Piraye Erdoğan’ın Seyir adlı kitabından bir pasaj sizler için gelsin. Aşk bulmuştur seni, sen aşkı… Her nefeste yenidrn, yeniden aşkı solumak ve daha çok aşk olmak için her an yeniden gerçeği seçersin. Güzel bir gün sizlerin olsun güzel dostlar.
Okuduğumuz kitaplardan en güzel pasajları, duyduğumuz en güzel sözleri paylaşalım mı?
Bir kadın bana, "Seni seviyorum, çünkü zekisin, çünkü namuslusun, çünkü bana armağanlar alıyorsun, çünkü zamparalık yapmıyorsun, çünkü bulaşık yıkıyorsun," derse, hayâl kırıklığına uğrarım; bu aşkta çıkarcı bir yan vardır. Şöyle bir cümle duymak kim bilir ne güzeldir: "Zeki olmamana, namuslu olmamana karşın, yalancı, bencil, alçak olmana karşın senin için deli oluyorum." Milan Kundera – Yavaşlık
Binlerce kelime, onlarca hikaye var bogazimda dugumlenmis. Susuyorum konuşmam gereken yerlerde;Dilimi tutamıyorum ne zaman susmam gerekse anlatacak çok şeyim olsada, emin değilim anlaşılmak istediğimden 🤗
Kürk Mantolu Madonna "Hayatta en güvendiğim insana karşı duyduğum bu kırgınlık, adeta bütün insanlara dağılmıştı. Çünkü O, benim için bütün insanlığın timsaliydi"