Moda & Stil Kızlar aranızda böyle giyinen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim ara ara kullandığım bir stil. Aşığım resmen. Beyler sizce kızlara yakışıyor mu bu tarz? Kızlar aranızda böyle giyinen var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
elifguccix Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bayılıyorum. Okul başlasa da şöyle giyinip gitsem ✩ 0 0 Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzel renklerle kombine olursa tadından yenmez. Benim de hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
BeyefendiÇağtay Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şu kocaman ayakkabılı fotoğraflar iğrenç. Ne oran var ne orantı. Kızların ayağı kolundan daha büyük gibi gözüküyor. 0 0 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kızlar böyle giyinmek çok mu zor? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya Yorumla
pirasa554 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Depresyondayken boyle giyiyom ve uykum varken 0 0 Yorumla
2-4-6-Trinitrotoluen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben böyle giyiniyorum valla jdjdjsj 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl İtici geliyor bana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İğrenç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İtici bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bayılıyorum. Okul başlasa da şöyle giyinip gitsem ✩
Güzel renklerle kombine olursa tadından yenmez. Benim de hoşuma gidiyor
Şu kocaman ayakkabılı fotoğraflar iğrenç. Ne oran var ne orantı. Kızların ayağı kolundan daha büyük gibi gözüküyor.
Kızlar böyle giyinmek çok mu zor?
Dimi ya
Depresyondayken boyle giyiyom ve uykum varken
Ben beğeniyorum rahat kombinleri.
Ara ara evet çok iyi oluyor
Ben böyle giyiniyorum valla jdjdjsj
güzel bu tarz
İtici geliyor bana
Olabilir
İdare eder
İğrenç
Niden