Ünlüler yıllardır sütyensiz sokağa çıkmayı savunuyor. Pek çok ünlü sütyensiz stilleriyle her gün olay oluyor. Peki sütyensiz sokağa çıkmak, trend olduğundan mı, rahat olduğundan mı her gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor?
Ufak göğüslüler için öyle valla ben sütyensiz çıkayım lopur lopur sallanır yolda ne kadar abaza varsa takılır heralde :-D Bir kere bir dar elbise giydim sütyensiz arkası açıktı diye mahallenin bir delisi vardı. Adam her geçene bişey diyo bir balıkçının önünde oturyo ama kime ne derse doğru dermiş. Bir adam 6 yaşında kızıyla gidiyo kıza ne dese beğenirsiniz sen büyüyünce büyük o. spu olcan dedi :-D Ben de tam geçiyorum herkesin için de oyyy memelere bak memelereee diye bağıyıro balıkçının önünde rezil oldum teyzemle güle güle kaçtık ordan :-D
Hani böyle bişeye karşı kadınların ortak bir savunması varya, 'Ben erkekleri azdırmak için böyle giyinmiyorum. Sadece rahat hissettiğim için böyle giyiniyorum.' Bu bence tamamen yalan. Böyle gezen bayanlar erkeklerin ona bakacağından adı gibi emin ve çoğu da bunu bilerek yapıyor. Trent olduğu için sütyensiz geziyorlar. Bunun biraz kadınlarla alakası var.
Zaten herseyin civisini cikardilar bir o eksik madem rahat olacaklar hic birsey giymesinler erkeklerde giymesin ne rahat olur degil mi? Cevabim insan olan kadin erkek farketmiyor biraz adabini bilecek ve ona gore davranacak cocuklarimiza ornek olmamiz gerekiyor yoksa cilki cikmis millete döneriz
Türkiye'de de eskiden modaymış mini etek, sütyen giymemek falan, biraz yaşı olanlar o günleri özlemle yad ediyorlar :D Türkiye'de şimdi çok zor hatta imkansız, anca ünlüler dener o da izlenmeye alışık olduklarından, milletin bir şey yapacağından değil meme ucu gözüküyorsa alışık olmadığımızdan bakarız her türlü
Bir erkeğin eroksiyon halinde gezmesi ne kadar etik değilse, bir kadınında kadınlığını belirletecek şekilde giyinmesi etik değildir... toplum ahlâkını zedeleyici davranışlardan uzak durulmalı...
Dışarıdayken sütyen giymiyorsam bikini giyiyorumdur. Dışarıda sütyensiz rahat edemiyorum o yüzden tercih etmiyorum. Rahatlıktan ziyade trend bana kalırsa birçoğu.
Turkiyede gogus bir cinsel obje olarak goruldugu icin cok dikkat ceker sutyen giymeyen kisininde rahat edecegini sanmam ki sarkik gobege inmis gogusleri sutyensiz birakirlarmi bilemem yoksa rahat olmasina cok rahattir suymtyensiz dolasmak
Yok o zamanda sarkık olanlarda dik ve doğalmış gibi gösteren iç çamaşırları kullanırlar.
Bir kaç ay evvel AVM leri hepsinde bulunan bir iç çamaşırı mağazasında duvardaki ürüne bakıp ne olduğunu anlamamıştım, daha sonra hanım efendiye sordum bu hangi sakatlığı olan insanlar için kullanılıyor diye.
CEVAP !!!
Aslında bu ürünler;
Popo Kaldırıcı külot,
Popo Büyütücü Korse,
Olarak kullanılıyor demez mi?
ŞOK !
ŞOK !
ŞOK !
Ama sanıyorum ki?
Ben içten içe yine de haklıyım.
Yaa görüntü için bu tip aksesuar kullanan kişiye sağlıklı kişi denilip denilmeyeceği konusunda kararsızım. .
En İyi Cevaplar