Güzel kokan fresh hissettiren duş jeli önerileriniz var mı memnun kaldığınız?

Güzel kokan fresh hissettiren duş jeli önerileriniz var mı memnun kaldığınız?

Bioderma'nın duş jelini kullanabilirsin. Kokusu aşırı güzel ve kalıcı. Duş jelinin eğer daha kalıcı kokuya sahip olmasını istiyorsan eğer vücut nemlendirici losyonla birlikte kullan derim. Bu sayede kokusu uzun süre kalıcı oluyor. Ayrıca duş jeli alırken çok ağır kokular almamaya özen gostermeni rica ediyorum. Dediğim gibi nemlendirici losyonla birlikte kullanabilirsin.
Çok teşekkür ederim peki nemlendirici losyon önerin varmı🤍
Ceravenin nemlendirici losyonunu kullanabilirsin 💜
Çok teşekkürler 🤍
Rica ederim. 😊
Selamlar 😊
Güzel kokan duş jeli benden sorulur. Vücut kokusu kullanmaya bayılıyorum. Ancak koku kullanmak için önce tertemiz bir vücuda sahip olmak gerekiyor. Duşta hem derinlemesine hijyen sağlayan hem de güzel kokan duş jelleri kullanıyorum. Duştan çıktıktan sonra üzerimde kalan duş jeli kokusunu seviyorum. Ancak her duş jeli çok güzel kokmuyor. Aynı zamanda kalıcı da olmuyor. Benim duş jeli deyince tek bir favorim var. Sana ondan bahsetmek istiyorum.

Benim severek kullandığım ürün Pure Line Duş jeli. Çok sevmemin birçok sebebi sebebi var. Kokularından bahsetmeden önce diğer özelliklerine değinmek istiyorum.
Pure Line duş jelinin kokuları 12 saat kalıcı. Bazı duş jellerinin kokusu 10 dakika bile kalmıyor. Ama Pure Line duştan sonra bile mis gibi kokmaya devam ediyor. Kokuları çok doğal ve yapay kokmuyor. Gerçek meyve ve çiçek kokusu diyebilirim. Ayrıca temiz içerikli bir ürün. Vücuda zararlı olan alkol, paraben, yapay renklendirici gibi maddeler içermiyor. Bu yüzden cildimi tahriş etmiyor veya alerjiye sebep olmuyor. Vücudumda tam hijyen sağlıyor. Tıkanmış gözenekleri temizliyor. Her cilt tipine de uygun. Ben kuru ciltliyim, kardeşim de yağlı bir cilde sahip. İkimiz de severek kullanıyoruz. Kısacası bizim evin vazgeçilmezi.

Pure Line 10 farklı koku çeşidine sahip. İçerinden ayrım yapmak çok zor. Ben hepsini de denedim. Genelde ikili kombinasyonlar var. Örneğin Sümbül ve Misk kokulu olan favorilerimden bir tanesi. Tek bir koku yerine iki kokunun karışımından oluşmuş ürünler yapmışlar. Kokuların uyumları ise harika. En sevdiğim diğer kokuları: Deniz Mineralleri ve Deniz Yosunu, İncir ve Beyaz Gül, Kırmızı Meyveler, Matcha Yeşilçay ve Müge Çiçeği.
Bu kokuları bir deneyince bir daha vazgeçemeyeceksiniz. Bu yüzden en güzel kokulu duş jellerini arayanlara tek önerim Pure Line.

Duş jelini lif kullanmadan uygulayanlar olduğunu kardeşimden biliyorum. Eline aldığı duş jelini vücuduna uyguluyor. Ancak bu şekilde vücut temizliği sağlanmak. Tam bir hijyen elde edilmez. Bu yüzden lif kullanmak şart. Lif bir nevi peeling görevi görür. Ancak yine de haftada 1-2 kez kese yapmanızı tavsiye ederim.
Öncelikle lifinizi ıslatın. Bir miktar duş jelini lifin üzerine dökün. Ardından vücudunuzda köpürterek uygulayın. Çok sert bir kese kullanmayın ve derinlemesine hijyen için lifi vücudunuza bastırın. Lif sert olmazsa cildinize zarar vermeyecektir.
Duş insan psikolojisine iyi gelen, insanı rahatlatan aktivitelerden biri olduğu için ben duş rutinime çok özen gösteriyorum. Saçımı her gün yıkamazsam da vücudumu yıkıyorum. Cildim için en iyi, en doğru ürünleri kullanmaya çalışıyorum. Size de bunu tavsiye ederim.
Çok tesekkur ederim🙏🏻
Pure line yaseminli favorim😇
Tesekkur ederim bakacağım 😊
4 saat kaliyor kokusu
Çok iyiymis baya kalici o zaman
Aynen digerlerine gore pahali biraz ama degiyor ben gibi guzel koku manyagiysan hele
Güzel farkli kokulari seviyorum iyi olur o zaman bu severim😊
Ciceksi bu
Ciceksileri severim fresh olur
Ben Pure Line'nın hindistan cevizli olan duş jelini tercih ediyorum gadası. Neden Pure Line çünkü;
• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar.• Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar.• Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur.• Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır.• Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder.• Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler.• Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.• Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur.• Vücudun neminin kaybolmasına müsade etmez.• Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur.• İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermiyor.
Çok iyiymis gercekten bakalim memnun kalirim kesin bende
Cevap
2Cevap
Duru'nun okyanus özlü duş jeli, fresh air koku için birebirdir. İçinde bulunan doğal koku, tabiatın bir parçasından çok, bütünü gibi hissettirir ve duş alırken de bizi o kokuyla bütünleştirir. Okyanusu kucaklarcasına duş almak, adeta yüzmekle eşdeğerdir. Vücudumuzun okyanus kokması, ama tuzlu suyun olmaması ise cezbedici bir paradoksun göstergesidir.
Çok tesekkur ederim 👌🏻
🎀Duș jeli denildiği an aklıma ilk gelen ürün elbette "Pure line" bu yüzden 24 saat kalıcılığı ile, Pure line Portakal&buğday özü kullanmanı öneririm. Muhteșem bir koku bırakacak tenine..
Tesekkur ederim bugun aldim pure line beyaz gül ve incirli olani ama her kokusu gercekten cok guzel😊
Süper. Pure line bütün kokuları harika.. Hangisini alırsan al beğeneceksin. Tekrar farklı bir koku almak istersen Portakal&buğday özü aklında bulunsun 🎈💜
Evet çok sevdim kokularını aklimda bulunsun deneyecegim onuda😊🙏🏻
Okyanus esintisi kokusunu çok seviyorum jelleri pek yoğun kokmuyor da sabununa bitiyorum ben
Jelleri evet pek yoğun degil
Palmolive
Feel the massage acayip fresh
Onu kullanıyordum degistiriyim dedim
Doğrudur ben bundan başkasına gidemiyorum ya 🌸
Evet güzel bir dus jeli baya kullandım ama artik farklılık olsun dedim 😊
Çilekkkkkkkkkk
Onerebilceginiz marka var mı ?