Güzel bir şarkı ile geceyi selamlayalım. 🖐️
#FloraSoruyor 🌺

"Hayır. Benim tek söylediğim, beni ahiretin kaçınılmaz olduğuna ikna eden tek şey argümanlar değil, bir insanla hayatta el ele yürürken birdenbire o insanın orada, hiçlikte kaybolması ve senin de o uçurumun kenarında dikilip oraya bakman. Ben bakmıştım..."
İnsan fizikken bir kez doğar, peki ya ruhen? Yaşadığımız ömür boyunca kaç defa hayal kırıklığı yaşadık, kaç defa düştük, kaç defa yeniden ayağa kalktık düşünsenize bir? İnsanoğlu böyledir çünkü defalarca yıkılsa da yeniden ayağa kalkmak zorundadır. Hani büyük alim Mevlana diyor ya “öldüm der durursun yine de yaşarsın” tam olarak böyledir hayat. Annemizden bir kez doğarız evet ama ölene kadar defalarca kez yeniden doğmak, yeniden ayağa kalkmak zorunda kalırız.
Kolera Günlerinde Aşk
Teşekkürler modum
Rica ederim 😅
“Belirli bir zamanda, arkamızda bir kapı kapanır, kapanır ve bir şimşek hızıyla kilitlenir; geri dönecek zaman kalmamıştır.” Beni en derinden etkileyen kitap Tatar Çölünden, hayatın özeti gibi.
Bir insanı öldürmek için kılıca ya da silaha ihtiyacın yok Letta. Bazen tek bir kelimeyle bile birini öldürebilirsin ₪
Hangi kitap?
Liste - Patricia Forde
Teşekkür ederim 💐🥰
Rica ederim 🥰
Teşekkürleer ✨
🥰💐
Cevap
6Cevap
George orwell - hayvan çiftliği kitabının son cümlesi
Gerçekten güzelmiş 👍
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Sabahattin Ali — 'Dünyada şimdi onunla yan yana bulunmamamız kadar mantıksız ve lüzumsuz ne vardır acaba?'
"Belli bir hedefi olmayan her hayat bir hatadır."
Stefan Zweig.
Bilirmisin?
Zeze' bin ağzından dökülen her cümle can yakıcıydı.
Oğuz Atay 3 yanlış bir doğru göndermesi 3 yanlış tanıdim inandım güvendim doğru sevmem idi
Görseli okuyunca derin bir nefes aldım.
Hangi acı bu cümleleri kurdudur ki insana...
Efsaneler denizden, aşk veya ateşten gelir demiş iskender pala Ankara'da deniz yok aşk ateşiyle yanmak düştü kaderimize
"Bu sadece mutlu olmanın başka bir yolu"
"Senin çapkınlık dediğine başkası sevda diyor.."
“Kustum öz ağzımdan kafatasımı.”
seni birakiyorum ve seni cok seviyoru m
Gider gibi yaparız
O kadar çok ki hangi birini yazalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?