sarımsagi havanda ez tahta tokmakla suyu ciksin bir damla zeytinyagi birda tuz at kan dolaşımını hizlandirir ben her gece yaptim düzeldiler baya gürleşti
Hiç fark etmez. Ben çalışırken bir kadın geldi kaşı maf olmuş kirpikler yok falan 1 sene kullanmış ve inanılmaz bir şekilde kaş kirpik çıkmış gerçekten başkasından gördüğüm kadarıyla işe yarıyor. Benim de bir ara kaşım döküldü tatlı badem yağı bal karıştırdım içine de sarımsak ezdim 2 tane 1 gün beklettim 1 ay her gece düzenli sürdüm ve çok memnun kaldım. O süre içinde ben hiç kaşımı toplamadim sadece ortasını ipledim 1 ay sonunda aldım kaşımı memnun kaldım. Deneyebilirsin. Hindistan cevizi yağını sarımsakla karıştırabilirsin
hint yagi falan susam yahi karistir internettey aziyodu tam olarak bilmiyorum. cikarir diyolar sarimsak cikariyo ama cok tahris. oluyo yuzun hassassa. sakin yapma tahris oluyo
En son nisanda gittim kuafore aldırdım kaslarımi. O bozdu bayağı inceltti kuaför gazabına uğradım anlayacağın. Sonra kendim almaya basladim 😢 şimdi tekrar uzaticam iste
En İyi Cevaplar