Neredeyse bütün tiktok fenomenleri şarkı çıkarmış. Hayır hepsinin sesi de berbat yani. Bir de milyonlarca dinlenme almışlar, bunları hangi kitle dinliyor?
Tiktoker olup, sesi kötü olanlar neden sürekli şarkı çıkarıyor?
Tik tok etkileşim algoritması çok yüksek bir platform, örnek verirsem jennifer lopez’in instagram üzerinde yayınladığı bir klibi bir günde 30 milyon kullanıcıya ulaşmış tiktok üzerinde ise 100 milyon. Dolayısıyla tik tok üzerinden kısa sürede bol bol takipçi kasıp, hiç bir his uyandırmayan, şarkı yapmak için şarkı yapan, gündemde kalabilmek için şarkı çıkartmak, diğer platformlarına destek sağlamak için şarkı yapan, daha çok kitleye ulaşmak için şarkı yapan vs. vs. bu liste uzar aga. Ama bildiğim tek bir şey varsa o da şudur : Bir çoğu sesinin ve şarkılarının kötü olduğunun farkında hatta benim için hepsi ve insanlar merak ve dalga geçmek için "bu a*cık ne yapmış acaba" diye bile o tıklamayı yapınca otomatik olarak yükselmeleri hızla oluyor ve sürekli gündem de kalabiliyolar, para ve daha fazla kitle için kendini artık rezil edemeyeceği duygusuna varanlar şükür ki bir’de bırakıyor ama hırs sahibi olanlar inatla nefret’ten para kazanmaya devam ediyor. Tik tok’un en b*k’tan kullanım şekli bize ait bana kalırsa.
Gece vakti erinmedin açtım neymiş diye gülmekten koptum bi insan kendine bu zulmü niye yapar ya. Bide youtube'da bi çocuk söylüyor yeni neslin beynini yıkıyorlar böyle
Yakın zamanda bu TikTok uygulaması ile ilgili üyelik aldım hatta üyelik almadan bile biraz şöyle inceledim o kadar saçma sapan şeyler gördüm ki evet eğlenceli insanlar da var hepsi kötü değil yani uygulamanın tamamı %100 kötü demek haksızlık olabilir ama tamamen teşhir ürünü kadınların kendini teşhir ettiği bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
44
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında, her tiktokerin çıkardığı şarkıyı Yunanlara veya Ruslara iteleyebiliriz. Bunu yaptık da hatta, bakın şu şarkının yorumlarına full Rusça. Neden? vatani görevimizi yaparak şarkıyı Ruslara armağan ettik arkadaşlar hiç merak etmeyin.
Reynmene özendiler. İstanbul’da kime omuz atsak ben fenomenim der. Öyle bir hal işte. Gerçi bunları takip edip, fenomenim algısı oluşturan insanlarıda anlamıyorum. Onlar ayrı salak.
Çünkü işin ucunda para var ben bile sesimi beğenmem teklif gelse veya yapmak istesem takipçim olsa kazanıcaksam direk çıkartırım şarkı sen dinle diye çıkarmıyorlar para için ve haklı tek sebep
Yav hepsi çöp çöp müzisyen olarak görmüyorum hiçbirini sözlerinde mantık aramak bizim mantıksızlığımız olur, onun gibiler dinleyip takip ediyor işte xd
bu türk toplumundaki gençler git gide gerizekalışıyorlar hele o tiktok nedir ya kadın ilk gecesindeki kanı çarşafta paylaşmış ya olum ne aptal ınsanlar varya iğrenç
ben gizli gizli baba yorgun dinliyorum. Hoşuma gidiyor. Ben blues, led zeppelin falan da dinlerim. Müzik kulağına hoş gelen şeydir. Bana göre şiki şiki, karpuz da eğlenceli şarkılar :)
Çünkü dinlemiyor izliyor. Şarkı çıkarmak için ses değil fizik gerekli günümüzde. Her ne kadar bu aşırı saçma ve iğrenç olsa da izleyen/dinleyen kitleler sayesinde (!) bunu değiştirmek hayli zor ☯️
Kulağımız kanasın diye bide ülkede berbat şeylerin popüler olduğunu biliyorlar değerlendiriyorlar aptal duruyorlar ama hepimizden zekiler paranın içinden geçiyorlar şaklabanlıkla 😅
Günün insanlarının hoşuna gidiyor demekki destek sağlıyorlar. Destek olmadan zaten onların bu hale gelmesi zor. Toplumda çığrından çıkmış. Ne halleri varsa görsünler. 😏
Ya şu beyniniz kendi kendini imha mı ediyor bilmiyorum ki. Her şeyi beğenmek ZORUNDA MIYIZ? Siz hemcinslerinizin yaptığı her şeyi beğeniyor musunuz? Beğenmemek kıskanmak mı demektir? Bir de yaptıkları iş mantıklı olsa. Yenilik dediğin şey işi bilmeyenlerin sırf ünlü olmak için belirli bir kitle tarafından tanınıp aptal bir sürü tarafından osursalar begenilecekleri için müziğin içine etmeleridir. Eline mikrofon alan sesi kötü olsa da prim için şarkı çıkarıyor. Bir de kendilerini sanatçı sanıyorlar 🤦♀️ Şarkıları güzel olsa çıtımız çıkmaz kızlara b*k atıp durmayın mallar. Yenilikle saçmalığın farkını bilmiyorsun. Bir işin içine edip saçmalamak yenilik değil
Başarılı olamaz hemcinsim beğenmem fakat kızlar gayet başarılı şarkıları gördüğüm kadarıyla büyük ilgi görüp tutuyor o halde sizlerin tutumunuz kıskançlık olarak algılanıyor bizler tarafından.
