Saçımı 4 ay önce omzumda kestirdim ve sarıya boyattım. Kestirdiğime çok pişman oldum. Güzelliğimin %50 sinin gittiğini söylüyorlar. Saçımı boyattığım için de saçımda çok kırık var ve bu yüzden uzamıyor. Saçımı kalçama kadar uzatmak istiyorum. Hızlı uzaması için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılHepsini geç sana mükemmel saç uzatıcı şey söyleyeceğim. 3 ayda omuzlarımdan kurek kemiklerimden 3 parmak aşağıda şu an . Bikre saçlarına duzleştirici vurma. Vuruyorsan da nemini kaybettirme saça. Krem kullan duşta. Duş sonrası bakım yağları var onlardan kullan sonra aktarcıda saç uzatıcı yağlar oluyor. Tek seçenek yerine hepsi içinde olanlar var gerçek olanlardan al. Şmdi her duş sırasında girmeden önce 1 adet soğanı 4 5 böl suda kaynat yeteri kdr su ustu geçecek kdr. Böyle vitaminlerini salacak kdr. 10 15 dkka. Suyu suz ılımaya bırak duşa suyun kabıyla gir. Duş aldıktan sonra temiz saç derisine uygula. Saçına dok suyu. beklet duştayken o sıra ne bilim liflen oyalancak brşeyler yap. yıka saçını tekrar şampuanla. Kokusu olmuyor yıkadıktan sonra. Faydasını gorursun umarım benmde duzleştiriciden uzamıyordu. saçlarım kabarıyordu. Duzleşmeye başladı saçlarım. Fon makinasıda saçı kurutuyor. Az kullanmaya çalış:)
100 Yorumla
Öncelikle güzelce kırıklarını temizlet, acımadan aldırmalısın
Saçını çok sık yıkama, saçlar yağdan beslenip uzuyorlar
Ve şu kürü uygulamanı tavsiye ediyorum;
500 ml su (oda sıcaklığında), bir avuç tane karanfil, yarım litre suyun içine bir avuç karanfil atıyoruz.(kavanoz cam olacak) bu karışım 24 saat boyunca ışık almayan bir yerde bekletilecek.
Daha sonra içinden karanfil tanelerini çıkarıyoruz. bu suyu haftada en az 4 kez saç diplerine sürüyoruz kızlar.
Benim saç koruyucumun şişesi vardı. onu yıkadım içine karanfilli suyumu koydum.
Her gece yatmadan saç diplerime sıkıp saçlarımı tarıyorum. diplere mutlaka temas etmesi lazım. elimlede masaj yapıyorum.
Kokusu kalırmı diye korkmayın. sabaha kadar kokusu filan kalmıyor.56 Yorumla
+1 yılbioro black şampuan kullan özel bir şampuan bu susuz ve tuzsuz üretmişler içinde 52 bitkinin özü varmış polifenol diye bir teknoloji ile üretilmiş bu linkten ulaşabilirsin acvitkozmetikshop com siyah şampuan ve çok koyu kıvamlı bir ürün saçlarını ve saç derini besler saç kaliteni arttırır nanoteknoloji ile üretiliyormuş
40 Yorumla
Biotin de sac uzamasını hızlandırır, GNC de satılır.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
133
Cevap
27Cevap
+1 yılöncelikle saçlarını her gün yıkama sadece haftada 2 defa yıka yağlanmasına izin ver saç kendi yağıyla beslenirse daha hızlı uzar ayrıca birkaç maske ve şampuan önerim var restorex' in şampuanı sıvı saç kremi saç maskesi ve saç yağından al fiyatları gerçekten uygun. eczaneden 1 kutu bemiks 1 kutu bepanthen 2 kutu da evigen ampul al. almadan önce aile hekimine danışmalısın her ihtimale karşı. hindistancevizi yağı al. Restorex şampuanın içine her biriden birer tane ampullerden kır sıvı saç kreminin ve saç yağının içine her birine bir tane evigen ampul kır her kullanımda çalkala haftada 1 defa saçına yetecek kadar hindistancevizi yağı erit içine 1 yumurta ve her ampulden bir tane kır saç yağından 3 pompa sık sıvı saç kreminden de bir pompa hepsini karıştır saçına sür en az 3 en fazla 5 saat beklet yıka saçını durularken son suya örneğin yarım litrenin içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi kat saçına dök ısı kullanma duştan sonra saçına sıvı saç kremini ve saç yağını kullan. Haftada 1 defa akşamdan 1 su bardağı suya yarım su bardağından 1 parmak eksik pirinç koy sabaha kadar beklet sabah pirinci süz suyunu saçın uygula tamamını 2 saat beklet ve yıka sana ayda en az 2 cm uzama garantisi veriyorum
00 YorumlaHiç o maske bu serum ile uğraşmayın gidin Restorex alın ve kurtulun derim. İki ay sonrasında ne demek istediğimi sizde anlayacaksınız. Ben pandemi döneminde evlere girmeden sadece 2 hafta öncesinde saçlarımı kestirmiştim ve 2 aylık karantina sürecinden çıktığımda ilk buluştuğum arkadaşlarım saçlarıma inanamadı :)) Yaptığım tek şey restorex şampuanı kullanmak ve saçlarıma ısı işlemi uygulamamak oldu. Eğer saçlarınızı kestirdikten sonra bir pişmanlık yaşıyorsanız tek çöüzümü marketlerde :)) Kendinize 2 ay verin ve gerisini kendi gözlerinizle görün.
