Evet giyerim
Giymek isterim ama utanıyorum elalem ne der diye
Hayır bana çok ters
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Üstten göğüs dekoltesini normal karşılayıp da alt göğüs dekoltesini tuhaf karşılayanları da hiç anlamıyorum :D ikisi de göğüs dekoltesi işte. Eğer alt göğüs dekoltesi yaygınlaşırsa herkes normal göğüs dekoltesi kadar normal karşılar diye düşünüyorum. Bence çok güzel alt göğüs dekoltesi ama giyildiği yer önemli. Her şehirde giyilmez
Ama yer çekimi diye bir şey var kfkglhkhkg
Böyle kıyafet batsın. Bu çıplaklık hatta teşhircilik. Olmadı modernlik medeniyet uğruna insanlar çıplak gezsinler. Buna medeniyet diyorlar taş devrinden kalmış kıyafet giydirmiş gibi görünüyor...
Evet kadınların genelde içlerinde olan en bastırılmamış duygularından biri bu teşircilik
@zaferpekek Bu tip kılık kıyafetler kalksa ne düşünürsünüz.
Bir de bu teşircilik değilmiş gibi davranan ve hemen kendini savunmaya geçen bjr tayfa var.
Yasaklarla bir yere gelinmez kendini teşir etmek isteyen bir çok şekilde yapabilir bunu ve yapıyorda hatta bir çok kadın ergenliklerinde ilk teşirciliklerini çevrelerinden ilgi çekmek için yapıyor ama sınırlarını kendileri belirleyerek
@zaferpekek Yapan her şekilde yapar yasayı takmaz diyordunuz zannımca. Ama bu yasa çok fazla ceza içerse ve bunlar caydırıcı olsa?
Genelde yasaklanan şeyler daha tatlı daha çekici olur bir çok sapıklığın temelinde bu tür yasaklar var bir çok kadın teşircilikten aldığı zevki normal cinsel yaşantısından alamıyor
@zaferpekek Bunun adına medeniyet diyorlar benim anladığım bu.
Medeniyet ilginç ama şu kesin çıplak olsalar bu kadar ilgi çekmezler
Bu tarz dekolteli bana çok hem de çok ters 😂 sadece omuz dekoltesi veririm ben bir de sırt dekoltesi güzel onu da düşünürüm ama böyle göğüs altı dekolteli bana fazlasıyla ters ve itici gelir.
ülkemizde cesaret eden kız olmaz zaten evde giyebilirsin sadece
Bence bu görüntü şov dünyasına solan insanlara yakışıyor ama normal bir vatandaşın bunu sokakta giymesi bence tuhaf.
Cevap
15Cevap
günlük giyim için pek uygun değil gibi
Bu tip, alttan dekolte kullanabilecek göğüse sahip olan kadınlar muhtemelen toplam kadınların %1'i falan olduğundan daha çok trend olmadan elemine olacağı görüşündeyim bunun...
Bu farkli alanlarda tercih edildiği zaman çok farklı zamanlar geçirebiliyosun
Abla 3 defa okudum anlamadım
Biraz büyüyünce daha iyi anlarsin boş ver
Yiyince büyürsün diyorlar doğru mu abla
Ahahaha defol allah aşkına 😅
Ama abla neden böyle yaptın. Ağlarım bak
Penis gibi gögüsler de yer çekimine karşı koyabilme kabiliyeti geliştirir ise bence çokta güzel bir dekolte ama yer çekimiyle beraber olmuyor. Çok tehlikeli. Bir anda 25 lik gibiyken 60 lık olabilirsiniz.
Açıklık değil hacı bu, çıplaklık. G*tlerinin yarısı görünen şortları giyen edepsizler, bunu da giyerler. Yazık. Kendilerini pazarlamaktan başka bir şey değil.
+1
Kızlar siz katılsanız bile, ruhlarına kadar işlemiş bazı sapık erkekler buna böyle eksi atar.
Çokta tınn.
Evet tabi yazın genelde daha çok tercih ederim.
Hayır
Bundan daha çirkin tek bir şey var, o da deri pantolon
Hepsi alttan bunların daha çok değişik dekolteli var bence.
bende normal dekolte diye anladım bu moda değilki sanki göğüsün sığmamış gibi bir şey saçmalık ve rezilliğin dibine vurulmuş bir açılma ve dekolte şekli diye düşünüyorum.
Amma kaşıntılı tipler var bu ülkede. Sonra birisi ziqse zikqi dersiniz ya orp... uları
Güzel olan göstermek ister, diğerleri bahane uydurur.
Bu fotoları bulmak için hiç ugrasmadigina inanıyorum senin derdin ne sanane hatta giyeriz giymeyiz giysekde gözler üzerinizde giymesekte star gibiyiz sokakta bile
Ne anlatıyon kızım
Senin de bu soruyu bulmak için hiç uğraşmadığına inanıyorum
Açıklığa alışan toplumu çıplaklığa da alıştırdılar :/ yazık yakında ortalık karışır bu yüzden :/
@Behavaha Devam etsinler bu yolda zaten toprak harekete geçti depremler başladı bu yıl neler göreceğiz bakalım :/
@Behavaha :D neyse boşverin konu başka yerlere gidiyor :D dini biraz incelerseniz zamanında bazı sapkınlıklardan sonra felaketlerin olduğunu görürsünüz. ben demiyorum olmuş oluyor da bunun benim dememle de alakası yok
Ben tercih ederim, neden olmasın
@yamankorl jinx cosplay wqelkxjqwekjlqw
öyle istiyorsan göğüs altı dekoltesi değil crop oluyor yanlız kankam sen bilirsin yine ama
@yamankorl benimde var
@yamankorl aynı büyüklüktedir ya spor yapınca zaten ele avuca zor gelir
@yamankorl hiçte demiyor ki kaşarlar elde edemediğine şerefsiz diyor
köylü müsün olm çocuğa bakıp eşiyle ilgilenmek kadar iyi bişey yok he unutmuştum senin part time sokak kadını oldugunu cinsel objeden başka bişey olarak görmicekler seni senin gibilerde orada burada milletin altına yatar kendini bir şey sanar
@yamankorl dayı nefisine hakim çık kendine gel 250 gr her yerde var qwkelxqwewq
bize ne oldu yaww bize ne oldu !!! bunlar bize yakışmaz açık ve net !!!
Hayırdır reis 😀
giyerlerse bakarım da aklımdan geçenler onların hoşuna gitmez
Üstten göğüs dekoltesi bırakırım alttan değil
aşırı hoş duruyor evet
Evde veya sahilde olabilir
Giymek isterim de utanırım
Küçük şehirde mi yaşıyorsun
Hayır
Otoban memuru olsaydım giyerdim
Giymek isterim ama utanıyorum
Bunu giyen açık ve net o r o s p u d u r.
dekolte sevmiyorum
Hayır bana çok ters
Türkiye'de zor
Burada hayır derler ama çoğu giyer.
Türkiye'de giyilmez bu. d
evde eşime giyerim.
çok saçma bir kıyafet
Giymem
Esimi ikna ede bilsem giyinmesini isterim
Başkalarının eşine bakması sana ne hissettirir
Gurur verir nedenki
Çoğu koca kıskanır o yüzden