasız misin ironi yaptım orada
- 6 ay
Soran6 ayoraya yazamadım ondan buraya yaz dedik
Soran6 aykızlar siz niye kavga ediyosunuz
Soran6 ayboş ver kızlar uğraşmayın birbirinizle ne dedi o sana niye kızdın sen yeni uyandım kendime gelemedim konuyu baştan anlatın bana
- 6 ay
Reis ironi yeri mi değil mi seni alakadar etmez bas git benim ne dediğim kimseyi ilgilendirmiyor kafana yazık kardeşim
- 6 ay
@zeynepkocak__ benim kimseyle ugrastigim yok kaç gün önce yazdığım cevaba gelmiş boş konuşuyor psikolojik problemliyseniz sorunlarınızı halletmeye çalışın.
Soran6 aysana ne dediki ben anlamadım sana kız bişey dememiş ki kavga etmeyin lütfen bizim konumuz başka o sana sen ona yazma biz birbirimizle konuşuyoruz konu senlik değil boş ver sen
Soran6 ay@EfBay sen benim başka soruma cevap yaz ordan konuşalım olur mu
- 6 ay
Kral ben sizin muhabbetine girmedim yazidgim cevaba sallamış arkadaş banane yoksa sizden aw
Soran6 ayhaklısın tamam sana yazmasın çok haklısın
Soran6 ay@EfBay sen başka sorduğum soruya cevap ver eftelya senin yorumuna cwvap yazamıyorum
Demis roussos- end of the world.
03 Yorumla
Soran7 aySüpersin
Soran7 ayGood nice
Soran7 ayGreat
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası