#Kütüphanelerhaftası kutlu olsun.
Kitaplar, hiç solmayacak şifalı bitkilerdir” Robert Herrick Kütüphaneler, insanlığın hafızası ve milletlerin zenginliğidir.

"Milyonlarca halk bedenen, ruhen, fikren ve ahlaken çürüyor da, hiç kimse bu kokuşmuşluğu görmüyor. Herkesin karakteri bozulmuş veya herkes bu yozlaşmışlığa alışmış da bunu doğal bir durum sanıyor sanki. Ama bu böyle mi olmalıdır?"
Beyaz Zambaklar Ülkesi, Grigory Petrov
“İnsanların artık hiçbir şeyi anlamaya vakitleri yok. Onlar her şeyi tüccarlardan satın alıyor. Ama dost satan tüccar olmadığı için artık insanların dostları yok.” Gerçekten de bu söze katılıyorum, bu zamanda kimse kolay kolay birbirini anlamaya çalışmıyor.
En son Sebahattin Ali Kürk mantolu Madonna kitabını okumuştum söz hatırlamıyorum ama kitabın sonu beni çok fazla derinden etkilemişti ağlamaklı moda gelmiştim çık etkilendim.
Tolstoy ; Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey, ömrünün geri kalanında bütün kadınlardan vazgeçmiş olup, sadece onun için atan anlamlı bir kalp. 😎👍
Teşekkür ederim :) Biraz t9 hatası olmuş kusura bakmayın
Ne kusuru lütfen. Rica ederim. :)
Cevap
7Cevap
O artık Yalnız Adam.
Kendi kaderini kendi tayin eden adam, Enver Paşa.
Aslında çok var ama şu anlık en sevdiğimi profilimde link olarak yükledim. :)
Teşekkür ederim :)
Rica edereim :)

Sabahattin Ali'den..
“Bana yönelik tehlikeden de artık söz etmeyin; tehlikeden ancak, korkmak istediğimde korkarım.”
-Dava, Franz Kafka.
Yanılmıyorsam savcıdan da bu sözler beklenir.
ah kanatsız melek cennet sizin ayaklarınızın altında
Estağfurullah
senin kalbini çok seviyorum ailemden biri gibi
Allah razı olsun :)
cümle
Galiba beni önceden tanıyan birisisiniz
senin galbini seviyom ciddi ciddi keşke etrafımda çevremde olsaydın
Savaş eğer önemli bir çelişkiden kaynaklanmıyorsa bir çılgınlıktir.
Anlamlı bir söz :) aklıma gelmedi şu an benim :)
Teşekkür ederim yine de :)
Valla 10 yildan fazladır kitap okumuyom kurban
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?