31 Yorumla- +1 yıl
Nasil nirsey her saca olur mu ki gercekten 2 wyda kac santim uzuyor benim saclarim beli bir noktadan sonra uzamiyor
İnternette ki uzun uzun karışımlarla hiç uğraşma. Doğal istiyorsan zeytinyağını ilk saç diplerine masaj yaparak sonra kalanı tüm saçına sür. Yağ sürmem doğalına gerek yok dersen de dax supergro. İkiside saçı uzatıyor, yeni saç çıkmasına yardım ediyor ve parlaklık veriyor. Ayrıca dökülmeyi de çok azaltıyor. Haftada bir ya da iki haftada bir kullan. Dua etcen bana:D Birde yıkarken saçını çok az ıslat, şampuanı iyice köpürt saçında sonra tekrar suya girip tam ıslat. Saç çok ıslakken zor çıkıyor yağ.
00 Yorumla
+1 yılsaç uzaması aslında biraza vücuda bağlıdır. güzel beslenmen lazım bir de b12 içsen faydası olur. bn sürekli bu tarifi uyguladım ve saçım baya uzadı. 3 malzeme bize yardımcı olacak. bir kabın içine 1 kapak kadar tatlı badem yağı, 1 ampul bemix b12, bide sinemaki otunu 1 tutam suda kaynat 20 dk falan bekle sararsın o su. snra hepsni karıştr. sogudunda saçlarına sür. diplerine falanda sür. iyi gelcek eminim hem saçlarında güçlenir
12 Yorumla- +1 yıl
Bu çok işe yarıyor bende bununla uzattım yarım çaybardağı suda bir tutam sinemakiyi azıcık kaynatıp süzüp içine bemiks ampül ve kendi kapağıyla bir kapak tatlı badem Yağı haftada bir kere sekiz hafta yapıyoruz sonra iki hafta ara veriyoruz
- +1 yıl
evet öyle
+1 yılSaçınıza uzun bie süre fön maşa dedirmeyin özellikle diplerine. Her duşta argan yağlı şampuan kullanın ve duştan çıktığınızda yine argan yağlı saç spreyini saçlarınızın uçlarına uygulayın. Eğer sonuç alamazsanız haftada bir saç maskesi uygulayın (toni&guy ya da john freda)
10 Yorumlaaktardan lavanta al.. çay gibi yap 1 tutama 1 bardak sıcak suda beklet varsa evde fı fısı ola bir şeyin içine koy.. duştan sonra sık saçına nemliyken bitirene kadar sık.. sonra 5 dk bekle havluya sar ve kurut saçını.. hem çok çabuk uzatyor hemde kokusu harika
11 YorumlaTatlı bagdem yagı sinameki aktardan alabilirsin ve eczanedende bemiks ampul çok ucuz bir yöntem sinamekiyi yarım çay bardagı suda kaynatcaksın kaynadıktan sonra tatlı bagdem yagını kapagı kadar koy 1 tanede ampul koy bunu sur haftada 1 kere sadece uygula ve 5 6 saat dursun en az çok etkili bir yöntem uyguladım ve saçıda çok besliyo ;)
02 Yorumla- +1 yıl
3ay da 10cm uzatıyormuş bu kür diye duymuştum doğru mu? Uzadı mı o kadar?
