Tiktok videoları ile ünlü olanların hepsi neredeyse şarkı çıkardı. Meraktan dinliyorum sesleri de berbat. Hayır bunları kim neden ünlü etti ve seslerinin güzel olduğuna kim ikna etti?
Tiktok çekip fenomen olan kişiler sesi güzel olmadığı halde neden şarkı çıkarıyor?
Ya tek suç bunların mı bı bakıyorum muhteşem sesli Anadolu şarkılarının izlenimlerine bı de tiktok denen canım birliğinin top ve Ka şar larinin izlenmelerine gerçekten utanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ya tek suç bunların mı bı bakıyorum muhteşem sesli Anadolu şarkılarının izlenimlerine bı de tiktok denen canım birliğinin top ve Ka şar larinin izlenmelerine gerçekten utanıyorum
Eskiden yetenekli insanları bulurlar ve sözleşmeleri havada uçurarak ünlü ederlerdi. Şimdilerde önce ünlü edip sonra yetenek arıyorlar.
Instagram kesfette görüyorum videoları viral oldu diye haberler var. Çok gülüyorum ülke bunlara mı kaldı? IQ ları 10 falan.
Kendilerine ünlü onlar. Sokakta görsem tanımam. Çoğu konfeksiyon güzeli.
Çünkü takip eden kendileri gibi salaklarla dolu bu dunya
Hadi sağdaki güzel, soldaki idare, ya ortadaki kezo? Bu kezo nasıl bu kadar ünlü olabiliyor, döl israfı kitlesi sağolsun.
Paraları var
Onları izleyen bir kitle var
Özgüvenleri var
Para kazaniyorlar iste ve egleniyorlar bizim yapamadigimizi yapiyorlar jsjgjskgk niye yapmasinlar ki
Bizim bu halk bunlar gibi asalakları izledikçe ajdar bile mega star olur bu ülke de
Her alanda başarılı olmak istiyorlar fakat böyle bir şey mümkün değil gerçekten zaten boşa bir ünlü lükleri var
Ünlü sefiller çünkü. Şu buse korkmaz o kadar çirkin ki abi kim ünlü etti bunu
belki satar umudu..
takipçilerin gücüne inanıyorlar..
şarkılarda büyük para var. Ayrıca böyle insanları seven sevmeyen herkes açıp da bi bu napmış diye dinlediği için gereksiz para kırıyorlar
Cemre solmazın sesi güzel senin kulağın da sıkıntı var bence. Yalın sade sesini dinledim gayet hoş...
Buse nin şarkısı var mı? Ece Taylan mıdır roylan mıdır o kızın bir sarkisini gördüm.
Abaza’lar zengin ediyor bunları
Kliplerinde vucut sergiledikleri için
Daha fazla Para kazanmak için
Bunları destekleyen salaklar yüzünden
Kuşu güzel
Para için
tamamen bombos
Dinlemedim , hiç
Boş işler müdürü