Ben duş jeli olarak ferah kokulu duş jellerini çok seviyorum. Sizlerin severek kullandığı ferah kokulu duş jelleri var mı? Ferah kokulu duş jeli önerileri için yorumlarınızı bekliyorum.

Ben duş jeli olarak ferah kokulu duş jellerini çok seviyorum. Sizlerin severek kullandığı ferah kokulu duş jelleri var mı? Ferah kokulu duş jeli önerileri için yorumlarınızı bekliyorum.

Ferah kokulu duş jeli önerileri vermek için geldiimmm :)
Bende genellikle ferah kokulu duş jellerini tercih ediyorum. Bu konuda oldukça başarılı olan duş jelleri ise Pure Line duş jelleri.
Ferah kokuları ile beni büyüleyen üç çeşidi var.
İlki Pure Line Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu Duş Jeli.

İkinci favorim ise Pure Line Misket Limonu & Paçuli Duş Jeli.

Üçüncü favorim ise Pure Line Matcha Yeşilçay & Müge Çiçeği Duş Jeli.

Bu üç koku çok ferah, seçmekte zorlanabilirsin :) Ancak kesinlikle bir tanesi seni mutlu edecektir :)
Ben bir süredir duş jeli kullanmayı bıraktığımı söyleyebilirim. Ne kadar güzel koksalar da cildimde istediğim yumuşaklığı bir türlü yakalayamamıştım. Taaa ki son denediğim harika sabuna kadar. Belki birçoğunuz çoktan duymuş ve denemiştir ama henüz denemeyenleriniz varsa aranızda beni iyi dinleyin.😂
Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu diyenler, evetttt doğru tahmin!💚

Ben Aloe Vera olanını kullanıyorum ama en kısa zamanda Sakura Çiçeği ve Micellar içeriklilerini de deneyeceğim.💚 Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu, hem Paraben, Silikon, Parafin, Gluten, Fitalat içermeyen formülüyle hem de o şeffaf görüntüsüyle saflığı resmen banyonuza taşıyor. Cildim kullanmaya başladıktan sonra bir bebek cildi kadar pürüzsüz ve yumuşak oldu. Size de mutlaka denemenizi öneririm.😍
Palmolive iyidir. Fiyatları da oldukça uygun. Ben severek kullanıyorum. Ayrıca kokusu çok kalıcı. Gün boyu tenimdeki o güzel kokuyu duyabiliyorum. Herkes tenin ne kadar güzel kokuyor diye dile getiriyor. Denemenizi tavsiye ederim.
Cevap
6Cevap
Ben pek beceremem bunları satın alırken. En güzel öneriyi bana da önerir misin :)
Erkek olsan old spice - high endurence onerirdim. Ama Türkiye'de üretilenlerin kalitesi nasıl bilemedim
Okyanus kokulu bir jel vardı dove'nin olması lazım
Yves Rocher ve creightons
Palmolive serisi lavanta olanı da güzel
Duş jeli çok saçma ya
Pure line tavsiye ederim harika kokusu var.
Pure Line Matcha favorim kalıcı kokusu var
Komili mavi duş jeli