Doğal duş jeli tavsiyeleriniz var mı? İçeriği temiz, doğal duş jeli tavsiye eder misiniz?

Doğal duş jeli tavsiyeleriniz var mı? İçeriği temiz, doğal duş jeli tavsiye eder misiniz?

Doğal, içeriği temiz duş jeli bulmak eskisi kadar zor değil. Bizler daha temiz içerikli ürünler istedikçe firmalar da böyle ürünleri bize sunuyorlar.
Temiz içerik dediğin için sana harika bir duş sabunu önermek istiyorum. Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu Paraben, Silikon, Parafin, Gluten, Fitalat içermeyen özel formülü sayesinde cildi nazik bir şekilde temizliyor ve çok iyi nemlendiriyor :)

Doğal duş jeli tavsiye edebileceklerim arasında ilkinci aklıma gelen Pure Line duş jelleri. İçeriğinin temiz olması ile kalbimi çaldı :)

İkinci aklıma gelen ise Yves Rocher duş jelleri. Genel olarak temiz içerikli ürünleri olan bu markanın duş jellerini de tavsiye edebilirim.

Cevap
5Cevap
Yves rocher in duş jellerini tavsiye ediyorum çok güzel kokuyorlar ve doğallar
Duru hydro pure diye bi marka var bilmem bilir misin ama cok iyi nemlendiriyo öneririm
duş jellerini hiçbir zaman sevemedim, çözümü her zaman doğada ararım. bioder ürünlerini öneririm. tamamen doğal ve kaliteli.
sabunddan şaşma bence
Rebul ve palmoliveden memnun kaldım
Palmolive tavsiye ederim
sadece sabun
Arap sabunu
En İyi Cevaplar