Başarılı/başarısız olan herhangi bir şeyi beğenenler çok olsa da bu beğenmeyenlerin kıskandığı, şarkının çok dinlenmesi kaliteli olduğu anlamına gelmez. Çoğunluk, şarkılar gerçekten saçma olduğu için dalgasına dinliyor dalga geçip gidiyor izlenme artıyor. Sizin kızlarla kafayı bozmuşsunuz siz beğenmeyince bir şey yok ama biz günah keçisi kıskanç varlıklarız (!) Bu şarkıları gerçekten güzel buluyorsan acırım sana çok güzel olup az dinlenen şarkılar var.
Abi yok ben duvara konuşuyorum arkadaşım biz erkekler hemcinsinin yaptığı bir şeyi beğenmeyince koskonoyorsonoz demiyoruz. Şarkı güzel bile değil. Sen bütün kadınların düşüncelerini birebir biliyor musun? Beğenmemiş olamaz miyiz aptal şarkıları? Ne bu nefretin? SADECE beğenmemiş olabiliriz hemen yaftalamaya çalışmalar falan hiç hoş değil. Algılamanda büyük sorun var.
@Tek_taraflı_ask Hanımefendi başarılı kızcağızları nefretle yoruma tutan sizsiniz burada kızı savunan kişi benim. Gayet başarılılar ilgi görüyorlar bu hanım kızlarımızın her yaptığı işler oldukça başarılı.
Hala algılayamadın sorun cinsiyet değil ŞARKI. Millet ilgisinden/beğendiğinden değil dalgasına dinliyor ve erkekler de dalga geçiyor. Erkek olup da beğenilmeyenler de var. Her kadını aynı kefeye koyamazsın. Didem in ve Güneş'in yaptığı şarkılar onlar da genç olmasına rağmen beğeniliyor çünkü KALİTELİ. Sana göre tiktok da her haltı yapıp takipçi kazanan da başarılı o zaman.
@Tek_taraflı_ask Her iş eleştiri alabilir fakat benim kendi düşünceme göre yaptığı iş tutuyorsa başarıyorsa kötülemem. Arabesk ağırlıklı dinleyen biri olarak söylüyorum pop fazla ilgi alanımda değil Demet Akalın başta olmak üzere birkaç kişiyi takip ederim diğerlerini fazla kasmadan dinler geçerim.
@Tek_taraflı_ask Dalgayı denizi biz bilemeyiz o bir görüş sadece, bu hanımlar çok popüler ve müzik dünyasında şarkılarıda tutmuş ben helal olsun demekten başka bişi yapamam. Siz şarkı çıkarın sizi görelim kolay değil.
Özetle ben tiktok fenomenlerini seviyor her alanda destekliyorum güzel yenilikler katıyorlar. Sen beğenmemeye devam edebilirsin günlerce tartışmaya gerek yok iyi akşamlar dilerim hanımefendi.
Çünkü autotune Bence herkes şarkı çıkarabilir hazır o kadar takipçileri haterları varken çıkarıyorlar niye çıkarmasınlar dinleyeni var mı var. Onlara şarkı, müzik kategorisinde bakmayın gene de siz.
Müzikle hiç alakası olmayan insanların çıkarttıkları şarklar 20miluon dinleniyor. Aşırı saçma ama dinlenmesinin sebebi ÇOCUKLAR. Mesela kuzenlerim küçükler daha ve kafayı bozmuşlar tik tokerlarla -_-