Ben bu konuşmaları yapan bir kaç kişinin dürüst olmadığına şahit olduğum için samimi bulmuyorum artık. Öyle olabilirler evet ama çok fazla dile getirmeye gerek yok. - Sürekli marka takıntısı olduğunu dile getiren insanları samimi buluyor musunuz? #Mireya#MarkaTakıntısı#Samimiyet
Sürekli marka takıntısı olduğunu dile getiren insanları samimi buluyor musunuz?
Genelde insanlar giydiği , takındığı markalı eşyalarını sürekli dillendiriyolarsa , ya gösteriş içindir , ya kendini yukarılarda bir yerde görür , ya da çok ukaladır. Ama eğerki markalı eşyaları ile gerçekten rahat ediyorsa veya zevkine uyuyorsa , bunu da birilerine gösteriş için veya başka bir sebepten ötürü yansıtmıyorsa , ona saygı duyarım. Çünkü bazı markalı eşyalar gerçekten giydiğini hissettiriyor. Hem kaliteli ve uzun ömürlü oluyor , hem de rahat ediyor insan.
Markayı beğeniyorsa eyvallah da kimileri hava atmak için takıntı yapıyor bir röportajda denk geldim kız elinde iPhone ve "İphone olmazsa yapamam" diyor soru sanırsam hangi marka hayatınızdan çıksa üzülürdünüz gibi birşeydi aşağıda birkaç kişi kızı eleştirmiş iphone marka değildir Apple markadır iPhone modeldir diye
Hayır bulmuyorum şunu söylemek istiyorum ama marka olarak bir ayakkabı firmasının ayakkabısını kullanıyorum oda rahat eve ayakta çok duran insan olduğum için ayağım da ağrı ya da rahatsızlık olmuyor o yüzden bu marka yı kullanıyorum giyim de ise fazla önem vermiyorum markaya
En İyi Cevaplar