Evde rahat rahat sutyeniz geziyorum ama göz var izam car lütfen büyük duranlar sokakta gezmesin hem erkekrler donuyor bakıyor hemde kadınlar yani tamam etiket istiyorsanız başka yerde yapın herkesin içinde yapılmaz kardeşim birazcık ailenizden saygı aldıysanız yapın. Oda kendi düşüncenize kalmış beni bağlamaz da söylim dedim insanlık namına
Kasitli olarak giymiyorum. Sutyen takmadığım zaman, soğuk havalarda üşüdüğümde falan belirginlestiginden istemdışı belli oluyor. Buna çözüm yok ne yazık ki.
Zaten örtünme ile ilgili ayette onu diyor.. Muhammed kadınlarına söyle ki karşısındakilerde şehvet hissi uyandıracak göğüs uçlarını örtsünler... En tahrik edici tarz o.
Knk soru kızlara ama biz de cevap verebiliyoruz :D bizimde mm ucumuz var sanırım sonradan soruyu genel yaptın :D rahatsız olmuyorum ve giyerken ona dikkat etmiyorum.
Dün bir tane gördüm. Amann kim kurdu bu santrali buraya, derdim. Tabi erkek olsaydım.) şaka maka hoş dursa da 1. Fiziği göze hitap etmeyen biri giyince gercek anlamda korkunc görünüyor 2. Fazla al beni' li olduğu için belli şartlarda olmazsa uygun olmuyor diye düşünüyorum
Sütyen takmayı sevmiyorum. Üniversiteye başlamadan önce çok da kullanmadım şimdi de desteksiz takıyorum ama Pentide göğüs ucu gizleyici diye bir şey var hayat kurtarıyor. Harika bir şey öneririm
En İyi Cevaplar