saçımı başka bir maddeyle uzatamadım. sonra duydum ki saçını her gün yıkamamalıymışız saç kirlendikten sonra bir kaç gün öyle kalırsa saç kendi yağıyla kendini beslermiş. doğruda ben yaklaşık 1.5 yıldır bunu uyguluyorum ve saçım kıvırcık olmasına rağmen bayağı farketti.:)
00 YorumlaSac diplerine masaj yap sampuanlarken benimki de acayip kisaydi simdi görenler kaynak mi diyorlar :D masaj yapmak önemli sac diplerini uyariyosun çünkü bidr ben eose nin sac uzatmak icin etkili sampuanini kullandim ama pek bir etkisini görmedim kirik saclafi aldirmak cok onemli benden soylemesi :D
00 Yorumla
+1 yılBircok kisi yazmis zaten. Yalniz ek olarak sunu soyleyeyim. Saclari siki baglamak zarar verir uzun vadede doker ama uzadikca o saci acik birakman da zarar verebilir ozellikle bakiminj dort dortluk yapip saci nemli tutmuuorsan. Delem o ki surekli saci baglaman da gerekecek cunku uzun sac en basitinden sirtina surtunme yapar, bir yerlere takilir veya en basiti saclar birbirine surtunmekten bile uclari kirilabilir. Mesela geceleri fazla siktrmadan bir at kuyrugu veya topuz yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yıl3 yıl önce seninle aynı duyguları hissediyordum sabrettim bekledim santim santim kontrol ettim en kaliteli ürünlele sıfır kırıksız belime kadar uzattım ama bugün herkesin beğenilerinden nazar değdi yoluk yoluk döküldü saç kalmadı neredeyse kendi ellerimle makası vuracağım o olacak. onun için hayırlısı olsun diyorum :D
01 Yorumla
+1 yılben sarımsak şampuanı kullandım daha da mahvetti saçımı sakın kullanma derim saçlarım boyaydı sarı uzasın diye aldım daha da kırıldı mısır püskülü gibi oldu alıcaksan elidorun veya pantenin hızlı saç uzatıcı bakım serileri var onlardan al benim saçım profildeki gibi oldu baya düzeltti saçımı şimdi çok memnunum parladı ve uzadı 3 ay içinde.
02 Yorumla- +1 yıl
Hangi serino sampuanlar peki isim verir misjn
- +1 yıl
Dedim ya pantene
Bemiks ampul denen seyi annem teyzem ben 3umuzde kullandik hepimizin de saclari dokuldu. Vardir bisey. Cok sık yikarsan sac derisi kuruyor ve yag olusmuyor fakat yag sacimiz icin gerekli arastirabilirsin okumustum bunu. Uzamasi icinse restorex sampuani oneririm kullaniyorum faydasi var.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. 1 tutam sinemaki otunu 1 cay bardagi suda kaynatip su iliyinca, icine Bemiks ve Evigen ampulleri 1 tatli kasigi Badem yagi koy karistir... Sac diplerine masaj yaparak yedir 2-3 saat beklet haftada 1 defa yaparsan düzenli sekilde saclarin bir süre sonra hem düzelir hem saglikli bir sekilde uzadigini görürsün... Ben öyle yapiyorum yani farki görebiliyorum. :)
00 Yorumlabenim sana tavsiyem saçım bir kaç ayda epey uzadı doğal silikon ve parabensiz bir sampuan al aktardan mesela yanın da güzel haftalık bir maske kullan mmaskeyi kendin yap yagları karıstır mesela durulanmyan saç kremi saçını şekillediridkten sonra keratin komplexli serum kullan tabi ki yine sana kalmş
00 YorumlaBen 2 gunde bir yikiyorum baya bir uzadi sacim gogsumun ustundeydi şu an altindalar 4 ayda oldu bu haftada 1 kez yumurta sarisi ve argan yagi yapiyorum kiriklarimi gercekten azalttı ama ilk surdugunde semsert tas gibi oluyor ilik suyla yikamalisin sabahtan surup aksama kadar beklettim ben sorun da olmadi yani
12 YorumlaSaçlarına ısı kullanma ama ben duzlestirmeden dalgalandirmadan yapamam diyosan en faxla hafta da iki kez kullan. sıksık saç yıkama sacinin yag dengesini bozarsin. kırıklarini aldir, argan yagiyada badem yağı kullanbilirsin haftada 1yada 2kez sac diplrine. Sac uclari icinde, uclarinin kirilmamasi icin sac uclarina bakim icin sprey satiyolar onlardan kullanabilirsin.
