Siz ne düşünüyorsunuz?

Tamam söylesinler ama uluorta söylemesinler veya başka insanlara kendilerini dinletme mecburiyetinde bulunmasınlar. Gereksiz yere duygusallık yapmaya bence gerek yok eğer bir insanın sesi kötüyse ben bunu dinlemek istemem. Karşı taraf da gereksiz yere bunu alınmasın kırılmasın.
Çok haklısın. Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe gibi isimler doğal yetenek tabii ki ama her ses eğitimle düzeltilebilir. Çok mükemmel olmasa da iyi olur yani. Ayrıca iyi olmasa bile her insan şarkı söyleyebilir, eğlenebilir. Mesela benim sesim aşırı kötü ama duştayken, konserdeyken, arabadayken bağıra bağıra şarkı söylerim. :D Siz de söyleyin, boşverin. :D
Hayır buna vergi konulmalı. Sesi kötü olanlar gürültü kirliliği yaptığı için kesinlikle vergilendirilmeli. Ajdar, YouTuber tayfa, tiktoker ve twitchciler söylememeli söylerse vergi vermeli.
😂
Cevap
10Cevap
Sözlü müzikleri hiç sevmeyen biri olarak şarkı söylenmemesini tercih ederim. Dinlediğim müzikler sözsüzdür. Şarkı söylenmesin, çalınsın.
sıkıcı olmuyor mu?
ben de dinlerim ara sıra sözsüz müzik ama bir süre sonra sıkıcı oluyor
Bakarım bu yazdığın şarkıya
Mesela benim kötü tekken söylüyorum ajdjwkd yine de herkes istediğini yapmalı ya. Kafasına göre eğlenebilmeli herkes.
İşi ehline bırakmak lazım bence.
Ne kadar eğitim alırsam alayım, kulak tırmalamaktan öteye gidebileceğimi düşünmüyorum.
Söyleyebilirler benden uzakta.
Eğitim alarak yaparlar bencede.
Kendi kendine söylemeli başkalarını rahatsız etmesin yeter
İyi bir eğitimle neden olmasın
olur bence de
Kendi kendine duşta neden olmasın sjsj
banyoda yankı olur millete rezil olmak istemem
Asıl anca öyle söylenir çıkınca olmaz
Ya sana nasıl mutlu olacaksa öyle takilsinlar
Kendilerine söylesinler ne güzel işte.
Müzik kulağı varsa söylesinler
Söyleyebilir.