Saçlarımı uzatmak istiyorum fakat hep kuaför azizliğine uğruyorum, kırıklar saçı yıpratır uzatmaz dedikleri için saçlarımın uçlarını aldırıyorum, fakat yıllardır saçlarım omuzlarımda hiç belime gelmiyor :( Artık kestirmek istemiyorum ama kırıklarda sağlıklı uzamasını engelleyecek. Uzun saçlı arkadaşlar nasıl belinize kadar uzatıyorsunuz acaba? Saç uzatma yolları nelerdir?Saç uzatma yolları nelerdir?
Saçlarına doğru bakımı yaparsan kırıksız ve sağlıklı bir şekilde uzayabilir. Kestirmene de gerek kalmaz. Öncelikle beslenme yoluyla bunu desteklemeni tavsiye ederim. Somon balığı, tavuk, yumurta, badem ve yeşil mercimeği bol bol tüket. Ayrıca gün içinde bol su içmeyi unutma. Saçlarını yıkarken de saç diplerine parmak uçlarınla masaj yap.
Saçlara doğru bakım yapmak çok önemlidir. Böylece saça istediğini vermiş olursun. O da sağlıklı bir şekilde uzar. Bu konuda keratin çok mühim bir yapı taşıdır. Onu da besinlerle belli bir ölçüde sağlamış olacaksın, ama saç bakım ürünüyle desteklemek çok daha iyi olur. Bunun için çam terebentin yağı önerilir hep. Bu yağ, yoğun bir yağdır ve ayarını kaçırırsan saçını yağlandırabilir. Ayrıca kokusu da saçtan kolay kolay gitmez ve rahatsız edici bulabilirsin.
Çam terebentin yağının saça faydaları nelerdir?
🌺Saça doğal bakım yaparak daha canlı görünmesini sağlar. 🌺Saç köklerini güçlendirerek saçların hızlı uzamasına yardımcı olur. 🌺Saç dökülmesini engeller. 🌺Saç köklerini besler, onarır. 🌺Doğru oranda kullanılırsa saçtaki aşırı yağlanmayı da önler. Önceden bunu şampuana eklerdik dediğin gibi, ama artık gerek yok. Çünkü Elidor var.
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisi kullanıp sen de sağlıklı ve hızlı uzayan saçlara sahip olabilirsin. Bu serinin serum bakım kremi de harika. İçeriğindeki keratin sayesinde saçı besler, onarır ve çam terebentin yağı sayesinde de saçın sağlıklı ve hızlı uzamasını sağlar. Üstelik bu serum bakım kremi, diğer kremlerden çok farklı. Saçtan kolayca durulanıp saçı ağırlaştırmıyor. Yağlı hissi bırakmıyor. Kokusu da harika 💕
Bu durum genlere bağlı bebeğim. Mesela benim annemin saçları da çok seyrektir ve en fazla beline kadar uzar, benim de öyle. Daha fazla uzamaz, ne kadar bakım da yapsam. Ama bele kadar uzaması da yeterli. Yeter ki sağlıklı uzasın.
Kırıklarını aldırmakla iyi ediyorsun, eğer aldırmazsan zor taranan ve bakımsız görünen saçlara maruz kalırsın. Bu açıdan doğru yoldasın.
Çam terebentin yağı kullanmanı öneriyorum. Saçlarına masaj yaparak yedir, et, balık gibi ürünler tüket. Saçlarını sık sık tara, kan akışın hızlanır ve derini besler.
Ayrıca Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremini ve daha iyi bir sonuç almak istiyorsan serinin diğer ürünlerini de tavsiye ederim. Saçları sağlıklı bir şekilde ve gözle görülen bir hızla uzatıyor. Serum Bakım Kremi içeriğindeki keratin+Çam terebentin yağı ile saçları ağırlaştırmadan besliyor ve sağlıklı uzama sağlıyor. Aynı zamanda saçları ağırlaştırmıyor ve kolayca durulanıyor.
Kısa zamanda saç nasıl çabuk uzar diye merak ediyorsanız sabır ve iyi bakımın saçın uzamasında en önemli etken olduğunu unutmamanız gerekir.
Kırık uçların temizlenmesi çok önemlidir. Doğru şampuan, saç kremi ve şekillendirme ürünleri kullanarak kırık uçların önüne geçmelisiniz.
Saç nasıl çabuk uzar; Dengeli beslenmeli ve sağlıklı uzun saç için gereken vitaminleri beslenmenize eklemelisiniz. Unutmayın, saçlarınız doğal tellere sahiptir ve bunlar sağlığınızın ve iyi olmanızın yansımasıdır. Eğer vücudunuza iyi bakmazsanız, saçlarınız istediğiniz gibi görünmeyecektir. Vücudunuza iyi bakmalı, bir saç bakım programı uygulamalı ve beslenmenize vitamin katkısı sağlamalısınız. Biraz dikkat ve bakımla saçlarınızın harika bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.
Kırıkların çoksa aldırmakla başla. Saçının çabuk uzamasını istiyorsan saçını sık sık yıkamalısın. Bunun dışında etkili bir sonuç alana kadar haftada 4-5 gün hint yağı, badem yağı, joboba yağı ve sarımsak yağıyla yaptığın karışımı sür, bikaç saat bekle ve yıka. Durulama suyuna sirke katmayı unutma. Sirke hem uzamasına yardımcı hemde yağı arındırır. Saçını sürekli salıyorsan geceleri yatarken tut, sürekli tutuyorsan da salınık bırak diplerinin havalanması için. Ayrıca bundan sonra kırıklarının olmasını istemiyorsan saçlarının ucuna her banyoda saç kremi kullanmalısın.
saçlar protein yapılı bileşiklerden oluşur.,hızlı uzaması için bol protein tüketicen, kırmızı et,balık, yumurta, aminoasitler saçlara canlılık verip kırılmasını engeller derecede güç kazandırır.bunun yanında çabuk yağlanıyorsa , her gün şampuansız durula. ve sık sık tara.bakımını düzenli yap.
Anlatayim. Baskıcı ve bunu isteyen bir sevgili. Saçlarına da kına yak. besler ve yararlı olur. Mümkün oldukça duş al ve saçını yıka. ( Havalar biraz daha iyi oldugunda tabi ) Bana sorarsan kırık dahi aldırma bekle bakımlarını yap evde kendince yeterli olur.
Yahu kırık falan kuaförlerin para kazanmak için söylediği yalan. İnanma ve kestirme sakın. Ben saçlarım popomun üstündeyken kadına azıcık al dedim, omuzlarımda kesti. Şimdi yine kalçamın üzerinde, ama ne bakımlar yaptım. Ama ilk olarak her gün yıka, şampuan sürme her yıkamanda sadece yıka. Bak nasıl uzuyor.
Argan ve badem yağını sana şiddetle tavsiye ederim aktarlardan alırsan daha iyi sonuç alırsın onların bile sahteleri var 20 mılyon falan civarı ben ekimde en son saclarımı kestırdım hemen basladım kullanmaya bir ayda baya uzadılar:)
En son kalçama kadar uzatmıştım simdi biraz aldırdım ucundan Kendiliğinden uzuyor keratinli fon suyuyla tariyorum sadece Sana da Argan yağı tavsiye ederim Uçlarına ve ortalarına uygula
Fito sarimsakli sampuan al icinede 3 5 dis sarimsak rendele koku yapmiyor hep hizli uzatiyor hem saclari guclendiriyor yaninda bide losyon hedoyesi var oda saclari parlatiyor
Sac uçtan değil kökten uçar kırıkların boyunun uzamasını etkilemez eğer çok rahatsız oluyorsa sürekli kuaföre aldirana kadar boyuna dokunmadan kirik toplayan aletler var onlardan alabilirsin uzaması için de bebix ampulü ve e vitamini ampulü kullan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kız arkadaşımda özenti yapmışu uzun saç istiyorum uzatıcam diye direnmişti sanada söyliyeyim arkadaşım eğer özenli bakacaksan uzat uzatmanın yolu ise bakim kürleri alabilirsin
En İyi Cevaplar