Kendall Jenner sütyensiz sokağa çıkmayı savunduğunda hepimiz neye uğradığımızı şaşırmıştık. Ancak gün geçtikçe stil ikonları arasında sütyensiz stiller yayılıyor..Ünlüler yıllardır sütyensiz sokağa çıkmayı savunuyor. Pek çok ünlü sütyensiz stilleriyle her gün olay oluyor. Peki sütyensiz sokağa çıkmak, trend olduğundan mı, rahat olduğundan mı her gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor? Önemli olan rahatlık mı yoksa trendi mi? #Meczup
Çok büyük rahatlık. Sütyen çok büyük göğüslü ve çok küçük göğüslü kadınlar için gerekli bence. Çok büyük olunca toparlayıcı şekillendirici bir şey gerekiyor. Çok küçük olunca orada göğüse benzer bir şey olduğuna dair bir görüntü verilmesi gerekiyor :D Normal boyutlardaysa çok gereksiz ve rahatsız edici bir şey kesinlikle. Ama tabi ki dikkat çekici görüntüler vermek istemeyenler üzerine giydiklerini ona göre seçmeliler. Misal sütyensiz penye tişörtle dışarı çıkıyorsan ay taciz edildim demeyeceksin. Aslında kimsenin kimseyi hiçbir koşulda taciz etmeye hakkı yok ama hakka hukuka göre işlemiyor her zaman insan davranışları.
Bunlar rahat insanlar, yabancılar da olur zaten bu durum. Bizim ülkede yapabilen var mı bilmiyorum, çok zor. Olması doğru mu? Bence değil, utanırım bakarken ben. Azıcık edep.
ben desteklemiyorum kendi kafasina gore yasam tarzi her gun tabulari asarak yukselmeye basladi.. bence biryerde ahlaksizlik bu.. karsi cinsi tahrik ediyosa giydigin kiyafet ozaman bunun savunulucak bir tarafi yok.. Zaten egitim seviyesi yuksek olan insanlarin yaptigi birsey degil
Sutyeni doktorlar sağlık açısından önermiyor, sadece sarkmaya etkisi olduğunu söylüyorlar. Ben sağlığın rahatlıktan ve modadan önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak sokağa bu şekilde çıkmak cesaret ister.
Rahatlık esas olmalıdır. Sütyen aslında düşündüğünüzde gögüslerin sarkmasına ve rahatsız olmanıza sebep olur. Sütyen takmayan birisinin kolay kolay gögüsleri sarkmaz
Bence hiç hoş değil ayıp bir kere ondan sonra sapkınlığa neden oluyor belli oluyor herkes düzüyor bence hiç güzel olmaz şahsen ben evli olsam eşimin sütyensiz dolaşmasına asla izin vermem
En İyi Cevaplar