00 YorumlaSaclarini hergun yikamamalisin. Sacindaki yağ kurur ve saclarin kolay kolay uzamaz. Bulduğun her sampuani ve kürü sacina uygulamamani tavsiye ederim sacimi 2 3 ayda omuzlarimdan belime kadar uzattim istersen resmini yollayabilirim. Aktarlardan isirgan otlu şampuan alip kullanmani tavsiye ederim. Kırıklarını aldir saclarin rahatlasin. Daha kullandigim birçok ilaç var onlarida istersen söylerim cidden uzuyorlar şu an benim belimde diyebilirim
22 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim paylaşır mısın?
Haftada en fazla üç kere saç yıkanmalı. Çünkü yağlı diyerek sürekli yıkadığımız saçlarımızın o yağ ile beslenmeye de ihtiyacı var. Her yıkamada saç uçlarına saç kremi kullan ve tararken kırmadan yumuşak bir şekilde tara
10 Yorumla
+1 yılArgan sabunu kullan hakiki ve saclarina hic sampuan sürme basta biraz kötu olyr ama emin ol harika sonuc olrsn hem uzuyor hem döklmesini engelliyor ve elinden geldiği kadar yağli kalmasina özen göster yağ saci cok hatika besliyor
00 Yorumla
+1 yılIyi beslen hayatim ve surekli hergun sacini yikama iki hatta uc gunde bir yika ve guvendigin markalarin sac besleyici urunlerinden al tatlim ve erkek arkadasimin bir sozu vardir kiz dediginin saci belini gececek haci :D
00 YorumlaSacini sariya boyattiysan cok hizli uzamasini bekleme koyu bir saci sariya boyatirken yapilan islemler cok uzun surer ve saci yipratir fazlasiyla bu yüzden hizli uzayamaz hatta saclarin sana küsmüş bile olabilir 4 ayda hic uzamadigina göre
02 Yorumla- +1 yıl
Bende kahve tonuna boyadim gecen sene. Hep oyle devam etti. Yine kahveye boyadim eylulde. Ama diplerden gozukmuyor uzadigi boyundan fark ediyorum ya da bana ole geliyor. Yine de kisa bence. Sacim kusmus olabilir mi
Yağlı saç çok çabuk uzar. Normal saçlar araştırdığım kadarıyla ayda 1 cm civarında uzama gösteriyor. Benim saçlarım ise çok yağlı yalan söylemiyorum ayda 2.5 cm e kadar uzamış olduğunu gözümle görüyorum.
00 Yorumla
+1 yılkırıkları aldırman lazım yoksa hiç uzamaz emin ol.. Duş aldiktan sonra da saclarini ör ve öylece uyu.. saclari örmek uzamasina cok yardimci oluyor. Bakimina dikkat etmelisin, iyi beslenmelisin vitamine de ihtiyacin var :)
00 Yorumla
+1 yılIlk önce kırıklarını aldırmalısın besin olarak süt ve yumurtayı maksimum düzeyde tüket ve haftada iki kere saçına zeytinyağı, badem, avakado, çörekotu, hint yağlarından karışım yap sabaha kadar beklet hızlandıracaktır :)
00 Yorumla
+1 yılsaçının yapısına bağlı bir durum yağlı saçlar yıkayarak uzar kuru saçı ise ılık suda kremleyerek ve masaj yaparak yıkarsan uzar bu arada deniz suyu saçları hemen uzatır kırıklarıda alman lazım
20 Yorumlakırıklarını aldır
düzleştirici kullanmamaya gayret göster
bakım kremi yağı vs kullan
gece yatarken ör
beslenmene dikkat et
saçının yağlanmasını izin ver
:)20 Yorumla
+1 yılQL Saç uzatma serumunu mutlaka kullanın derim. Kullandığım en etkili saç uzatma ilaçların başında gelir. Bir ay boyunca sabah ve akşam bir kaç damla damlatarak saçlarınıza uygulayın. Aksatmadan uygulayın ki etkilerini daha hızlı gösterebilsin. QL saç uzatma serumundan benim gördüğüm etki bir ay da 5-6 cm civarındaydı.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bu dönemde saç şekillendiricilerden uzak dur. Hindistan cevizi yağına bir yumurta ekle, içine evigen, bepanthen, bemix ampul kır maske olarak sacıma uygula haftada 3 kere yapmalısın en iyi sonuç için. Sonra saçını güzel bir şekilde yıka. Bunların yanında saç için olan vitaminlerle de içten desteklersen eğer çok kısa sürede saçların toparlanacak ve hızlı uzayacaktır. Mutlaka denemeni öneririm.
00 Yorumla
+1 yılbephanetn ampül ve evigen ampül yazdır 1 şişe şampuana 4er tane ampülü dök ve karıştır her banyoda kullan baya işe yarıyor bir de çam terebentin yağı 4 yemek yaşığı 2şer ampül bephanten ve evigen ampül dök bir kaba karıştır ve saçına uyugula 4-5 saat dursun saçında sonra normal olarak yıka baya hızlı uzatıyor :)
00 YorumlaBoyalı saçlardan yana çok sorun yaşamış biri olarak konuşuyorum. Son zamanlarda sık sık reklamlarda gördüğüm bir markayı Uraw kozmetiği deneme girişiminde bulundum. Bir şampuan ne kadar etki eder dedim ancak şimdi iyi ki diyorum. Daha üç ay kadar bi zamanda bile hem hacim hem boyut olarak ilerleme kaydettim. Tavsiyem şampuanı bitkisel serumları ile desteklemeniz. Bence bu markayı bir inceleyin. 🥰
00 YorumlaBakım yağları kullan, saçını taramadan önce Pantene'nin Argan Yağlı Terapi'sini kullan. Saçını düzenli aralıklarla kestir. Saça zarar veren saç düzleştiricisi, maşa gibi ısı aletlerini kullanma. Saçını sürekli topuz ya da at kuyruğu yapma. Saçlarını sık sık nefes aldır.
01 YorumlaCanım benim saclarım baya uzun hatta bana okulda rapunzel diye lakap takarlar ve kırıgım bile yok haa nasıl uzattığıma gelirsende uzasın diye hiç birsey yapmadım ne bileyim bakım ne başka birşey saç kremi bile kullanmam çoğu zaman ama bunların yanında saçımı kurutmam ya da duzlestirip maşada yapmam yani demem o ki saçını ısıdan uzak tut hadı bb ;)
00 Yorumlanetten havuç maskesini araştır onu yap eczaneden de bemiks ampul al havuç maskesinin içine bir tane ampul kır haftada 2-3 kere yaparsan hızlı uzamasına yardım eder
00 YorumlaBen bitkilerle saç bakımı diye bir kitapta okumuştum banyodan çıkmadan önce saçına yukardan aşağıya soğuk su dökersen hızlı uzuyormus zaten soğuk suyla filan duş alırsan cildin daha genç kalıyormuş
00 Yorumla
+1 yılBen kısa saç seviyorum ve hergün duş alıp düzleştirdiğim için bakım amaçlı hergün duş sonrası argan yağı sürüyorum ve çok çabuk uzuyor 2-3 ayda bir saçlarımı kestiriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim saçlarım uzamıyordu ben kısa yoldan uzattım postiş aldım gayet doğal duruyor kaliteli alırsan güzel durur. benim arkadaşlarım çok beğendiler kimsede anlamıyor gayet doğal duruyor akşamları çıkarıyorum istediğim zaman takıyorum şekil veriyorum istediğim gibi boyayabiliyorum
00 Yorumla
+1 yılsaçının uzamasını sağlayan hücrelerin bölünmesini hızlandıramazsın fakat en azından saçını toplamamaya dikkat et ve çok fazla yıkama ki en doğal haline hızlı bir şekilde geri dönsün
00 Yorumla
+1 yılyazin sacimi omuzama kadar kestim , eski saclarim popoya kadar geliyodu aptalim iste kestim hergun dus aliyorum saclarim şu an belime kadar uzun
10 YorumlaElidor yesil seriyi kullan bir de evzaneden biotin vitamini al hem sampuandaki biotin hem de agizdan biotin duble etki yapar
00 Yorumla2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı, 1 tane sıkılmış limon, ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile saciniza masaj yaparak uygulayin
00 YorumlaWatsonstan dax supergro almıştım ben memnunum ki saçlarım ne yapsam uzamaz ve permadan dolayı yıpranık olduğu halde 2 ayda 3 ,4parmak uzadı
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 519 cevap paylaştı. guzelliginin yarisi sacla gittiyse cok cirkinsin demek :) neyse masaj olayini bende duydum onu dene maske yapmayida unutma.
