Sarı saç kullanmak gerçekten çok zor çok dikkat etmek sürekli bakım yapmak gerekiyor. Yapmadığım şey neredeyse kalmadı. Bildiğiniz bir yol varsa lütfen yardımcı olun.

Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Yumurtayla zeytinyağini karistirarak surdugun zaman uzatiyor baya benimkini 3 4 cm uzatmisti diue hatirliyorum. Şafak Harun Çetinkaya diye birisi var youtube da yapilişina falan iyice bak istersen cok kisa suruyo
cogaltmak icin sarimsak diyolar onu hic denemedim ama uzatmak icin sarmasikli sampuan var cok guzel uzatiyor ben memnun kaldim
İki üç yıldır uyguladigin yöntemle inanılmaz uzamisti , yolda görenler kaynak mi diye soruyorlardı.
@Freedom12
-şampuanima sarımsak ezip koydum, 900 ml. lik şişeye 8 dış falan ezdim, bir tatlı kaşığı zeytinyağı, 10-15 damla cam terebentin yağı.
-Haftada bir zeytinyağı, badem yağı vb yağları sürüp bir iki saat bekletip yikuyordum.
-Dustan çıkınca saç serumu ya da hindistancevizi yağı azcik uçlarına sürüyordum
-Duzlestirici masadan uzak duruyordum yani arada kullanıyordum.
- Yeme içmeye de biraz dikkat ediyordum.
İki ayda inanılmaz sonuç aldım.
@Freedom12 rica ediyorum
Cevap
20Cevap
1. hiç birşey sürme saçlarına.
2. 1'er gün aralıkla duş yap.
3. stesten uzak kalmaya çalış saatinde uyumaya önem göster.
uzatmayı değilde çoğaltmayı bilen varsa yeşillendirsin bir zahmet :D
Ben zeytinyağı badem yağı ve cam terebentini karıştırıp sürüyorum. 1 saat bekletip yıkıyorum. Sonuctan memnunum
Benim var da herkese söylemek istemiyorum bu insanlara iyilik yapmam😎
saç uzatmak için her gün ılık suyla saçını yıka. hızlı uzayacaktır
Saçına sperm sür. Nereden biliyorsun dersen. Komşumuzun kızında olduydu. Saçları baya gürleşti.
Bizim uyguladığımız bişey var ama salonda. Kuaforum ben
Bayan kuaförü müsün
Hadi yaa ben evde uygulayamazmıyım
bioxcine var onu kullanıyordum ben
Bence gliss kullan çok daha etkili
Sarımsak sürerlermiş eskiler
Saçların mı döküldü
Saçlarım dökülmedi ama sarı saç işte fön çekmediğim sürece çok bakımsız duruyo
@BiOrtakGecmisimizVar
Tenkss 😂 aktardan ciktim simdi
sarmaşık özlü şampuan
Bulursan bana da anlat :)
sarımsaklı sampuan tatlım
Bulursan banada haber ver sarııı 😎😎
ısırgan otlu
Bu yaşta ne çektin yahu
Yılan yaaaııı
Bioxsin en etkili :D
Çok.
Yook
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar