Moda & Stil Sütyensizlik yeni moda mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa sadece yaz mevsiminemi özel? Güncellemeler+1 yıl Güncell Sütyensizlik yeni moda mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Sanırım moda dün düğünde 3 5 kişi takmamış klsdnfklds 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Dün bende ordaydim dikkatimi cekti o yüzden aklima sormak geldi :) Yorumla parlayantekyıldız +1 yıl Sende durup oturup takmışmı diye mi görmeye çalıştın Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Görmeye çalışmıyorum zaten abes bir şekilde belli oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Emin ol hemcinslerinin bile dikkatini cekiyordu Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Yook illa bir laf sokmaya çalışacak ya 😏😏 Yorumla Soran +1 yıl Anladim kolay gelsin o zaman :) Yorumla
Leylaaaa45 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Hic bir seyin icine sutyen giymiyorum bakan baksin UTANMIYORUM MEMELERİMDEN✌ 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Utanicak bir sey yok zaten Yorumla Leylaaaa45 +1 yıl Öyle😘 Yorumla Soran +1 yıl Guzelin utanmasi olmaz Yorumla Leylaaaa45 +1 yıl ☺ tatlisin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Balik9191 +1 yıl Yemin ediyorum ki efsanesin ❤️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yo sutyenlilik moda bence. Sonucta sutyensiz dogduk 2 1 Yorumla anticorr00 +1 yıl ama gıymeyen cok artık Yorumla
vlbego Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Kendimi disardayken öyle pek rahat hissetmem ama evdeyken her zaman çıkarırım 3 1 Yorumla terebro +1 yıl neden cevap vermedin Yorumla
Emily321 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Daha rahat ve iyi hissettiriyor :) 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne guzel 😊 Yorumla Emily321 +1 yıl Evett 😉 Yorumla
Kopegiolanbikizimm Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çekicilik göstermenin yeni bi şekli ama katılmıyorum 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. son günlerin gözde reformu haline geldi 1 0 Yorumla
sılaaaaax Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sıcakta hiç çekilmiyor yaza özel 👍🏼☺️ 1 4 Yorumla anticorr00 +1 yıl fenasınız sız artık Yorumla sılaaaaax +1 yıl Artık ne? Öncesini ne biliyorsun da artık fena olduğumu söyleyebiliyorsun :) yorum yapmak için yapmayın lütfen Yorumla anticorr00 +1 yıl butun kızlar fena dıyorum Yorumla Mustitiifi +1 yıl Sütyensiz dışarı çıkabiliyor musunuz😳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sanırım moda dün düğünde 3 5 kişi takmamış klsdnfklds
Dün bende ordaydim dikkatimi cekti o yüzden aklima sormak geldi :)
Sende durup oturup takmışmı diye mi görmeye çalıştın
Görmeye çalışmıyorum zaten abes bir şekilde belli oluyor.
Emin ol hemcinslerinin bile dikkatini cekiyordu
Yook illa bir laf sokmaya çalışacak ya 😏😏
Anladim kolay gelsin o zaman :)
Hic bir seyin icine sutyen giymiyorum bakan baksin UTANMIYORUM MEMELERİMDEN✌
Utanicak bir sey yok zaten
Öyle😘
Guzelin utanmasi olmaz
☺ tatlisin
Teşekkür ederim 😊
Yemin ediyorum ki efsanesin ❤️
Yo sutyenlilik moda bence. Sonucta sutyensiz dogduk
ama gıymeyen cok artık
Kendimi disardayken öyle pek rahat hissetmem ama evdeyken her zaman çıkarırım
neden cevap vermedin
Daha rahat ve iyi hissettiriyor :)
Ne guzel 😊
Evett 😉
Yo değil, ben hiç giymiyordum zaten
Çekicilik göstermenin yeni bi şekli ama katılmıyorum
Odak noktan çok boktan
son günlerin gözde reformu haline geldi
Bence yaza özel kansk
Yaza özel
Yaza özel ama her zaman güzel
avm de gıymeden dolasan cok
Sıcakta hiç çekilmiyor yaza özel 👍🏼☺️
fenasınız sız artık
Artık ne? Öncesini ne biliyorsun da artık fena olduğumu söyleyebiliyorsun :) yorum yapmak için yapmayın lütfen
butun kızlar fena dıyorum
Sütyensiz dışarı çıkabiliyor musunuz😳
yaza özell