Daha önce avon, oriflame, palmolive, dove gibi ürünlerini kullandım. Palmolive dışındakilerin kokusu kalıcı olmadı. Hem güzel kokan hem de kalıcı duş jeli önerileriniz var mı? Duş jeli tavsiye?
Cevabın nedir?
+1 yılDuş jeli önerileri ve tavsiyeleri
Duş jeli seçimi çok kişisel ve önemli bir konu. Cildimiz vücudumuzda en çok yer kaplayan organımız aslında. Bu nedenle kullandığımız ürünleri seçerken dikkatli olmak gerekiyor. Sizlere duş jeli önerileri konusunda mini bir liste yapacağım. Umarım hoşunuza gider :)
1. Pure Line Duş Jelleri
Benim sevdiğim duş jellerinden biri Pure Line duş jelleri. O kadar çok koku çeşidi var ki seçmekte zorlanabilirsin :) Kokusunun 12 saat kalıcı olması gerçekten harika bir özellik. Ayrıca 10 farklı kokuya sahip olması muhteşem. Bu 10 kokunun içinde seveceğin bir tane kesinlikle vardır diye düşünüyorum :) Benim favorilerim; deniz mineralli&deniz yosunlu ve gül&sandal ağacı çeşitleri.

Pure Line duş jeli Başka neler var diye soracak olursan Yasemin&Sarı Kantaron, Vanilya&Hindistan Cevizi, İncir&Beyaz Gül, Portakal&Buğday Özlü, Kırmızı Meyveler, Misket Limonu&Paçuli, Matcha&Yeşilçay&Müge Çiçeği ve son olarak Sümbül&Misk seçenekleri arasından sevdiğin bir kokuyu tercih edebilirsin.
Pure Line duş jellerinin fiyatı ne kadar? Pure Line duş jellerinin indirimsiz fiyatı 28 ₺. Ancak indirim dönemlerinde yarı fiyatına alabilirsiniz.2. Dalan Natura Therapy Duş Jeli

duş jeli önerisi İkinci duş jeli önerisi Dalan duş jellerinden yana olacak. Dalan'ın duş jelleri de severek kullandığım ürünler arasında yer alıyor. Çok fazla çeşidi yok ama temizleme ve köpürme performansını beğendiğim bir duş jeli. Dalan Natura Therapy duş jeli fiyatı ne kadar? Dalan duş jelinin indirimsiz fiyatı 18 ₺. İndirim dönemlerinde daha uyguna alabilirsiniz.
3. Palmolive So Relaxed Duş Jeli

duş jeli tavsiyesi Üçüncü duş jeli tavsiyesi Palmolive so relaxed duş jeli. Özellikle lavanta kokusu sevenlere bu duş jelini öneririm. Kokusu gerçekten rahatlatıcı bir etkiye sahip. Yorgun olduğum zamanlarda duştan dinlenmiş bir şekilde çıkıyorum. Palmolive So Relaxed Duş Jeli fiyatı ne kadar? Palmolive duş jelinin fiyatı 35 ₺.
4. Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü

duş jeli önerileri Duş jeli önerileri listesinde sonuncu önerim ise Le Petit Marseillais duş jeli. Uzun bir süre bu duş jellerini de severek kullandım. Ciltte yumuşacık bir his bırakıyor ve nazik bir şekilde vücudu temizliyor. Koku seçeneği olarak çeşitliliği gayet iyi.
Le Petit Marseillais Duş Jeli Vanilya Sütü fiyatı ne kadar? Duş jelinin indirimsiz fiyatı 16 ₺
Tüm bu duş jellerini kişisel bakım marketlerinde ve online sitelerinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Umarım bu listedeki ürünlerde seveceğiniz duş jelleri bulursunuz :)20 Yorumla
+1 yılDuş jelleri kimyasal oldukları için vücuda sürmek zararlı. Bence en iyisi doğal sabunlardan kullanmak. Ben Dove kullanıyorum ve tavsiye ederim. Kokusu harika ve nemlendiricili bir sabun olduğu için aynı zamanda vücudu nemlendirmiş de oluyo
13 YorumlaSabun varken neden duş jeli istiyorsun ki? Hem sabunun kokusu jele göre daha kalıcı geliyo bana
duş jeli olarak mutlaka palmolive kullan , deodrant axe olmalı şampuansa ducray
17 Yorumla
Gizli SoranTeşekkür ederim :)
Gizli SoranBu arada çeşit önerin var mı? Yani palmolive'in ya da axe'nin hangi kokusu ?
Gizli SoranÇok teşekkür ederim :)
+1 yılŞu an Duru vişneli duş jeli ve elidor bunu kullanıyorum. Yeni axe sipariş ettim. duş jeli iyi ama şampuanı saçı sert yapıyor. Şampuan axe şampuan
Duş jeli axe duş jeli14 Yorumla
Gizli SoranAnarşi seti var çok hosuma gidiyo kokusu. duru gurmeyi denedim berbat oluyo tanecikler. tabi kişiden kişiye değişir. güzel kombine :)
Benimde afrika çok hoşuma gitti. :) evet vişne taneleri oluyor. onu lifle köpürttükten sonra kullanınca o kadar fazla olmuyor. yinede hoş. bir büyük bir küçük set halinde almıştım hala bitiremedim küçük bitti büyüğü bitirmeye çalışıyorum bende sıkıldım vişneliden artık :D
Gizli Soranhaha iyi bitirmeler size ^^
:))))
+1 yılpalmolive iyidir ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
70Cevap
''Occitane Almond Body Wash''
Suyla buluştuğunda köpüğe dönüşen badem yağıyla cildi arındırırken aynı zamanda nem veren bu ürünü kullanabilirsin.
Bunun dışında ekstra nemlendiriciye para vermemiş olursun, uzun yıllardır kullanıyorum çok memnunum.
Bir ingiliz ürünü olan Occitane biraz pahalı ancak bir vücudun istediği en hassas dokunuşlara mevcut...
14 Yorumla- +1 yıl
Nereden temin edebilirim?
- +1 yıl
Resmi ve kendi sitesinden :)
https://www.loccitane.com.tr
Bir çok ürün var hepsi birer mucize. - +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
+1 yılYves Rocher organik duş jeli kullanıyorum.
www.yvesrocher.com.tr/.../?cmSrc=Category|Brand
*Gecen bol olsun.*00 YorumlaCanım sivilceler içinse ben foreverin kremini sürüyorum 1 günde etkisini gösteriyo propolis krem diye geçiyor akasyalar. flptr. com bu adresten alıyorum orjinal resmi web sitesi üstünede marine mask sürüyorum güzel 2 li oluyor site güvenilir 165 ülkede ayrı ayrı ödülü varmış bende geçen ay keşfettim burayı
00 Yorumlaben palmolive thermal spa duş jeli kullanıyorum çok da memnunum garipseyebilirsin kokusunu ama gayet dogal kokuyor.
10 Yorumla
+1 yılBen Duru Perfume duş jeli kullanıyorum, gayet memnunum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılkokusu kalıcımı :)
- +1 yıl
Tabiki :)
Abartmıyorum beyaz sabun kadar güzel kokan, temiz bir şey daha yok erkeğin üstünde. En azından ben ona alışkınım babadan dolayı :) üstelik babam kel değil kepeği yok bence en sağlıklısı o zaten
13 YorumlaElseve duş jeli kullanıyorum tavsiye ederim
111 Yorumla
Gizli Sorancidddi misin sen? şaka falan mı? tesadüf olur da bu kadar mı annemin lan bunlar :D aynıları :D giittim banyoda baktım şimdi haha :D aynılar +1 :D
Gizli Soranya of :D eic seçicem :D
Gizli Soranpembiş bir kutuda set dmi alttakiler :D
Gizli Soranne var icinde? hangisi? sıkı bakıcam merak ettm :D
Gizli Soranbu ne la semsert tanecikler yesem nolur :D elimi yıkamadım ovalıyom pıtır pıtır oluyo ahaha bu ne la :D
Gizli Soraniyi makara oldu kızlar annemde bağırdı bu arada fırça yedik :D
Sephora'nın ürünleri hem kalıcı hemde muhteşem kokuyor
10 Yorumlapalmlive var duru duş jelleri var fa nın var çileki öikolatalı olanlar var dene
11 YorumlaJel yerine bence bitkisel kür uygula saç ve cildine
10 Yorumlaselam go dry kullanmanızı onerırım ben uzun suredir kullanıyorum alkol ıcermıyor alemınyum yok haftada bır kez kullanılıyor yıkansanda ozellıgını koruyor ayrıca el ayak terlemelerınde bile kullanılıyor almanyada uretiliyo bu urunu cok arastırdım dogal ve guvenılır fiyatı makul ben cok memnunum cevremde kıme onerdıysem memnun kaldı ter ter kokusu ıslaklık yok kokusuz bır rolon tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Sicak havalarda hem vucut nemini dengeleyecek hem de sivilcelerinizi iyilestirecek urunler var , iletisime gecerseniz bilgi verebilirim.