00 Yorumla
+1 yılYeni bir sampuan ve sac kremi cikti onu al. Ben aldim denicem uzattigini iddaa ediyorlar reklamlarda hep var
01 Yorumla- +1 yıl
Adı ne ve kullanıp işe yararsa beni de bilgilendirir misiniz?
+1 yılBioblas sarmaşık özlü şampuan kullan ben daha 4-5 defa yıkadım saçımı ama uzama fark ediyorum tavsiye ederim
00 YorumlaYağlanmasına izin ver yağlansın ondan sonra banyo yap besleyici kremler sür saçına badem yağı hint yağı gibi
00 Yorumla
+1 yılher gün yıka yağmurun altında dur rapunzel yanında halt eder
10 Yorumlabir set vardı thomas tow saç uzatıyor diyorlar ben denemedim ama çok iddalı 1 ayda 7cm kadar uzuyormuş bir dene bakalım :)
00 YorumlaBol bol başını yika kardeşim öyle uzar öyle biliyorum daha doğrusu ben
16 Yorumla- +1 yıl
kuaförünün dediği doğru saç yağında beslenir sık yıkamak yağ dengesini bozar saç yağ salgılayamaz sana keune ve free on markalarının ürünlerini öneririm. bakım içn eminim çok sağlıklı ve ışıl ışıl kısa sürede uzatır
- +1 yıl
tavsiyelerin için çok sağol kardeşim doğal sabun kullanıyorumm yeterli bademli sabun kallanıyorum gayet güzel :) kuafore göre gitmeye gerk yok kardeşim ama ben bol bol yıkayarak uzatmadan yanayım kararaım bu şekilde kardeşim kuafore gore hareket etmen yanlış bence bir doktora danış bence kardeşim
- +1 yıl
Bunlar bilimsel gercekler :) saclari her gun yikamak yipratir. Saci kendi haline birakacaksin ki besleyecek hatta uzun saca yag bakimiyla destekleyeceksi. Ki uzatabilesin. Kuruyan sac uzamaz. Uzasa da kestirmek zorunda kalirsin
- +1 yıl
Guzel anlatın da kardeşim ilac yağ falan bence sacma :) niye eskiden okadar kozmetik mi vardı sac icinn:) wallah anlamam ama yikarak iyi duruyor bence :) yinede sagol kardeşim yorumun icin :)) kızlar icin geçerli kardeşim dediğin :)) ben bademli sabun kulanirim süper etkisi var ilaç milaca gerek yok ama kizlari bilemem ben :)))
Bemiks ampûl karışımını araştırın, yararı olacağını düşünüyorum en azından.
Ayrıca çam terebentin yağını şampuanınıza katarsanız hem yumuşar hemde uzar.00 Yorumla
+1 yılKesinlikle restorex kullan ben kullanmaya başladığımdan beri saçlarım daha hızlı uzamaya başladı. Saçların kırıksa pek bi fayda göstermiyor önce kırıkların varsa aldırmalısın. Onun dışında soğan maskesi falan diyorlar ben deneyeceğim yazarım sonucunu
22 Yorumla- +1 yıl
Soğan maskesini denedin mi bende uyguluyorumda biraz uzama oldu gibi
- +1 yıl
Denemedim kötü kokuyo nxjdnxdjd
+1 yılelidor sağlıklı uzayan saçları kullan benim saçlarımı 1 ayda uzatıyor
00 YorumlaAçıkçası, Elidor'un yeşil şampuanını kullanmıştım ve baya uzamıştı saçlarım.
00 Yorumla
+1 yılBen Hint yağı kullandım ve baya faydasını gördüm. Bence sen de denemelisin
00 Yorumla
+1 yılSaç bakım yağları kullan sacina haftada bir saç maskesi yap mor şampuan kullanmaliydin boyatcagina
00 Yorumlaaz önce şu an okudugum yerin bir kuaförünün reklam afişini okudum ve yazan cümle'40 dk de 40 cm saç uzatılır' sen buraya gel bence:)
01 YorumlaIlk once kesinlikle sacini rengini degistirmen gerek sari sac uzamaz
02 Yorumla- +1 yıl
neden
+1 yılBit otu diye bir ot var int bak denemedim ama ciddi iyi geldiyini duydum
00 YorumlaB12 vitaminini saça sürünce uzatıyo diyorlardı da denemedim doğrusu bir fikrim yok :D
00 Yorumla
+1 yılHavuc kürü ve siyah turp kürü uzatiyormus. Ama herkese ayni sonuc olusmuyormus.
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem