Kadın Emeği Duş Jeli Önerileri ve Tavsiyeleriniz Neler Olur? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Duş Jeli Önerileri ve Tavsiyeleriniz Neler Olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Watson dan alıyorum hem hesaplı hem de çok kaliteli 0 1 Yorumla -July- +1 yıl Aynen bende Yorumla
dgkn89 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hacı bize yok mu laa :) hayrına banada alda 2 çimeyim 0 0 Yorumla
limonrules Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Down under fruit kicks şampuan & Dove go fresh cool moisture duş jeli 0 0 Yorumla
nightttblueee Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Vücuduna göre değişir bir Görsek vücudunu ona göre bir önerimiz olurdu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen erkeksin kakaolu çilekli falan olmaz güzel traş losyonları gibi kokusu olan bir koku olcak miss 0 0 Yorumla
iremkaya66 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Palmolive hindistan cevizlisi guzeldi 1 1 Yorumla SexyRabbit +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Fıstıklıkünefe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Dove kullanıyorum. Tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
tarikinann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Biz erkekler için Nivea 😂 sizin için de palmolive 0 0 Yorumla
Sev_gii Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Duru Shine harika kokusu 😊 0 1 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Hadi ya bnde istediğim gibi kokusu olanı bulamıyorum :) Yorumla
Ysminnnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Dushy bimde satılıyo ondan iyisini tanımam😂😂😂 0 0 Yorumla
karanlıgadokunmak Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Kakaolu güzel oluyor. Veya daha fresh bir şeyler. 0 0 Yorumla
buyurkızım Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Bas hacı sakiri gitsin arkadasNe jeli allasen 0 0 Yorumla
akılküpükendisi Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 34% +1 yıl palmolive seviyodum ama hepsi alerji yapıyo bana 0 0 Yorumla
gizli355 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Duru duş jeli güzel kokuyor şampuan pantene. 0 0 Yorumla
kelebeklergibi123 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 30% +1 yıl özel bir koku tercihin yoksa neden illa adidas ? 0 1 Yorumla Lordream Kokuları daha hoşmuş :) ve bugün adidastan alışveriş yapacağım uğraşmak istemiyorum aramakta :) Yorumla
sserraa Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Duru parfume serisi guzel 0 3 Yorumla sserraa Perfume* Yorumla Gizli Soran Kalıcılığı nasıl peki Yorumla sserraa Kalicigi guzel bir de benim aldigim dus jeli parfumumun kokusuna benziyordu. O yuzden bayagi iyidi :) Yorumla
oxcakmak Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Dove'ın bazı ürünleri var onları denedin mi? 0 1 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Hayır isana palmolive falan denedim ama daha farklı güzel ürün tavsiyesi istyrm Yorumla
Mavisiim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Elseve şampuan ve palmolive çilekli duş jeli 0 2 Yorumla Gizli Soran +1 yıl çiileeek <3 Yorumla Rosebud +1 yıl Çilek kokuyoruz ne güzel. sdfghjklş Yorumla
Bebegimcokadisin Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Nar kokulu al cok tatli 0 2 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Meyvelilerden sıkıldım artık ama onu denerim teşekkürler :) Yorumla Bebegimcokadisin +1 yıl Rica ederim Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Polmolive ocean 0 1 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla
utan_kac Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl clear mentollü - axe excite 0 4 Yorumla Gizli Soran +1 yıl mentol? yakıyor :( Yorumla utan_kac +1 yıl serinletiyor :) Yorumla Gizli Soran +1 yıl yakıyor valla bir denk geldi kullandık. aman aman yandı gözlerim :D Yorumla utan_kac +1 yıl göz yakmayan istiyosan dalin öneririm :D Yorumla
QueenBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl hacı şakir ya <3 <3 .d.d.d.d 1 2 Yorumla Gizli Soran +1 yıl amma gülmüşsün katılıyorum sana tamam ismi komikte bu tepki fazla :D Yorumla QueenBey +1 yıl benim mizahım bu kanks Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duru fena degil palmolive berbatt 0 9 Yorumla deepfear7 +1 yıl Nerden alayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogal icerikli markalari tercih edebirsin yves rocher mesela Yorumla deepfear7 +1 yıl Gratis mi watsons mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ikiside degil avm de magazasi var ben her urunu kullanamiyorum kuru ve hassas cildim sen ne kullansan olur ya watsonsta i love cilek guzel ona bakabilirisin😊 Yorumla deepfear7 +1 yıl Nivea bakayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda olur Yorumla deepfear7 +1 yıl Niye gizliye döndün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canim oyle istedi Yorumla deepfear7 +1 yıl Komik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bunu bile kızlara sorar oldunuz a* :D 0 1 Yorumla Gizli Soran +1 yıl sana mı sorcam a. q Yorumla
iamegoist Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Palmolive Çikolata Rüyası 1 4 Yorumla Black116 +1 yıl Çikolata gibi kokuyosa ben yemek isterim onu 😂😂 Yorumla iamegoist +1 yıl Ben kullanıyorum çikolata gibi kokuyor sırf o yüzden banyodan çıkmıyorm 😂 Yorumla Black116 +1 yıl Sanırım alırsam ben de öyle olurum😂 Yorumla iamegoist +1 yıl Flkfffkkfkf Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Palmolive mavi olanı var 1 2 Yorumla Askyuzunden Ama kurutmasin beslesin. Yorumla alektamovvik +1 yıl Besler besler hem gözenek açıcı hissediyosun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Watsons'dan alırsan kalıcılar var. 1 3 Yorumla Alman37 Marka önerin yok mu? Yorumla Cevap sahibi Markasını hatırlamıyorum ama mandalinalı filan var. Yorumla Alman37 Anladım teşekkür ederim Yorumla
Buuraks Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Rebul mandalina veya yeşil limon 1 1 Yorumla SexyRabbit +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
yahu senin duş jelinemi ihtiyacın var :D fıstık gibisin işte :D
Watson dan alıyorum hem hesaplı hem de çok kaliteli
Aynen bende
Hacı bize yok mu laa :) hayrına banada alda 2 çimeyim
Down under fruit kicks şampuan & Dove go fresh cool moisture duş jeli
Vücuduna göre değişir bir Görsek vücudunu ona göre bir önerimiz olurdu
sen erkeksin kakaolu çilekli falan olmaz güzel traş losyonları gibi kokusu olan bir koku olcak miss
Palmolive hindistan cevizlisi guzeldi
Teşekkürler
ersağ leylak duş jeli krem gerekmez
Dove kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Ben avon kullanıyorum 😁
Biz erkekler için Nivea 😂 sizin için de palmolive
Body mist al kullan 😊
Duru Shine harika kokusu 😊
Hadi ya bnde istediğim gibi kokusu olanı bulamıyorum :)
Dushy bimde satılıyo ondan iyisini tanımam😂😂😂
Kakaolu güzel oluyor. Veya daha fresh bir şeyler.
Bas hacı sakiri gitsin arkadas
Ne jeli allasen
palmolive seviyodum ama hepsi alerji yapıyo bana
Duru duş jeli güzel kokuyor şampuan pantene.
duru nun kokuları çok güzel :))
özel bir koku tercihin yoksa neden illa adidas ?
Kokuları daha hoşmuş :) ve bugün adidastan alışveriş yapacağım uğraşmak istemiyorum aramakta :)
Yves Rocher kullan. Mutlu olacaksın.
Kötü kokular geliyor burnuma
dove meyveli olanlar :)
Duru parfume serisi guzel
Perfume*
Kalıcılığı nasıl peki
Kalicigi guzel bir de benim aldigim dus jeli parfumumun kokusuna benziyordu. O yuzden bayagi iyidi :)
Dove'ın bazı ürünleri var onları denedin mi?
Hayır isana palmolive falan denedim ama daha farklı güzel ürün tavsiyesi istyrm
sahi ben duş jeli olarak ne kullanıyordum:D
sürekli değişiyorum su an avon
pantene şampuan arko duş jeli..
Elseve şampuan ve palmolive çilekli duş jeli
çiileeek <3
Çilek kokuyoruz ne güzel. sdfghjklş
Duru duş jeli dene beren saat ne de olsa :)
Alerji olur ya kullanma bnce
Hindistan cevizi aromalılar iyi oluyor bu konuda.
Avon senses kullanıyorum
Nar kokulu al cok tatli
Meyvelilerden sıkıldım artık ama onu denerim teşekkürler :)
Rica ederim
Polmolive ocean
Çok teşekkürler
clear mentollü - axe excite
mentol? yakıyor :(
serinletiyor :)
yakıyor valla bir denk geldi kullandık. aman aman yandı gözlerim :D
göz yakmayan istiyosan dalin öneririm :D
hacı şakir ya <3 <3 .d.d.d.d
amma gülmüşsün katılıyorum sana tamam ismi komikte bu tepki fazla :D
benim mizahım bu kanks
Clear Man ve Adidas duş jeli
hiç bir fikrim yok en güzeli dalin:D
Duru fena degil palmolive berbatt
Nerden alayım
Dogal icerikli markalari tercih edebirsin yves rocher mesela
Gratis mi watsons mu
Ikiside degil avm de magazasi var ben her urunu kullanamiyorum kuru ve hassas cildim sen ne kullansan olur ya watsonsta i love cilek guzel ona bakabilirisin😊
Nivea bakayım
Oda olur
Niye gizliye döndün
Canim oyle istedi
Komik
Le petit marselleas çok kalıcı tavsiye ederim.
bunu bile kızlara sorar oldunuz a* :D
sana mı sorcam a. q
Palmolive Çikolata Rüyası
Çikolata gibi kokuyosa ben yemek isterim onu 😂😂
Ben kullanıyorum çikolata gibi kokuyor sırf o yüzden banyodan çıkmıyorm 😂
Sanırım alırsam ben de öyle olurum😂
Flkfffkkfkf
Palmolive mavi olanı var
Ama kurutmasin beslesin.
Besler besler hem gözenek açıcı hissediyosun
Avonun düş jelleri güzel
Duş jeli ne la blendax la akıoz kanks
Duş jeli başlı başına zararlı zaten.
Watsons'dan alırsan kalıcılar var.
Marka önerin yok mu?
Markasını hatırlamıyorum ama mandalinalı filan var.
Anladım teşekkür ederim
Palmolive güzel ve kalici.
Rebul mandalina veya yeşil limon
Teşekkürler
Ben bebe şampuanı kullanıyorum kafam rahat :D
bimden aldım ben çok güzel kokusu var :D
palmolive Hindistan cevizli
Adidas Ice Dive ya da Palmolive Aroma Therapy.
Öyle bir ürün bulmadım bende
Doğal jel kollan bence
palmolive güzel
buzlu bademli
Yves rocher jojoba.
Bence palmolive. Krem nivea