Saygilar.10 Yorumla
+1 yılHoldır şoldır (badem yağlı yeni çıkmış çok güzel pembikler aklınızda bulunsun)
Duş jeli değil meyveli sabun kullanıyorum, duş sonrası Playboy'un parfümlü kremi var o çok mükemmel birşey.00 YorumlaRosense duş jeli çok iyi
Egzama ya da vücutta sivilcelenme, aşırı kuruluk problemin varsa baya iyi geliyor yoksa da kullanman fayda sağlar bence12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Duru parfume mor olann 👍
Hele niveaninkileri hic onermiyorum dusta vucut kremi haric o cok guzel bisi. hepsini denedim15 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaxe ın erkek için olanı çok şahane bikaç hatundan negüzel kokuyorsun parfümünün adı ne diye geri bildirim aldım ama kadın için varmıdır bilemem
10 Yorumla
+1 yılJeller hep kimyasal ama bence soft kokan biraz bebeksi koku olsun
10 Yorumlaavondakiler iyi tam aradığın gibib ama bende kaşıntı yapıyo :(
10 YorumlaGratisin kendi duş jellerini öneririm hele kırmızı bir tane aldım dehşet güzel :)
10 Yorumlaben oriflameden alıyorum memnunum dağ esintisi tarzı vrya ısırgan otu özlü ferahlatır
10 YorumlaErkek duj jelı kullanmak şatersen önereyim kokusu mukemmel
14 YorumlaCep yanacak ki evdekilerde yansın demi ama bu konuda beni es gecmeni istesem 😊 ayıp olmaz demi 😊
12 Yorumla
+1 yılLe petit marsellas diye bir marka var şeftalili duş jelini kullanıyorum çok güzel bir kokusu var
17 Yorumla- +1 yıl
gratisten alıyorum
- +1 yıl
😊😊onu bulamazsan eğer lavantalıyı da öneririm
- +1 yıl
vanilyalı falan denersin işte😄
Ben duş jeli önermiyorum doğal sabun öneriyorum. Hem faydalı hem kokusu kalıcı
13 Yorumla- +1 yıl
Ben çay ağacı sabunu gül sabunu yasemin sabunu kullanıyorum aktardan bulabilirsin. Sivilce çıkmasını engelliyo her hangi bir leke varsa bunu yok ediyo ve miss gibi kokuyo bana ablam tokat çarşıdan getiriyo marka bilmiyorum inanki yanlış yönlendirmek istemem bir araştır bulursun zaten
+1 yılBen duş jeli kullanmam. Zeytinyağlı sabun kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılnivea inci ışıltısı
01 Yorumlateşekkürler :)
Bence yenilebilir bir şeyin aromasından olmasın. Daha sert kokular olabilir erkek için
10 Yorumla
+1 yılMarkasına pek bakmam çilekli falan alırım bazen moduma göre
10 Yorumlathe body shop chocomania
24 Yorumla
Soran+1 yılkokusu kalıcımı ? bide fiyatı ne kadar ?
Soran+1 yılanladım teşekkür ederimm
+1 yılBee Beauty Strawberry Milkshake Duş Jeli ben bunu kullanıyorum, kokusu beni benden alıyor. :)
00 Yorumla
+1 yılDuş jelleri sağlıklı değil sabun kullan lavanta sabunları
00 Yorumlale petit marseillais harikadır, aromaları falan efsane.
00 Yorumla
+1 yılLE PETIT MARSEILLAIS markasından genel olarak memnundum. :)
00 YorumlaDalin al hem sampuan hemde vucudda kokusu cok guzel kalıyor :)
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir duş jeli bulamadim ama sabun buldum cok rahat 2-3 gün kaliyor
04 Yorumla
Gizli SoranMarkası nedir merak ettim ben sabun kullanamıyorum ciltte problem olduğundan
Benmde ciltte problem var sabun sayesinde hafifledi marka degil cogu lokman hekime sor fransiz lavantasi sabunu ilk kokusunu aldiginda cok hosuna gider zaten terlesende belli etmez oyle bisey bu asil kullanim amacida benim omzumda kirmizi benekler vardi nokta nokta sivilceye benziyo ama minicik minicik onlari gideriyo bu sabun
Gizli SoranMutlaka deneyeceğim ter değilde bende parfüme alerji var o yüzden kokusu güzel duş ta kullanılacak şeyler arıyorum 😀
Ankarada olsan guzel bir yer gosterirdim ciltler benziyo agir parfum hatta çoğu parfum boguyor alkolsüz kalici parfum yapan biyer buldum ordan aliyorum ikisinide hep
+1 yılya bişi söylüyim mi bütün duş jelleri aynı ben her markayı denedim hepsi hemen geçiyor
02 Yorumla
Gizli SoranBazıları 1 gün falan ciltte kalıyor ama canım ya ben daha kalıcı olanını istyrm daha yoğun kokusu olanı istiyorum
sanmıyorum öyle çok kalıcı bir duş jeli olduğuna ki ben çeşit çeşit duş jeli kullanırım
Sivilcelerinin kurumasını istiyosan sabun kullan o vücudun yağını alıp kurutuyor
02 Yorumla- +1 yıl
hangi sabun?
Sabun kullanıyorum. Duş jeli sanki durulanmıyormuş gibi geliyor.
00 YorumlaNivea'nin var yeni kullanmaya basladim ama süper :) tavsiye ederim :)
00 Yorumlabioxcin forte şampuan palmolive aroma therapy anti stress duş jeli
00 Yorumla
+1 yılHem ucuz,hem güzel kokulu istiyorsan İpek dene derim.
10 Yorumla
+1 yılI love raspberry&blackberry
Bilmiyodum ne kullandığımı iyi oldu😂12 Yorumla- +1 yıl
Bende :D
- +1 yıl
Hahah😄
+1 yılMarseillias böyle yazılmıyor olabilir :) çilek kokusu kadında güzel duruyor.
00 Yorumla
+1 yılLe Petit fena değil ama yine de sabunun yerini tutmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPalmolive böğürtlen olan kullanıyorum çok seviyorum kalıcı hakkında ise duş jeli ile beraber vucüt spreyi kullanabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyerinde olsam ayda 2 defa hamam gider kese yaptırırım. ölü deriler gittikçe sivilcelerde azalır. en iyi sabun doğal sabunlar, ben güllü kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılAxe duş jeli kullan hem kokusu harika hem cildi yumuşak tutuyor.
00 Yorumla
+1 yıloriflame milk&honey sampuan, bée beauty mangolu dus jeli :)
10 YorumlaYardımcı olacaktım ama özellikle kızlar dediğin için vazgeçtim. Umarım beklediğin cevabı alırsın.
12 Yorumla
Gizli SoranYardımcı olursan sevinirim :) Sonuçta insan karşı cinsi etkilemek için kullanır bu tür şeyleri yoksa erkek arkadaşıma kolonyağı koksam da olur.. Onun için böyle yazdım.. Herkesin fikirleri önemli..
Kardeşim bak aklında olsun herkes kendi cinsine ait olan kokuları daha iyi bilir gidip kimse erkek için parfüm denemez aynı şekilde sende onlar için denemezsin. Sana sorsalar sanki yardımcı olabilecek misin onlara ? Ulaş bana hepsinde yardımcı olmaya çalışacam sana. Kendi kokumun fazla deşifre olmasından yana değilim.
Şampuan ve krem : Loreal Paris Elseve Arginine Direnç
Duş jeli : Palmolive Body Butter Çikolata Tutkusu00 Yorumlaparfüm rochas .şampuan bioxcin...roll on için nivea olsun da o an hangisiyle ilk karşılasırsam =)ama dikkat et adi olmasın yoksa iz bırakır
00 Yorumla
+1 yılPalmolive hindistan cevizi ve jojoba yağı özleri, mükemmel tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılpantene. dus jelı kullanmam vıcık vıcık arınmıyo sabun
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılduş jeli adı ustunde vucut ıcın uretılıyo :/
- +1 yıl
ama arınmıyo gıbbı hıssedıyorum kaygan kaygan kalıyo o yuzden tercıh meselesı
Gizli Soran+1 yılo bende de oluyo genelde duş jeli farklı farklı kullanınca bir tane al 23 hafta devamlı kullan bak. vucuda faydalı aslında bu duş jelleri
- +1 yıl
bilmiyorum kı ya denerım bakalım
eskiden duş jeli mi vardı arap sabunuylan yıkanırdık
11 Yorumlakesinlikle palmolive e devamm
11 Yorumla
Soran+1 yılBen palmolive'in hindistancevizli olanını bide mavi olanını kullanmıştım ismini hatırlayamıyorum. şimdi çikolatalısı karamellisi falan çıkmış. kokusundan emin olamadığım için almadım sen hangisini kullandın ?
+1 yılniye biz bilmiyo muyuz bize sormıyosun :)) palmolive thermal spa kullan :)
02 Yorumla
Gizli SoranŞu an kullandığım o :)
aferin tuttum seni :) ben de onu kullanıyorum hep :)
Bence duş jeli kullanmayın teninizin kokusu daha guzel
16 YorumlaLanet olsun bu adananin sicagina kurtulsaydim artik burdan :)
01 Yorumlaamwayin dus jelı cok guzel vıtamın özlu tammıyle dogal
00 Yorumla
+1 yılDuru shine inci özlü çok güzel kullandıktan sonra tenimde ışıltılar oluyor :)
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler